Micellar Water

Oppdag micellar water, den beste ansiktsrens og sminkefjerner.

Vil du oppage flere av fordelene ved micellar water, hva det er og hvordan miceller fungerer? Les videre for våre råd om det beste micellar water for deg

Hva er micellar water?

Micellar water som NIVEA Micellar Cleansing Water er en ansiktsvann som inneholder miceller, det suspenderte overflatemolekylene er hydrofoliske og hydrofolisk betyr at de tiltrekker vann, olje og skitt som kommer med det. Som når kombinert med et bomullspad eller tørke fjerner slitsom sminke og som den beste ansiktsrens.

De unike egenskapene til micellar water gjør at, avhengig av din hudtype, kan det brukes som ansiktsvask, sminkefjerner og fuktighetsgiver. Du vil likevel kanskje kombinere flere ulike fuktighetsgivere og ansiktsvasker for å få det beste resultatet.

Hva er Miceller? 

Miceller er så å si usynlige konsentrerte molekyl som er både ‘vannelskende’ (hydrofile) og ‘fett-elskende’ (oleofile). Det betyr at de kan fjerne skitt som er både vannløselig og fettløselig fordi de er naturlig tiltrukket til olje og vann baserte stoffer. Micelles omfavner olje og voks baserte skittpartikler på innsiden av sitt eksisterende oleofile sentrum slik at de enkelt kan fjernes uten behov for å skrubbe og forårsake irritasjon.
Når det brukes med bomullspads, som også er ‘vann-elskende’, er den ytre delen av micellene festet bomullspaden omtrent som en magnet, og effektivt sett fanger de begge opp skitt når de er festet sammen. Når en bruker Micellar Water fører dette til et naturlig fenomen som brukes til å enkelt og raskt fjerne sminke samtidig som det ivaretar huden og øyevippene.

Sminkefjerner

Ansiktsduker som NIVEA MicellAIR Expert Waterproof Make-Up Remover Wipes gir en god alt-i-ett løsning for rensing og sminkefjerning. Duken virker raskt og det omsorgsfulle formularet med Vitamin E etterlater huden med en myk og hydrert følelse.

Fordeler med Micellar Water

Med det brede utvalget av NIVEAs micellar produkt er det noe for enhver hudtype. Micellar water er ømfintlig og hydrerende slik at det er perfekt for både tørr hud og sensitiv hud.

Kviser og Micellar water

Det beste micellar water for hud som lett danner kviser er en som ikke etterlater noe.Det beste micellar water for hud som lett danner kviser er en som ikke etterlater noe.

NIVEAs Skin Breathe Micellar Water fjerner sta øyesminke (og generell sminke), ømfintlig, renser dypt, fjerner talg, og lindrer uten å etterlate rester som blokkerer porer som kunne føre til kviser.


Topp tips for fjerning av øyesminke med micellar water

  • La Micellar Water soaked cotton pad eller wipe hvile på dine lukkede øyner for å myke opp sminken før du trekker det over ansiktet og øynene.
  • Vær forsiktig til å ikke gni eller rykk.
  • Gjenta forsiktige sveip helt til paden eller våtservietten er ren etterpå. Det er ikke nødvendig å trykke hardt.
  • Fjern alltid sminke fra øyet før du renser resten av ansiktet.
  • Rensing og toning av ansiktet er viktig – heldigvis, Micellar Water er en 3-i-1 så du ikke trenger noe annet.

Vanntett maskarafjerner

Når det kommer til tøff, sta sminke som vanntett maskara fungerer Micellar Våtservietter som en magnet for å fjerne sminken bort fra dine sensitive øyne for rask, ømfintlig og enkel fjerning.

4 Grunner til å elske NIVEA Micellar Sminkefjerner

4 Grunner til å elske NIVEA Micellar Sminkefjerner

1. Det er praktisk

Du kan fjerne sminken mens du er på farten, enten på treningsstudio, mens du reiser eller enkelt etter en lang dag.


2. Det har en ømfintlig formular

NIVEA Daily Essentials Sensitive Caring Micellar Water med druefrø olje for å gi næring og omsorg for huden din.

3. Den er effektiv

Fjern sminke med et sveip med et bomullspad eller våtserviett – ingen synlige flekker. NIVEA Micellar Water Face Wipes gjør sminkefjerning raskere også! 

4. Det er raskt og enkelt

NIVEA Micellar sminkefjerner kombinerer sminkefjerning, rensing, toning og fuktighetsgivning i ett.

 

Hvordan bruke Micellar Water

1. Velg

Velg den rette Micellar Water sminkefjerner for din hudtype (tørr, sensitiv, normal).

2. Sveip

 Påfør NIVEA Micellar Water på ditt bomullspad og sveip bort dagens sminke.

3. Lindre

Føl den ømtålige toningen og fuktighetsgivende effekten på huden din.

PRAKTISK SMINKEFJERNER