Q10 and Q10 plus Header

Min anti-aldringshemmelighet? Pleie med Q10!

Behold ditt ungdommelige utseende

Hvorfor se eldre ut enn du må? Ved å bruke Q10 anti-rynke pleieprodukter kan du forhindre at huden din eldes før tiden.

Bruk Q10-produkter for å bekjempe rynker

Ung og fast hud – hvem vil ikke ha det? Selv om huden vår eldes ulikt, raskere eller saktere fra person til person, avhenger det også av disposisjonen vår og hvor sunn livsstilen vår er. NIVEA Q10-produkter er på din side når det kommer til anti-rynkepleie.

Sannheten bak Q10

Sannheten bak Q10

Koenzym Q10, eller bare Q10, produseres naturlig i kroppen og et viktig bidrag til funksjonen i alle kroppens celler. Koenzymet, likt et vitamin, er tilstede i hele kroppen og kan støtte utallige livsviktige prosesser. Q10 er spesielt viktig i cellenes energiproduksjon i mitokondriene. Det fungerer også som en antioksidant for å hindre frie radikaler både i og utenfor cellene. Frie radikaler gjør at huden eldes fortere og cellene skades. Q10 finnes i tillegg i cellemembraner og i lipider på hudoverflaten, der det også gjør en viktig jobb som en antioksidant. Q10 kan beskytte huden fra skader som følge av UV-stråler.

Resultatet av NIVEAs forskning

Alle NIVEA-produkter er et resultat av kombinasjonen av en høyt utviklet innovasjonskultur og århundrer med Beiersdorfs kompetanse innen hudforskning. Forskningsteamet til NIVEA har vært “på ballen” når det gjelder effekten av Q10 i nesten et kvart århundre. Våre forskere har intensivt undersøkt rollen koenzym Q10 har i menneskehuden og har integrert det i hudpleieprodukter så langt tilbake som i 1998. Også i dag er det etterspørsel etter Q10-produkter over hele verden: En krukke med NIVEA Q10 selges hvert andre sekund.

Huden trenger energi og en god forsvarslinje

Huden trenger energi

Hudens eget koenzym Q10 er essensielt for å skape energi og beskytte huden fra oksidativt stress. Men mengden Q10 i huden vår reduseres i løpet av årene. Anti-aldrende produkter med Q10 hjelper huden vår på en effektiv måte.

Q10: et vitenskapelig funn

  • Den amerikanske forskeren Frederick L. Crane oppdaget koenzymet i 1957.
  • Den britiske kjemikeren Peter Dennis Mitchell oppdaget hvordan Q10 fungerer inne i cellene. Han mottok Nobelprisen i kjemi for sitt arbeid innen dette i 1978.
  • Beiersdorf-forskerne var de første som studerte effektene av Q10 på huden og har brukt det i hudpleieprodukter siden 1998.

Egenskaper hos koenzymet Q10

Koenzym Q10

To av de viktigste funksjonene til koenzymet Q10 er å skape energi og beskytte cellene i kroppen.

Anti-rynke og cellulittprodukter med Q10 fra NIVEA

I anti-aldringsprodukter har Q10 lenge blitt bruk som en verdifull ingrediens i produkter som for eksempel NIVEA Q10-serien.

NIVEA Q10plus Serum

NIVEAs forskningsteam har mange års erfaring og ekstraordinære spesialistkunnskaper om Q10 i huden. Du kan nyte godt av denne informasjonen med den nye, meget effektive formelen til Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls.

Patentert effekt

Det innovative NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls inneholder den høyeste konsentrasjonen av hudens egen aktive ingrediens Q10 i NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle-serien. For første gang i NIVEAs historie har Q10plus active pearls blitt kombinert med en hydrogel for å skape et meget effektivt anti-rynke serum. Denne unike, patenterte formelen av Q10, hyaluronsyre og kreatin reduserer merkbart rynker og forhindrer at de dannes for tidlig. For en jevnere, mer ungdommelig hud og raffinert utseende.

Alltid frisk: Med aktiv beholder

Kraften fra anti-rynkeserumet aktiveres på nytt hver gang det brukes. Ved å trykke på beholderen, eksploderer de små perlene på vei gjennom toppen av beholderen og kombineres med hydrogelen i det meget effektive serumet som smelter inn i huden. Ideelt sett bør du påføre NIVEA Q10 plus Anti-Wrinkle Serum Pearls på ansiktet daglig, på morgenen og på kvelden. Det passer også som en base for sminken din siden det jevner og raffinerer hudens utseende.

Q10 Anti-Wrinkle-Creme

Hold deg ung lenger!

For å gi din daglige anti-rynkerutine et ekstra løft kan du selv bli aktiv. Med det rette kostholdet, litt trening og tilstrekkelig helsebringende søvn, vil du hjelpe huden din til å se strammere og yngre ut lenger.