Raskt absorberende lotion for travle morgener

Hvordan kick-starte morgenrutinen din

De fleste har mye som skal gjøres om morgenen, men tiden kan ofte utnyttes bedre. Tenk gjennom morgenrutinen din igjen for å gjøre den mer effektiv.

Hvordan spare tid om morgenen

Gi morgenrutinen din et løft ved å fokusere på forberedelser kvelden før.

Forberedelse er nøkkelen

Enten det er å forberede hva du skal ha på deg dagen etter eller matpakken din, er forberedelser nøkkelen til en rolig og stressfri morgenrutine. Unngå å ha dårlig tid fordi du ikke har planlagt godt nok.

Morgenrutine: Hvordan spare tid

Morgener er typisk kjent for å være overveldende, stressende og hektiske, særlig hvis du har en hel familie å klargjøre. Dette trenger ikke være tilfellet. 

Ta kontroll over morgenen din ved å gjøre morgenrutinen din enklere og spar verdifulle minutter med søvn i prosessen. Prøv å organiser det som er mulig kvelden før, og gjør kun det viktigste når du står opp. Dette kan innebære å pakke jobbvesken, vaske håret eller gå ut med søpla – du vil være glad for at dette er gjort når morgenen kommer.

Morgener handler om å disponere tiden din klokt og holde deg til det. Skaff deg en stoppeklokke i dusjen for å forsikre deg om at det fristende, varme vannet ikke gjør at du havner bak skjema, hold øye med klokken mens du spiser frokost og kom deg ut av døren i rimelig tid. Å ha en fornuftig tilnærming til timing vil bety at du kan si farvel til stressende morgener.

Ta kontroll over morgenene dine

Gjør morgenrutinen din mer effektiv med noen enkle tips og triks.

Tips for å gjøre det enklere å komme seg ut av sengen om morgenen

  • Unngå å bruke snooze-knappen – disse få ekstra minuttene gjør bare at du får det travelt.
  • Drikk et glass vann med en gang du våkner for å løfte energinivået.
  • Skru opp favorittmusikken din for å vekke hjernen.
  • Forbered kaffemaskinen kvelden før, så den er klar når du står opp.
  • Still inn varmen slik at den slår seg på tidlig og varmer opp rommet om vinteren.
 

Bruk fuktighetskrem i dusjen: NIVEA In-Shower Body Moisturiser

Er du ute etter en enklere måte å tilføre fuktighet på om morgenen? Påfør NIVEA In-Shower Nourishing Body Milk i dusjen og skyll av øyeblikkelig for så å kjenne myk og silkeaktig hud. In-shower moisturiser absorberes øyeblikkelig, så du kan kle på deg og fortsette dagen.
background

Raskt absorberende bodylotion for en effektiv morgenrutine