Nyttige dusjtips

Hvordan forbedre dusjrutinene dine

Ikke bli sittende fast i den samme ineffektive dusjrutinen. Lær hvordan våre dusjtips kan gjøre morgenrutinen din mer effektiv.

Slik får du mest ut av dusjrutinen din

Endre måten du dusjer på for å spare tid og gjøre morgenene enklere.

Alle kan dusje effektivt

fornøyd-kvinne-fanger-vanndråper-i-dusjen

Du trenger ikke komme for sent på jobb kun fordi du ikke tok deg nok tid til å gjøre deg i stand. Alle kan lære å ordne tingene sine og bruke tiden effektivt. Dusjtips finnes for å gjøre livet ditt enklere, så bruk dem for det de er verdt!

Endre dusjrutinen din

Morgendusjen er en viktig del av de flestes hverdag. Den gjør deg ikke bare skinnende ren og får deg til å lukte godt, den vekker deg også og gjør deg klar for dagen.

De fleste ser imidlertid på denne dusjrutinen som en ulempe, fordi de helst vil bruke de ekstra ti minuttene i sengen. Det er mulig å nyte en mer produktiv morgenrutine ved å være litt kreativ og ta i bruk ulike dusjtips for å spare tid og få en fin start på dagen.

Du vil bli overrasket over hvor mange ting man kan gjøre samtidig som man dusjer, hvis man kjenner til de riktige triksene.

Dusjtips fra NIVEA

Å bytte produktene du bruker i dusjen, kan bidra til å spare tid uten at det går utover huden din.

Spar tid om morgenen med NIVEA In-Shower Body Moisturiser

Påføring av fuktighetskrem synes å være det første som nedprioriteres når man alltid har det travelt om morgenen. Med NIVEA In-Shower Body Moisturiser trenger du ikke lenger hoppe over dette.

Påfør mens du fortsatt er i dusjen, skyll av og tørk deg som normalt. Dette vil gi deg glatt og hydrert hud i opptil 24 timer.

Denne formelen, som aktiveres av vann, absorberes umiddelbart av huden og etterlater ingen klissete rester – du kan derfor raskt kle på deg og fortsette dagen. Det er så enkelt!

En rask og enkel velværebehandling

kvinne-bruker-dusjolje-for-å-rense-og-pleie-huden-sin

Huden trenger å få litt ekstra pleie nå og da, men mangel på tid resulterer ofte i at det blir nedprioritert. Hvorfor ikke skjemme bort huden med NIVEA Care & Magnolia Shower Creme og gjøre dette til en del av morgenrutinen din.

Dusjtips for en effektiv morgenrutine

  • Gjør flere ting mens vannet varmes opp.
  • Bruk en oppfriskende dusjgelé som NIVEA Lemongrass & Oil Shower Gel som er mye mer praktisk enn et såpestykke.
  • Unngå å vaske håret hver morgen dersom håret ikke blir raskt fett.
  • Invester i en klokke til badet som kan minne deg på når det har gått 5 eller 10 minutter – det er så lett å la tiden løpe fra seg når man står i dusjen!
bg

NIVEA-produkter for å endre morgenrutinen din