List

Hvordan bli kvitt hudormene. Tips og triks for å bekjempe blokkerte porer og fjerne hudorm

  • Ansiktsmasker: Jevnlig ansiktsbehandling vil fjerne oljer og døde hudceller. Dette vil forhindre hudormer fra å oppstå i utgangspunktet! Hvorfor ikke prøve ut den nye NIVEA Urban Skin Detox Face Mask?
  • Hudorm skrubb: For uren hud med mye hudormer trenger en krem som fjerner hudorm.Men, om du ser etter noe som både fjerner hudormer og samtidig også tar vare på resten av huden er det ideelle produktet NIVEA Skin Refining Scrub, med Vitamin E og Hydra IQ. Den rensker huden for overflødig olje og forhindrer hudormer og flekker.
  • Renskestrimler: Bruk foredlende renskestrimler i T-sone-området. Etter å la de virke en stund, riv av hele strimmelen i ett rykk. Dette vil fjerne overflødig talg fra porene og hudormene vil ikke ha noen sjanse!
  • Antibakterielle dekkpinner: Ikke bruk bare konvensjonell make-up om du ønsker å dekke til hudormer eller flekker. Dekkpinner eller ansikspudder med antiseptisk effekt er mye bedre til dette.
  • Profesjonell kosmetisk behandling: I et kosmetisk studio kan du få hudormer behandlet av en erfaren ekspert: et dampbad for ansiktet vil åpne opp porene slik at hudormene kan fjernes. Etterpå blir huden desinfisert, tonet og gitt en ekstra dose omsorg. Du vil bli forbauset over hvor mye du kan forbedre hudens utseende! Men, dette er ofte svært dyrt, så det kan være best å starte på egenhånd med en krem for å behandle hudorm om du ikke ønsker å legge ut store pengesummer helt enda.
  • Livsstil: En av de beste hudorm behandlingene er å endre kostholdet og livsstilsvanene: fet mat med lite vitaminer og sporstoffer kan skade huden din. Pass på at du spiser sunt og får i deg nok væske. Røking er som gift for huden og har en langtidseffekt på hudens utseende! Kombiner en god livsstil med god krem for hudorm for å få en svært merkbar endring i hudens utseende.