NIVEA MicellAIR® Expert

Innovasjon

Profesjonell sminkefjerner, skånsom ansiktspleie

For skånsom og effektiv sminkefjerning som er testet og elsket av profesjonelle make-up artister er NIVEA MicellAIR® Expert den perfekte kombinasjonen for alle sminkeelskere. Kombinasjonen av NIVEA MicellAIR®-komplex med tørrolje og svart te-ekstrakt fungerer som en magnet og løser effektivt opp vannfast og langtidsvarende sminke fra øyne, lepper og ansikt uten å etterlate oljerester på huden. Huden etterlates vakker, sunn og ren, fordi det ikke kreves noe skrubbing, slik at sensitive områder og øyenvippene blir beskyttet. Så enten du eksperimenterer med nye look hjemme, har det gøy med venner, vil endre sminken mens du er på farten, eller rett og slett vil fjerne sminken for kvelden kan NIVEA MicellAIR® Expert ta bort selv vannfast sminke med noen enkle sveip.

MicellAIR® to the Rescue

Sminkefeil

Når sminken din lever sitt eget liv, er MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT der for raskt og enkelt fjerne alt fra mascara til leppestift på avveie.


Forskning og utvikling

Slik fungerer NIVEA MicellAIR®

1. Ny teknologi, revolusjonerende hudpleie

Det å fjerne sminke krever flere prosesser, og ofte kan resultatet allikevel være skuffende. MicellAIR®-teknologien er en enkel og skånsom måte å fjerne sminken på - uten å skrubbe huden.

2. Liten, men imponerende sterk

Micelles er mikroskopisk små molekyler som effektivt fjerner de minste partikler av urenheter, som skitt, olje og sminke - selv på de mest sensitive områdene.

3. Micelles fungerer som magneter

Micelles er både "vannelskende" (hydrofil) og "olje-elskende" (lipofil), og kan fjerne både vannløselig og fettløselig partikler. De fungerer som en magnet der de løfter fettløselige partikler bort fra huden på en skånsom måte.