#solsmart
Beskytt huden din for solen

NIVEA Sun Sensitive

Ikke la sensitiv hud ødelegge din dag i solen

Nyt solen med NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect


Beskyttelse

Vær solsmart med NIVEA Sun

Sol-trygghet for barn

Det er viktig å lære barna hvordan de best beskytter huden sin i solen. Derfor lønner det seg å gi barn en solkrem med høy faktor selv på dager det er overskyet.  Å ta på solkrem annenhver time etter en har svettet mye, svømt og tørket seg kan hjelpe å beskytte mot solen. Like viktig er det å passe på at barna bruker solhatt og solbriller som beskytter hode og øyne.

Barn elsker å bli våte og plaske rundt i vannet. Vi ønsker at barna dine nyter tiden på stranden samtidig som du kan være sikker på at huden deres er beskyttet. NIVEA SUN Kids Swim & Play er ekstra vannfast for å holde UV beskyttelsen intakt så lenge som mulig. Dette gir best mulig beskyttelse i solen for barna dine.

Selv om du følger alle rådene fra solekspertene, så kan selv den beste gjøre feil. Uhell kan skje og utfallet kan bli annerledes enn forventet. Om barnet ditt opplever å bli solbrent etter en dag i solen, pass på at de drikker nok vann, spiser sunn mat som frukt og grønnsaker og bruker et pleiende og fuktighetsgivende After Sun-produkt.

Det er også viktig å unngå solen de timene den står høyest og er sterkest. Dekk til utsatt hud og bruk høy SPF for å beskytte deg mot solskadene. Les vår SPF guide for å finne ut hvilken SPF du trenger.


Produkter

Se vårt utvalg av solkrem for barn

Leken solkrem med allround uv beskyttelse

Roll-on barnesolkrem for enkel påføring

NIVEA SUN Kids sensitive Roll-On gjør det enkelt for barn å ta på sin egen solkrem. Den hendige kulen glir og påfører solkremen jevnt utover huden. Alt du trenger å gjøre er å gni den inn. Denne enklere metoden hjelper å holde barna beskyttet uten å bruke for mye tid.

Oppdag nå

Solkrem kan være gøy

Sliter du med å påføre solkrem på barna dine? Hvem sier at solkrem ikke kan være gøy? Med vårt NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play Spray produktutvalg vil ikke barne dine bare være trygge og godt beskyttet mot skadelige UV stråler.

Oppdag nå

Pediatrisk testet for sensitiv hud

Våre NIVEA Sun Kids Sensitive produkter pleier å passe selv den mest sensible barnehud. Den gir samme beskyttelse som NIVEA SUN Kids Protect & Care solskremer, men bruker en luktfri formula som har blitt pediatrisk testet og er en passende solkrem for den tørreste barnehud eller sensitiv ung hud - Beskytt dine små mot solen.


NIVEA Sun Sensitive

NIVEA Sun Sensitive Protect lindrer umiddelbar huden

Unngå hudreaksjonene

NIVEA Sun Sensitive er utviklet spesielt for hud som er sensitiv for sollys. Solkremene lindrer den sensitive huden og gir deg all solbeskyttelsen du trenger. I tillegg beskytter den deg for solindusert irritasjon.

Du kan velge mellom SPF 30 og 50+ for å beskytte huden din og sikre den for negativ korttids- og langtidseffekter fra UV-stråling. Den unike formulaen lindrer også huden din.

Denne solkremen er utviklet av et team forsknings- og utviklingseksperter hos NIVEA for å tilføre fuktighet og beskytte sensitiv tørr hud. Solkremen inkluderer Panthenol, naturlig Aloe Vera og Jojoba Olje i en unikt uparfymert formula.

Den lyse, ikke-fete teksturen på kremen gjør den enkel å applisere og fordele. I tillegg er den vannresistent - slik at du kan plaske rundt med alle vennene dine.

NIVEA Sun Sensitive er tilgjengelig som lotion og spray for å møte dine behov.


ingredienser

Sensitiv Solkrem krever pleiende ingredienser

Lær mer om våre gode ingredienser

Aloe Vera

Opprinnelig kom Aloe Vera planten fra det Arabiske Peninsulaet. Men, den finnes i mange regioner inklusiv Middelhavet, Mexico og India.

Med opp til 98.5 prosent består Aloe Vera planten i stor grad av vann. Naturligvis er det en favoritt blant organiske skjønnhetsingredienser da den gir intens fuktighet for å lindre og kjøle sensitiv hud effektivt i solen.

Panthenol

Også kalt provitamin B5 el Dexpanthenol, Panthenol er en medlem av den kraftige B-kompleks vitaminfamilien.

Panthenol har naturlig fuktighetsgivende, lindrende, helende og regenererende egenskaper. Den holder huden myk og passer for alle hudtyper, fra oljete til sensitiv hud.


Alt du trenger å vite

Hawaii korallrevloven - Korallrev-trygg solkrem

 

Solen gjør oss glad. Den påvirker vårt velvære og stimulerer vår D-Vitamin produksjon. Men solstrålene kan også skade oss, og det er viktig å beskytte seg mot solen. Derfor er en solkrem med effektive UV-filter svært viktig. Men, noen UV-filter kan sammen med andre årsaker være grunnen til skade på korallrevene. Den Amerikanske staten Hawaii har derfor laget en lov som tas i bruk 1. Januar 2021 og bannlyser all bruk av UV-filteret oxybenzone (benzophenone-3) og octinoxate (ethylhexyl methoxycinnamate). Alle Europeiske NIVEA SUN produkter er nå fri fra de bannlyste UV-filtrene og er derfor helt i samsvar med den Hawaiiske korallrevloven som korallrevsikker solkrem.

Oxybenzone

I følge nylige studier som har undersøkt koraller i laboratorieomgivelser har det kommet frem at Oxybenzone (Benzophenone-3) er mistenkt å øke hastigheten på blekingen av koraller.

NIVEA Sun

NIVEA SUN jobber hardt for å gi den beste mulige beskyttelsen for huden, men også for å minimere de miljømessige fotsporene av produktene sine. Vår solbeskyttelse er grundig testet for å møte den høyeste kvalitet, effekt og sikkerhetsstandarder.

Octinoxate

Forskningen på Octinoxate (Ethylhexyl Methoxycinnamate) og mistanken om at den påvirker korallene er mindre konkluderende, men siden mekanismen kan være lignende Oxybenzone, er den også bannlyst av Hawaiiske korallrevloven som en potsensielt skadende solbeskyttelse for korallrevene.