Nytt fra NIVEA

Nytt fra NIVEA

Nå trenger du ikke lenger gjemme deg

Gjemmer du deg bort fordi den hektiske hverdagen får huden din til å se trøtt og sliten ut? Nå trenger du ikke lenger gjemme deg!

Oppdag den første kombinasjonen med Q10 og ren vitamin C i nye NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Face Care Series. Den hjelper huden å absorbere opptil 50 % mer oksygen mens du sover slik at huden ser friskere og mer opplagt ut om morgenen!


NIVEA-Innovasjonen

Sov med vitamin C

For aller første gang kombinerer NIVEA to effektive ingredienser: styrkende koenzym Q10 og kraftfull, ren vitamin C.

Denne kombinasjonen brukes i NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream og Eye Treatment, og den øker oksygenopptaket i huden med opptil 50 % og fremmer hudens naturlige foryngelsesprosess mens du sover. Om morgenen er huden fornyet og ser både friskere og mer opplagt ut.

KRAFTEN I REN VITAMIN C

Ren vitamin C er en kraftig antioksidant, virker oppkvikkende på huden og motvirker effektivt frie radikaler. Frie radikaler dannes gjennom UV-stråling og miljøforurensende stoffer, og er en av hovedårsakene til at huden eldes.

KRAFTEN I KOENZYM Q10

Koenzym Q10 finnes naturlig i huden, og tilfører huden ny energi. Q10 stimulerer cellefornyelsen og kollagensyntesen, hjelper huden å forbli glatt og motvirker rynker.

STYRKENDE HUDPLEIE FOR EN STRÅLENDE HUD

Huden har sin egen biologiske rytme, og trenger 24 timers hudpleie for å være beskyttet og styrket med riktig dagkrem, nattkrem og øyekrem.

DAGKREM

På dagen er det viktig å beskytte huden mot miljøpåvirkninger og UV-stråler. Nye NIVEA Q10plusC Energy Day Care med SPF 15 er perfekt til å motvirke rynker og gjenopprette gløden i trøtt og sliten hud.

NATTKREM

Hudens evne til å absorbere fuktighet er mye bedre om natten. Kremen reparerer skader i huden, styrker hudens naturlige antioksidanter og fyller opp energilagrene. NIVEA Q10plusC Energy Skin Sleep Cream med Q10 og ren vitamin C er spesielt utviklet for å la huden puste «dypt» om natten* og effektivt stimulere hudens fornyelsesprosess.

ØYEKREM

Til komplett hudpleie trenger du mer enn bare dagkrem og nattkrem. Huden rundt øynene er nemlig ekstra tynn og sensitiv. Nye NIVEA Q10+C Energy Skin Eye Cream tilfører ekstra fuktighet, hjelper til å motvirke fine linjer og rynker, og styrker huden slik at øynene dine virkelig stråler om morgenen. *in vitro-tester


Energi til dagen og natten

Våre tips for mer energi

Når du er full av energi, vises det fra innsiden: Øynene dine stråler, og huden ser friskere og mer opplagt ut. Med gode vaner kan du bevare denne vakre gløden. Oppdag våre tips, så trenger du ikke lenger gjemme ansiktet ditt!

Få bedre skjønnhetssøvn med 3 små grep:

Få ro og fred

Sørg for at soverommet er det stilleste rommet i huset. Hvis vinduet vender ut mot gaten, kommer du langt med lydisolerte glass eller ørepropper!

Slå av lyset

Mørke stimulerer hormonet melatonin, som regulerer kroppens døgnrytme. Effektive persienner eller vinduslemmer, eller bare en vanlig sovemaske, hjelper til å stenge ute gatelyset.

Nyt en kopp søvndyssende te

Dropp kaffe og cola før sengetid. Avslutt kvelden med en kopp avslappende urtete og rolig musikk!

Få mer energi gjennom hele dagen:

Ta en pause

Hvis du tar en 5-minutters pause hver time gjennom hele dagen, kan du utføre det samme på kortere tid enn dem som ikke tar pauser. Og du vil føle deg mer avslappet!

Bruk føttene

Når vi er i bevegelse produserer kroppen serotonin – lykkehormonet. Hvis du ikke har tid til å jogge, bør du tilbakelegge korte strekninger til fots og ta trappen fremfor heisen.

Le masse

Nære venner gir mest energi! En kort telefonsamtale eller et møte med gode venner fjerner stress og bekymringer, og fører til økt trivsel.


Ekspertenes råd

NIVEAs eksperter svarer på spørsmål

I 55 år har NIVEAs eksperter forsket på og utviklet anti-aldrende hudpleie, studert hudens naturlige prosesser og utviklet produkter som stimulerer dem og samarbeider med hudens biologi. Her er våre svar på alle dine spørsmål om de beste anti-aldrende og styrkende produktene for en vakker og strålende hud.

1. Hva gjør NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy så spesiell?

Frie radikaler fra omgivelsene, slik som UV-stråler og luftforurensning, skader huden og fremskynder aldringen. De angriper cellemembranen og forstyrrer cellenes funksjoner. Vi trenger antioksidanter for å beskytte huden mot frie radikaler. NIVEA Q10plusC Energy kombinerer to kraftige antioksidanter: hudens naturlige Q10 og vitamin C. Denne synergieffekten gir bedre beskyttelse mot stress i cellene og frie radikaler.

 

2. Hvordan virker koenzym Q10 på huden?

Q10 er et koenzym som finnes naturlig i hudcellene, og det virker på to måter: Det tilfører huden energi, samtidig som det er en antioksidant. Q10 er en nødvendig bestanddel i hudcellenes energiproduksjon, og det stimulerer alle viktige prosesser i cellene, fra cellefornyelse til kollagensyntese. I tillegg beskytter Q10-antioksidanter mot frie radikaler, som skader hudcellene og er én av årsakene til at huden eldes for tidlig. Mengden Q10 i huden reduseres imidlertid med årene. NIVEA Q10plusC Energy Care Line etterfyller hudens Q10-nivå.

 

3. Hvordan styrker vitamin C den positive virkningen av koenzym Q10?

Koenzym Q10 virker enda mer effektivt når det kombineres med vitamin C. Denne kraftige kombinasjonen beskytter hudcellene, stimulerer hudens fornyelsesprosess og øker hudcellenes oksygenopptak. Studier viser at kombinasjonen av Q10 og vitamin C styrker stoffskiftet enda mer enn Q10 gjør alene. Dette gjør det mulig for huden å puste «dypt» om natten.

 

4. Hvilken effekt har vitamin C på huden?

Ren vitamin C er en kraftig antioksidant, og har en rekke positive virkninger på huden. I tillegg forbedrer ren vitamin C hudstrukturen ved å styrke papillenes tetthet i huden. Det gjør slik at huden kan transportere flere næringsstoffer og mer oksygen til lærhuden, og på den måten også motvirke rynker.

5. Hvordan bør man bruke og oppbevare hudpleieprodukter med vitamin C?

Selv om aluminiumstuben beskytter produktet mot oksygen og lys, bør produktet lukkes godt rett etter hver påføring slik at produktet er minst mulig i kontakt med luft. Utover dette anbefaler vi å tørke av tuten etter hver påføring før tuben lukkes.

 

6. NIVEA Q10plusC Energy Skin Sleep Cream lar hudcellene puste dypt. Hvorfor er det så viktig?

Kombinasjonen av styrkende koenzym Q10 og ren vitamin C er i stand til å stimulere den såkalte «celleåndingen». Beiersdorf Skin Research har vist dette i utførlige studier på hudceller. Prosessen øker energitilførselen til hudcellene, som trenger energien for å utføre viktige stoffskiftefunksjoner, slik som reparasjonsprosesser. Dette hjelper huden å motvirke for tidlig aldring.

 

7. Askorbinsyre, bedre kjent som vitamin C, er en syre. Vil ikke den skade huden?

Askorbinsyre er en svak syre, og produktet har nøytral pH-verdi. Dette gjør produktet og dets konsentrasjon av vitamin C både svært effektivt og samtidig svært hudvennlig. I likhet med alle NIVEA-produkter er dette produktet grundig testet, og vitenskapelige studier viser at det er svært hudvennlig.

 

8. Hvorfor er det så viktig å bruke forskjellige produkter til hudpleie om natten, på dagen og rundt øynene?

Alle dager i kvinners liv er ulike og har sin egen rytme. Og derfor trenger vi 24-timers hudpleie: På dagen trenger huden beskyttelse mot miljøpåvirkninger og UV-stråler. Om natten trenger huden derimot aktive ingredienser som stimulerer fornyelsesprosessen. Og huden rundt øynene trenger mer intensiv fuktighet og beskyttelse med svært lett konsistens, fordi huden der er ekstra sensitiv og får lett rynker.