NIVEA Oil in Lotion

Innovasjon

Vekk sansene dine, skjem bort huden

TILBRING TID MED DEG SELV OG DEN NYE NIVEA OIL IN LOTION

Delikat duft som omfavner verdifulle oljer i en raskt absorberende lotion for en strålende jevn hud. Den nye NIVEA Oil in Lotion-serien gir deg luksusen av oljer i raskt absorberende lotioner, som skjemmer bort huden din med sensuelle dufter. Våren har ankommet huden din og det føles fantastisk! Velg mellom fire dufter – Cherry Blossom & Jojoba Oil, Rose & Argan Oil, Vanilla & Almond Oil, og Cocoa & Macadamia Oil. Sett stemningen for din spesielle egentid, demp lysene, tenn stearinlysene, sett på avslappende musikk og skjem bort huden og sansene dine med en uimotståelig jevn og strålende hud.

 

Egentid på null komma niks

Skjem deg bort i et daglig øyeblikk med deg selv

1 - Finn ditt fristed

Lukk døren, legg bort telefonen i noen minutter og omfavn et tilfredsstillende øyeblikk med deg selv.

 

2 - Sett stemningen

Demp lysene, tenn noen stearinlys, sett på musikk. Hva som helst som gjør at du slapper av og har lyst til å skjemme deg bort.

 

3 -Skjem deg bort

Gi huden din den luksusen den fortjener og skjem deg bort med den nye NIVEA Oil in Lotion. 

 


Tip til kroppen

Lær å skjemme bort sansene og huden din

KROPPSOLJE KONTRA FUKTIGHETSKREM FUKTIGHETSGIVENDE FOR KROPPEN DIN

Å ta seg tid til effektiv kroppspleie er essensielt for å opprettholde en jevn, vakker hud. Oppdag de unike fordelene med kroppsoljer og lotion.

 

SKJEM BORT SANSENE DINE MED DUFTEN AV KIRSEBÆRBLOMST

Historien om kirsebærblomsttreet, hva som gjør duften så unik og hvordan gjenopplive din kroppspleierutine med den deilige pleien fra oljer i en raskt absorberende fuktighetskrem.

 

BESØK DITT EGET BOBLEBAD-SPA PÅ DITT EGET BAD

Se for deg at du slapper av hjemme med stearinlys, klassisk musikk og en deilig duft – perfekt! Med bare noen enkle knep, noen badeprodukter som dusjgelé, badesåper og boblebad, kan du skape ditt eget avslappende spa på badet.