blue

Den første Care Cleanser

Snu rens til pleie

NIVEA har funnet en ny måte å rense huden grundig og effektivt på: Creme Care Facial Cleansing.
DEN FØRSTE CARE CLEANSER

DET BEST FRA NIVEA CARE

blue

NYHET: NIVEA Creme Care Facial Cleansing

Rensing er en stor del av den daglige hudpleierutinen for de fleste kvinner. For å unngå følelsen av stram hud etter rens, har NIVEA lansert den første Care Cleanser: Den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing. Den nye serien kommer med tre ulike produkter for ulike renserutiner: Rensemelk, krem og wipes. Deres innovative formel med Protective Care Complex og unik duft av NIVEA Creme etterlater huden ren og myk, med et naturlig vakkert utseende. 
 
TVC

NYE NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSERS

Oppdag den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing serien ved å se vår nyeste TV-reklame.

DEN RIKTIGE RENSERUTINEN

MED NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSING

Rensing av ansiktet på daglig basis er en essensiell del av enhver god hudpleierutine. Vi ønsker å komme med en forklaring på hvordan du skal rense og pleie huden på riktig måte for å få en følelse av hud som er jevn og ivaretatt.
RENSETIPS

LÆR ENDA MER OM NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSING

EKSPERTINTERVJU

EKSPERTINTERVJU MED DR. SVENJA MÖLLGAARD

svenja

NIVEA Creme Care Facial Cleansing er den nye serien for ansiktsrens. Hva er så spesielt med den?
Til den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing-serien utviklet vi en unik formel som ikke bare renser ansiktshuden grundig, men samtidig pleier varsomt – for en myk og smidig følelse på huden. 

Hva er så spesielt med formelen?
Vi var i stand til å forene de beste kvalitetene fra både rens og pleie i den pleiende ansiktsrensen fra NIVEA. Du kan enkelt og grundig rense huden din for daglige urenheter uten å skrubbe mens du tar vare på hudens naturlige fuktighetsbalanse. Den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing har effektive renseegenskaper og gir den beste pleien fra NIVEA. Produktene har den samme Protective Care Complex og duft som NIVEA Creme.

Du fortalte at serien inneholder de mest pleiende ansiktsrensene fra NIVEA. Hvordan oppnådde dere dette?
Vi ønsker å utvikle renseprodukter som er effektive og samtidig tar vare på huden. Vi utviklet derfor en unik renseformel som inneholder de beste pleieelementene fra merkets ikon, nemlig NIVEA Creme. Den pleiende formelen etterlater huden din ren, frisk og godt fuktet, slik at du føler deg bra i din egen hud.