NIVEA URBAN SKIN DEFENCE & DETOX

Endelig! En hudpleie for byliv med høy puls.

Nyhet fra NIVEA

FACE THE CITY, beskytt huden.

MØT DEN PULSERENDE BYEN

Bylivet er fullt av lange timer og sene netter. Det er kanskje fint for ditt sosiale liv, men ikke like fint for huden! Den nye Urban Skin-hudpleieserien fra NIVEA er spesielt utformet for å motvirke effektene av byliv slik at du kan møte alle byens utfordringer.
Urban hudpleie

Hudpleie spesielt utformet for byliv

Bylivet er morsomt, spennende og fullt av muligheter, men det kan også gi utfordringer for huden. Med den nye Urban Skin-hudpleieserien fra NIVEA kan huden din nå få den hjelpen den trenger.

La NIVEA ta vare på huden din slik at du kan møte byen.

Urban Skin-hudpleieserien har en kraftig blanding av ingredienser og er spesielt utformet for å motvirke effektene byliv kan ha på huden. Urban Skin Protect Day Care beskytter og hydrerer huden om dagen, mens Urban Skin Detox Night-gelkremen hjelper huden å regenerere seg om natten. For en ekstra boost, bruk 1 Minute Urban Detox-masken for å dyprengjøre porene. 
Nyt alt bylivet har å by på, huden din er tatt godt vare på.

Bylivet kan være virkelig spennende, men stressende for huden

  • Huden lider merkbart av effektene fra eksos, partikler og smuss
  • Hudens naturlige beskyttelsesmekanismer kan bli svekket
  • Huden kan tørke ut fortere
  • Tegn på aldring kan forekomme tidligere

 

Nettopp dette er årsaken til at vi utviklet NIVEA Urban Skin Care-hudpleieserien, det første produktsortimentet fra oss som gir huden ekstra beskyttelse og som hjelper til å beskytte huden mot påvirkninger fra byliv. Serien inneholder antioksidanter og ekstrakt av organisk grønn te og gir en 48-timers hydrerings-boost for å hjelpe til å øke hudens motstandskraft mot miljøfaktorer. For vakker, strålende hud.

 

NIVEA Urban Skin-serien

BESKYTT, RENS, GJENOPPRETT

Daglig vedlikehold for byhud

NIVEA Essentials Urban Skin Protect +48H Moisture Boost Day Cream. En dagkrem med SPF 20 som hjelper til å beskytte huden mot ytre påvirkninger, forurensninger og sollys. Denne beskyttende hudkremen med ekstrakt av økologisk grønn te og antioksidanter hydrerer huden i 48 timer. Den har en lett sammensetning og en forfriskende duft og tilfører huden rikelig med fuktighet.

Nattpleie som regenererer byhud

NIVEA Essentials Urban Skin Detox +48H Moisture Boost Night Gel Cream hjelper til å avgifte huden om natten for at du skal kunne møte dagen med myk, frisk og strålende hud. Den hydrerer huden i 48 timer. Med grønn teekstrakt, antioksidanter og hyaluronsyre. Den lette formelen med sin forfriskende duft har dessuten en stimulerende virkning på sansene.

Omsorg over natten som reparerer byhud

NIVEA Essentials 1 Minute Urban Detox Mask. Gjør det mulig å eksfoliere døde hudceller og rengjøre huden i dybden. Dette er en enkel måte å avgifte huden på kun ett minutt og noe som lett kan bli en del av den daglige hudpleierutinen. Du gjenoppretter hudens naturlige skjønnhet samtidig som du reduserer miljøpåvirkninger på huden.

FAQ

Vanlige spørsmål

Hva er det som gjør NIVEA URBAN SKIN-serien så spesiell?

Det er en komplett hudpleierutine som er utformet for å møte behovene til byhud. Den gir beskyttelse mot miljøstressorer og hjelper huden å regenerere seg. URBAN SKIN DEFENCE-dagkremen med sin lette sammensetning beskytter mot miljøpåvirkninger og hydrerer huden i 48 timer. 1 MINUTE URBAN DETOX-masken har vist seg å være effektiv til å fjerne smuss på kun ett minutt og gi ren hud. URBAN SKIN DETOX-nattkremen regenererer huden og forsterker den for neste dag.


Hvordan påvirker eksos, smuss og andre partikler huden?

Huden til bybeboere påvirkes av mange stressfaktorer: ørsmå smusspartikler som støv, nitrogenoksider, svoveloksider, ozon, samt UV-stråling. Legg til en hektisk hverdag, tørr luft innendørs, søvnmangel, samt påvirkningene fra synlig høyenergilys, så har du noen av årsakene til at huden eldes.


Hvordan vil du beskrive den idéelle hudpleierutine for bybeboere? 


Den ultimate dagkremen beskytter huden med svært effektive antioksidanter og gir 48-timers hydrering uten at huden føles fet. Kremens konsistens er spesielt viktig for bybeboere, da byliv kan øke hudens fettproduksjon. Det er viktig at byhud blir ordentlig rengjort og avgiftet hver kveld. Vår 1 MINUTE URBAN DETOX MASK kan brukes daglig og fjerner effektivt byens forurensninger fra huden!


URBAN SKIN DETOX NIGHT CREAM er den perfekte avslutningen før leggetid. Den hjelper huden til å regenerere seg mens du sover og gjenopplader hudens antioksidative kapasitet foran nok en travel dag. Akkurat det huden trenger for å kunne hente seg inn igjen om natten. 

Hva gjør URBAN SKIN DEFENCE DAY CREAM så unik og effektiv? 
Den spesielle blandingen av ingredienser. Licochalcone A er en naturlig antioksidant som beskytter huden mot forurensninger og synlig høyenergilys og en hudvennlig pH-verdi gir fysiologisk balanse. Formelen gir dessuten 48 timers hydrering, mens SPF 20 sammen med UV-beskyttelse beskytter mot tidlig aldring forårsaket av sollys.


Hva er det som gjør 1 MINUTE URBAN DETOX MASK så unik og effektiv?

Den antimikrobielle formelen med magnoliaekstrakt og kaolin gir en skånsom, men effektiv rengjøring av huden. Den forbedrer hudens utseende og har vist seg å bidra til en perfekt hudfarge. Dette er en maske som egner seg godt til å fjerne skadelige miljøfaktorer på huden. På kun ett minutt. Utrolig.