Huden din kommer først

For oss i NIVEA kommer huden din alltid først. I over 100 år har vi forsket på hud og sett etter den beste, tryggeste og mest effektive hudpleieformelen. Som en av de ledende ekspertene i hudpleieverden, med de mest avanserte forskningssentrene, er vi trofaste til menneskeheten og den naturlige helsen og skjønnheten til huden. Å bry seg om miljøet er også en logisk konsekvens av vår forpliktelse til trygg, skånsom og effektiv hudpleie.

NIVEA kjenner hud ...

Med over 100 års erfaring, nesten 2 000 vitenskapelige studier per år og mer enn 1 000 NIVEA-eksperter som arbeider med forskning og utvikling alene, har vi en dyp forståelse for huden og dens store påvirkning på menneskets velvære. I 2018 alene ble over 1 900 av våre egne patenterte teknologier brukt for å videreutvikle NIVEA-produkter over hele verden. Vi nøyer oss ikke bare med å følge regelverket, men går også langt over minstekravene for å sikre at selv den mest sensitive huden føler positiv, omsorgsfull berøring fra NIVEA. Følgelig er listen vår over sikkerhetskriterier for ingredienser og produkter langt strengere enn noe regelverk.

... Og vi elsker det

I tråd med våre høye standarder for hudens helse og sikkerhet velger vi ingredienser som holder huden sunn og vakker: vi søker stadig etter de beste og mest bærekraftige løsningene – som kanskje ikke alltid er de du ville tenkt. Noen ganger er menneskelagde ingredienser faktisk bedre for huden og planeten vår enn de naturlige alternativene. Ta essensielle oljer: de naturlige kan gi irritert hud eller føre til allergiske reaksjoner. I kontrast til våre syntetiske essensielle oljer som er skånsomme mot den mest sensitive huden – uten å skade oss eller kloden.


En pioner i moderne hudpleie; NIVEA har mer enn et århundre med erfaring i å hjelpe folk å føle seg vakre og komfortable med sin egen hud. Millioner av forbrukere verden over stoler på og elsker våre produkter. Vi jobber stadig med å lage den optimale hudpleieopplevelsen og vi fortsetter å utvikle og forbedre våre formler. Vi har troen på hudpleie som leverer akkurat det huden trenger for å være sunn, uten alt vi ikke kan stole fullstendig på.

I våre ingredienser skiller vi mellom «signifikant» og «signatur» stoffer. «Signifikante» ingredienser er hverdagsheltene i den kosmetiske verden. De utgjør basisfunksjoner og hjelper produktene yte maksimal pleie for huden din på mest mulig pålitelig vis. Som tekstureringsmiddel og emulgatorer gjør de produktene våre glatte, behagelige å ta på og lette å bruke. Som konserveringsmidler holder de produktene friske og trygge å bruke i lang tid.

«Signatur» ingredienser er superhelter som legger til de spesielle fordelene til produktene våre. Noen av våre signaturer – som Q10 – Er en revolusjonerende oppdagelse NIVEA har gjort for den kosmetiske verden. Alle hjelper de produktene våre å levere ekstra spesiell omsorg ved å forbedre hudens naturlige funksjon. Verken mer eller mindre.

Uansett om det er signatur eller signifikant: enhver ingrediens som er i våre produkter er nøye testet, langt utover det som kreves av regulerende myndigheter. Vi gjør dette for å sikre at hvert av våre produkter møter de høyeste standarder og øker din tillit til NIVEA.

Vil du finne ut mer om NIVEA-ingrediensene? Utforske enkeltingredienser og ingrediensgrupper og lære hva de er, hvordan de virker og hvorfor NIVEA bruker de.


Signaturingredienser

Møt superheltene som gjør NIVEA hudpleie så spesiell! Våre signaturingredienser tar ekstra godt vare på huden din. De støtter og beskytter hudens naturlige balanse, motvirker synlige aldringstegn og forbedrer produktenes virkning.

Eucerit

Hva er Eucerit?

På en måte er Eucerit hjørnestenen i moderne kosmetikk og hele NIVEA-merkevaren. Oppdaget for over hundre år siden ble emulgatoren raskt en nøkkelingrediens i vår ikoniske NIVEA-Krem. Eucerit lar oljete og vannbaserte deler av våre kosmetiske produkt blandes og fungerer som et bindeledd mellom olje og vannbaserte komponenter. Et naturlig derivat, Eucerit er avledet fra ullvoks.


OPPDAG NÅ

Q10

Hva er Q10?

Koenzym Q10 is er et molekyl kroppen produserer. Det er essensielt for våre cellers energimetabolisme. Som en energigiver hjelper det cellene våre å vokse, holde seg sunne og bygge seg opp igjen. Q10 er også en potent anti-oksidant som hjelper med bekjempelsen av frie radikaler, svært reaktive molekyler som kan skade celler på mange nivå, inklusiv DNA-celler, proteiner og lipider.


OPPDAG NÅ

Kreatin

Hva er Kreatin?

Kreatin er et organisk stoff produsert i leveren, nyrene og bukspyttkjertelen. Den spiller en nøkkelrolle i våre organers energitilførsel, fungerer som et batteri som binder, transporterer og frigjør energi.


OPPDAG NÅ

Søt mandelolje

Hva er søt mandelolje?

Søt mandelolje er kaldpresset fra modne mandelkjerner – den søte, skrellede frukten fra mandeltreet – og blir raffinert. Den gyldne oljen med sin milde, søte nøtteaktige aroma har blitt brukt i medisin og hudpleie i flere århundrer.


OPPDAG NÅ


Signaturingredienser

Blandingsmidler

For å sikre at de ulike ingrediensene blandes for best mulig absorbering av huden (for eksempel vann og olje)

 • Emulgatorer

               - PEG sammensetninger 

 • Stabilisatorer

               - BHA / BHT

 • Løsemidler

Texturizer

For å skape en behagelig følelse og utseende av kremen, lotionen eller gelen på huden.

 • Rheologisk modifikator
 • Løsemidler
 • Perleiseringsmiddel

               - silikoner

 • Opakiseringsmidler

Rensemidler

For å rense huden for forurensing og/eller eksfoliering

 • Surfaktanter
 • Peeling Agents

Forberedelsesbehandling

For å forberede og gi huden den viktigste pleie på en perfekt pH nivå

 • Bløtemidler

               - Parafin

 • Fuktighetskrem
 • Pleiemiddel
 • Nøytraliserende middel

               - Aluminiumklorhydrat / ACH

UV Filter

For å beskytte huden fra potensielt skadelige solstråler

 • Mineral UV-Filter

               - Titan Dioksid / Nanopigments

Dufter

For å gi produktet godt utseende, lukt eller smak (leppebehandling)

Konserveringsmidler

For å holde produktet friskt og alltid trygt på huden