Hva er C-vitamin

C-Vitamin hjelper hudens naturlige regenereringsprosess, som gjør det perfekt for å forhindre aldring. Lær mer nedenfor.

Hva er C-Vitamin

C-Vitamin er et nødvendig næringsstoff kroppen trenger for å holde seg sunn og hjelpe huden å forbli glatt og ha et ungt utseende. Som ethvert nødvendig næringsstoff kan ikke kroppen produsere C-Vitamin naturlig, så du må passe på at det er tilstede i kostholdet og hudpleierutinen. Når kroppen er utstyrt med C-Vitaminen den trenger blir imunforsvaret sterkere, hår leges raskere og cellene dine er beskyttet.

C-Vitamin for huden og kroppen

Det er to måter du kan øke nivået av C-Vitamin i kroppen din. Å spise et balansert kosthold med tilstrekkelige mengder av C-Vitamin vil gjøre at kroppen fungerer som den skal. Men, når det kommer til huden vil det å påføre C-Vitamin på spesifikke områder være den perfekte måten å oppnå revitalisering og beskyttelse gjennom dagen din.

Jo mer du vet om huden din, jo bedre vil du være i stand til å ta vare på den. Pass på at du vet hvilken hudtype du har.

C-Vitamin for huden

I dag kan du finne svært mange produkt, frå bodylotion til serum og masker som bruker C-Vitamin som del av resepten eller som hovedingrediens.

Fordeler av C-Vitamin for huden

  • Hudbeskyttelse: C-Vitmanens antioksidant-egenskaper vil beskytte huden din fra de negative effektene fra vår dagliglivet. Det hjelper å skape en barriere mot forurensning, sigarettrøk eller ultrafiolett lys fra solen. Ved å bruke C-Vitan vil du sikre at huden er sunn og strålende.
  • Anti-aldring: Når du påfører C-Vitamin direkte på huden akselererer det produksjonen av kollagen og elastin som vil bekjempe rynker og fine linjer og gjøre at huden ser lubben, spretten og un gut.
  • Lær mer om å ta vare på moden hud her Kampen mot hyperpigmentasjon: C-Vitamin er en nøkkelingrediens når det kommer til å kjempe mot hyperpigmentasjon. Det kan også hjelpe deg å unngå mørke flekker og ujevne fargetoner når det brukes I kombinasjon med en solkrem. Om de mørke flekkene allerede er der, kan det lyse opp pigmenterte områder uten å påvirke resten av huden.
  • Andre fordeler: C-Vitamin er også kjent for å lindre huden, tone ned kvisearr og redusere hudbetennelser.

C-Vitamin Serum

Med den økende populariteten til C-Vitamin relaterte produkter har C-Vitamin serum plassert seg som hudpleieindustriens stjerne. Noen ganger vil den fremstå i innholdsfortegnelsen som L ascorbic acid, som er den mest effektive formen av C-Vitamin for huden din. 

I motsetning til når vi spiser C-Vitamin, vil det å påføre serum til huden føre til høy grad av absorbering, og økte nivå av C-Vitamin vil akselerere anti-aldring og lyse opp huden. Viktig å merke seg – Ikke bruk C-Vitamin serum om det har begynt å bli brunt eller mørk oransje. Serumet er i god stand om det er gult, og vil kun mørkne når det oksiderer, og derfor ikke er effektivt.

Hvordan bruke C-Vitamin i din daglige hudpleierutine

Om du ønsker at huden skal høste fordelene C-Vitamin har å tilby må du inkludere det I din daglige hudpleierutine. Å være konsekvent og påføre den over tid vil garantere de beste resultatene.

Morgenrutine:

  1. Start dagen med å rense huden og forfriske den med NIVEA Daily Essentials Refreshing Facial Wash Gel.
  2. Sikre at huden er helt ren ved å bruke NIVEA Daily Essentials Refreshing Toner i morgenritualet ditt.
  3. Påfør NIVEA Q10 Plus C Antiwrinkle and Energy Eye cream. Våre øyne er spesielt sårbare for tretthet og aldringssymptom. Denne kremen kombinerer Q10 og C-Vitamin for å sikte på de mest påvirkede områdene, glatte ut rynker og å holde øyekonturene faste.
  4. Påfør NIVEA Q10  Antiwrinkle and Energy Day Cream med C-Vitamin for å støtte den forrige anti-rynke kremen og holde huden full av energi resten av dagen.
Forbedre din kropps helse med C-Vitamin og Q10

Q10 og C-Vitamin er en vinnende kombinasjon. Q10 er kjent for sin anti-rynke effekt. Det er en sterk antioksidant akkurat som C-Vitamin som betyr at å kombinere de vil gi huden det ekstra påskuddet den trenger.