Pleiende solkrem for ansiktet

Ingen annen del av kroppen din utsettes så ofte for solens stråler som ansiktet ditt. La solen varsomt kjærtegne deg og føl dens velgjørende varme på huden.

Solen: Energi og velvære for kropp og sjel

Derfor gjør solen oss godt

Sollys utfører mirakler: Det bidrar til å regulere ulike funksjoner i kroppen, samt søvn. Solstrålene løfter humøret, øker velværet og forbedrer den generelle helsen vår. Sollys er derfor mye mer enn kortvarig glede: Solen er en viktig faktor i en sunn livsstil. Dra nytte av solens positive energi – men ikke uten en passende solkrem for ansiktet, som for eksempel Protect & Bronze Gesichts-Sonnencreme fra NIVEA Sun, som gir deg en naturlig, intens og langvarig brunfarge. Den gir selvfølgelig også riktig solbeskyttelse for kroppen. 

Solen stimulerer stoffskiftet, styrker immunforsvaret og hjerte-karsystemet.


Den beste beskyttelsen for huden din

Huden i ansiktet er betydelig tynnere og mer ømfintlig enn huden ellers på kroppen. Den utsettes for miljøpåvirkninger som solstråler, kulde og luftforurensning, siden den ikke er tildekket. Den trenger derfor masse beskyttelse og pleie – med en solkrem spesielt utviklet for ansiktet. Solkremer som for eksempel NIVEA Anti-Age Face Sun Cream er spesielt utviklet for den ømfintlige huden i ansiktet. 
Skadende UV-stråler

  • minsker elastisiteten,
  • øker dannelsen av rynker,
  • fører til pigmentforandringer, kjent som “aldersflekker”,
  • og øker faren for hudkreft. 

En egen solkrem til ansiktet beskytte ømfintlig hud på ferie og i hverdagen: Slik kan du nyte solen uten bekymring, og huden i ansiktet vil holde seg fuktet og sunn. Regelmessig bruk av dagkrem med solfaktor vil også sikre at du er beskyttet mot eventuelle solskader. Prøv for eksempel NIVEA® CELLULAR ANTI-AGE Day Care med solfaktor 30.

Når du er på ferie, trenger huden din mer beskyttelse: Selv om alle NIVEA Sun-produktene kan brukes i ansiktet, er det best å bruke en egen solkrem for ansiktet.


Pålitelig solbeskyttelse for ansiktet

NIVEA® SUN Anti-Age Face Cream, med sine naturlige antioksidanter og UVA- og UVB-filter, gir deg pålitelig og vannfast beskyttelse for å unngå solbrenthet og at huden eldes før tiden. 
Den minimerer risikoen for solrelaterte allergier og forebygger aktivt fine linjer og sol-induserte rynker. Kremen gjør huden din myk og glatt, uten å kjennes fet. 

Den nye NIVEA SUN Protect & Bronze Face Cream for ansiktet med SPF 30 og SPF 50 gir deg pålitelig UVA- og UVB-beskyttelse og en vakker brunfarge på samme tid. 

Den innovative og vanntette formelen trekker umiddelbart inn og har meget effektive UVA/UVB-filter som beskytter huden umiddelbart etter påføring. Det hudbeskyttende vitamin E sikrer at den ømfintlige ansiktshuden er optimalt beskyttet fra solbrenthet og tidlig aldring. 

Alle Protect & Bronze Sun-produktene inneholder et ekstrakt fra lakrisrot, som aktiverer hudens egen melaninproduksjon. Melanin produseres naturlig i kroppen og er ansvarlig for å beskytte og gi farge til huden din. Dette vil gi den en helt naturlig, vakker brunfarge, uten selvbrunere, og dermatologisk testet hudvennlighet.

NIVEA Anti-Age Face Sun Cream, med sine naturlige antioksidanter og UVA- og UVB-filter, gir deg pålitelig og vannfast beskyttelse for å unngå solbrenthet og at huden eldes før tiden.