Din nattkrem og nattkrem-hudpleieguide

Mens du sover går hudcellene i en forbedret regenereringsmodus. Å bruke nattkrem og å ha en effektiv hudpleierutine for natten, vil sikre at huden din er forberedt for natten som kommer, slik at du kan våkne glødende fra en natt med foryngrelse.

Hvorfor er det så viktig å bruke nattkrem og ha en hudpleierutine om natten?

Oppdag hva som skjer med huden din imens du sover, og alle fordelene ved å ha en nattlig hudpleierutine.

5 fordeler ved å ha en nattlig hudpleierutine

  • For å gi huden din all fuktigheten den trenger For å forbli hydrert over natten
  • Du blir ikke påvirket av verken UVA- eller UVB-stråler om natten, så da kan Du fokusere på fuktighet snarere enn beskyttelse
  • Åpne porene dine For å forhindre kviser, flekker og ujevn hudtone
  • Nattkremprodukter kan trekke lettere inn når Du sover sammenlignet med når Du er aktiv om dagen
  • Du drikker ikke vann over natten, så aktuell fuktighet er fordelaktig

Hva skjer med huden når du sover?

Å få nok søvn er en avgjørende del av enhver skjønnhetsrutine, da dette er når huden gjenoppretter og reparerer seg selv. Når du fanger etter mye tiltrengt hvile, regenererer cellene dine erstatter døde eller skadede hudceller med friske celler og reverserer skader forårsaket av frie radikaler (molekyler i luften som kan forårsake skader på hudens DNA og fremskynde hudens aldring) gjennom hele dag.

En del av reparasjonsprosessen innebærer å produsere kollagen, som er ansvarlig for å holde huden plumper og mindre sannsynlig å rynke. Fordelen: det vil gi deg en glødende og sunn hud.

Å bruke en intensiv fuktighetsgivende fuktighetskrem som NIVEA Express Hydration Body Lotion hver kveld vil hjelpe hudcellene til å gjenopprette og regenerere som de skal.


Hva burde kveldshudpleierutinen inneholde?

Tips for å møte hudens behov over natten for å våkne opp til silkemyk hud.

Dusj

I motsetning til om morgenen har du mye mer tid på kvelden til å ta en dypt avslappende dusj. Det er en flott måte å rense og friske opp huden etter en lang, hard dag. Vær skånsom mot huden din ved å bruke lunkent vann i stedet for varmt og skape et avslappende miljø med stearinlys og beroligende musikk.

Skjem bort huden din

Få mest mulig ut av å ikke ha noen tidsbegrensninger for å komme på arbeid i tide, før sengetid er en flott mulighet til å behandle huden din mens du slapper av men å slappe av i dusjen. Unn deg selv litt luksus ved å bruke en rikt pleiende olje som NIVEA Rich Caring Shower Oil som kan hjelpe å gjøre huden din utrolig myk og smidig.

Fuktighet over alt

Det beste tidspunktet å påføre kropps fuktighetskrem er rett etter dusjing eller bading, da dette er når huden er mest klar for å absorbere fuktighetsgivende ingredienser. Regelmessig bruk av en kropps-fuktighetskrem som NIVEA Express Hydration Body Lotion før sengetid, vil etterlate huden strålende og glødende.

Fjern alle spor av sminke

Å fjerne all sminken din på slutten av dagen er avgjørende for å unngå tilstoppede porer, forverring av kviser eller hudirritasjoner. For å fjerne selv den mest hardføre sminken, kan du bruke NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Make-Up Remover Waterproof. Å sikre at du har et dypt renset ansikt vil tillate andre hudpleieprodukter å jobbe mer effektivt.

Ta deg tid til ansiktspleie

Når du har fjernet all sminken din og har renset ansiktet, er det på tide å bruke toner, serum, ansikts fuktighetskrem, øyekrem og alle andre ansiktsprodukter du kan bruke. Prøv den nye NIVEA Urban Skin Detox + 48H Moisture Boost Night Cream Gel, som vil fungere med sin magi over natten for å hjelpe deg med å reparere huden din, slik at du kan våkne til en frisk strålende glød morgenen etter.

Hvorfor bør du alltid bruke en god nattkrem?

Når du sover mister kroppen din naturlig fuktighet, og det er derfor det er så viktig å låse den aktuelle fuktigheten før du legger deg ved å bruke en god nattkrem og / eller en effektiv nattmaske. Forskjellen mellom nattkrem og dagkrem er at nattkrem er spesialdesignet for å hjelpe med å gi næring til og forynge huden din mens du sover, mens dagkrem hjelper huden din til å holde seg i perfekt tilstand gjennom dagen.

NIVEA Q10 Firming Body Lotion er fullpakket med det avanserte energikomplekset med koenzym Q10, Creatine og L-Carnitine for en energisk hudfølelse. Påfør den over hele kroppen etter kveldsdusjen og før sengetid for å våkne opp til silkemyk og myk hud om morgenen.

For ansiktet og halsen din kan NIVEA Q10 Power Sleeping Melt-In Mask brukes til å våkne opp til et jevnere, fastere og mer fuktet ansikts- og nakkeområde. Dette produktet inneholder også koenzym Q10 og kreatin og er spesielt designet for å fungere over natten når huden din er mest mottakelig for disse nærende ingrediensene.

Behandle huden med en trykkpunktsmassasje

Å massere kroppens trykkpunkter er avslappende og terapeutisk. Skjem bort huden din med en rik kroppsolje når du forbedrer sirkulasjonen og lindrer stress. NIVEA Oil In Lotion Cherry Blossom & Jojoba Oil er en fuktighetsgivende lotion med nærende oljer og en søt duft av kirsebærblomst som vil bidra til å forbedre hudens tilstand over tid.

Videre skjønnhetsråd du ikke bør gå glipp av