Personvernerklæring

Personvernerklæring

1. Behandlingsansvarlig

Selskapet ansvarlig for innsamling, registrering, sammenstilling og lagring av personopplysninger innenfor personvernlovgivningen er:

Beiersdorf AS
Tevlingveien 23
N-1081 Oslo
Norway

T: +47-22-907950
F: +47-22-060144

Formålet med denne personvernerklæringen er å gi deg informasjon vedrørende innsamling, registrering og bruk (heretter referert til som “bruk”) av personopplysninger. Du kan her finne ut av hvordan du klager inn bruk av dine personopplysninger i henhold til personvernlovgivningen.

 

2. Innsamling og bruk av personopplysninger

Personopplysninger er informasjon som identifiserer deg, som navn, e-post eller postadresse. Beiersdorf registrerer ikke personopplysningene dine med mindre du spesielt opplyser om slike data (f.eks. når du abonnerer på nyhetsbrev via e-post, deltar i en spørreundersøkelse, konkurranse eller lotteri, bestiller produktprøver eller brosjyrer eller ber om informasjon) og samtykker til bruk av disse.
Vi lagrer, bruker eller overfører personopplysningene dine i samsvar med ditt samtykke og i det omfang – med hensyn til innhold og tid – som er nødvendig i hvert enkelt tilfelle, f.eks. for å svare på spørsmål du måtte ha, respondere på forespørsler eller for å informere deg om resultatet av en konkurranse.
For å kunne gjøre dette, kan det være nødvendig for Beiersdorf å overføre personopplysninger til andre selskap innenfor Beiersdorf-gruppen eller til eksterne tjenesteleverandører for videre databehandling. Tjenesteleverandører kan f.eks. utføre oppgaver i forbindelse med utsending av varer, distribusjon av reklamemateriell eller i forbindelse med konkurranser. Beiersdorf krever at disse partene samtykker i å behandle personopplysninger i henhold til våre instrukser og i samsvar med denne personvernerklæringen. 
All annen overføring av dine personopplysninger, for eksempel overføring av påloggingsinformasjon fra nettsidene våre til tredjeparts sosiale nettsamfunn som Facebook eller Twitter, krever at du uttrykkelig forhåndsgodkjenner dette. Beiersdorf garanterer at vi ikke vil selge eller videreformidle personopplysningene dine til noen tredjepart. Vi kan imidlertid bli nødt til å videreformidle informasjon om deg hvis loven eller offentlig myndighet skulle pålegge oss dette.
 


a. Lage en brukerprofil basert på NIVEA kundekonto

  “Jeg samtykker til at det opprettes en brukerkonto for samordning av personlig tilpasset innhold. Jeg har lest personvernerklæringen. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake.”*

      *Eksempel på samtykkeerklæring
  Om du har opprettet en brukerprofil ved å godkjenne samtykkeerklæringen, vist som eksempel i boksen ovenfor, vil vi bruke informasjonen din på følgende måter:
  Som en registrert NIVEA-kunde kan du handle enkelt og bekvemt i nettbutikken vår. Når du registrerer deg vil vi opprette en brukerprofil for deg, hvor alle tidligere og fremtidige aktiviteter på vårt nettsted blir lagret (deltagelse i utlodning, abonnement på nyhetsbrev, bestillinger fra nettbutikken, vurderinger av produkter, osv.). Brukerprofilen din gir oss muligheten til å kunne vise deg innhold som produkter og tjenester spesielt tilpasset deg. Komponentene og innholdet i din brukerprofil er synlig for deg til enhver tid. Som en registrert bruker kan du også gi vurderinger av våre produkter. I slike tilfeller viser vi fornavnet og vurderingen din.
  Om vi ønsker å bruke informasjon lagret i din brukerprofil for salgsfremmende tiltak, vil vi alltid innhente ytterligere uttrykkelig samtykke (via abonnering på NIVEA nyhetsbrev eller NIVEA FOR MEG, se nedenfor).

  Om du ikke lenger ønsker å ha en NIVEA kundekonto kan du når som helst slette den. For slikt formål, vennligst logg inn på din kundekonto og fullfør prosessen for sletting, eller send oss en opphevelse av ditt samtykke til å holde kundekontoen via e-post.


  b.  NIVEA Newsletter
   

  “Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra NIVEA. Jeg har lest personvernerklæringen. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake”*

      *Eksempel på samtykkeerklæring

  Om du har abonnert på NIVEAs nyhetsbrev og samtykket til erklæringen, vist i boksen ovenfor, vil vi bruke informasjonen din på følgende måter:

  NIVEAs nyhetsbrev inneholder nyheter, tilbud og annen informasjon fra NIVEA eller andre merker fra Beiersdorf (eks. Labello, 8x4) og Beiersdorf Hautpflege GmbH (heretter referert til som “NIVEA Haus”). I NIVEAs nyhetsbrev vil du motta personlig tilpasset annonsering om våre produkter og tjenester, eller forslag om å delta i kampanjer som lotteri eller produkttester.
  Ved å registrere deg som mottaker av NIVEAs nyhetsbrev godkjenner du, for å kunne kompilere personlig tilpassede nyheter, tilbud samt annet innhold til NIVEAs nyhetsbrev samt sende deg dette, at vi evaluerer dine klikke og kjøpemønstre på våre nettsteder, slik at vi kan lage et nyhetsbrev som er tilpasset ønskene og interessene dine. Informasjonen din blir også lagret og brukt til utførelse av markedsundersøkelser og salgsfremmende tiltak. I slike tilfeller vil vi kun kontakte deg på e-post. Vi vil også bruke dataene dine til å analysere og forbedre effektiviteten på nettstedene våre. 
  Om du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra NIVEA, kan du når som helst avslutte abonnementet. For å gjøre dette, klikker du på linken som er inkludert i hvert nyhetsbrev. Du vil da tas gjennom en prosess som avslutter abonnementet, alternativt kan du sende oss en opphevelse av ditt samtykke til å motta nyhetsbrev via e-post


  c.
  NIVEA FOR MEG (kundelojalitetsprogram)
   
  “Ja, jeg ønsker å delta i NIVEA FOR MEG-programmet for å motta kundemagasin, produktprøver, spesielle tilbud og annen informasjon per e-post og/eller i posten. Jeg har lest vilkårene for deltagelse og personvernerklæringen. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake.”*

      *Eksempel på samtykke

  Ønsker du å delta i kundelojalitetsprogrammet NIVEA FOR MEG og samtykker til erklæringen i boksen ovenfor, vil vi bruke informasjonen din på følgende måter:

  NIVEA FOR MEG, NIVEAs verden av ekspertise, er spesielt rettet mot kvinners behov. Ved å delta vil du motta kundemagasinet, produktprøver og spesialtilbud fra NIVEA samt andre merker fra Beiersdorf (f.eks. Labello, 8x4) og Beiersdorf Hautpflege GmbH (“NIVEA Haus”) regelmessig via e-post og/eller post.

  Ved registrering samtykker du til lagring og bruk av personopplysninger til markedsundersøkelser og salgsfremmende tiltak. Vi kan da sende deg personlig tilpasset reklame om våre produkter og tjenester, eller inviterer deg til å delta i kampanjer som konkurranser eller produkttesting. For slike formål vil vi kontakte deg via de kommunikasjonskanaler du oppgir når du samtykker til å kontaktes, som ved e-post, om du oppgir en e-postadresse. Vi vil også bruke dataene dine til å analysere og forbedre effektiviteten på nettstedene våre.

  Om du ikke lenger er interessert i NIVEA FOR MEG, kan du når som helst avslutte abonnementet. For å gjøre dette, logger du på kundekontoen din for å fullføre prosessen for sletting eller sender oss en opphevelse av ditt samtykke til å delta i NIVEA FOR MEG via  e-post.

3. Tidsperioden personopplysningene dine lagres

Personopplysningene du oppgir vil ikke lagres av oss lenger enn det som er nødvendig for å gjennomføre formålet med bruken av opplysningene du har overført, eller for å oppfylle lovpålagte krav.

Har du gitt oss eksplisitt samtykke til bruk av personopplysningene dine for salgsfremmende tiltak (abonnert på NIVEA nyhetsbrev eller NIVEA FOR MEG), vil vi benytte oss av informasjonen inntil du trekker tilbake ditt samtykke. Du kan trekke tilbake ditt samtykke til enhver tid med virkning for fremtiden. 

4. Beskyttelse av din informasjon når du betaler og bestiller i nettbutikken

Om du bestiller produkter i vår nettbutikk, enten som gjest eller registrert bruker, overføres informasjonen din kun i kryptert form. Betalingsprosessen oppfyller også de strengeste krav til sikkerhet. All data som overføres krypteres, for å beskyttes mot uautorisert tilgang fra tredjeparter. Dine kreditt- og betalingskort vil videre bli behandlet og lagret i henhold til de strengeste sikkerhetskravene for kredittkort, dvs. Payment Card Industry Data Security Standard (forkortet til “PCI DSS”), av det sertifiserte Payment Service Provider ConCardis GmbH (med registrert virksomhetsadresse i Tyskland).
Hvis du velger PayPal eller bankkort som betalingsmåte, erklærer du ditt samtykke til at din bestillingsinformasjon lagres av PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. (med registrert virksomhetsadresse i Luxembourg) eller av Sofort AG, (med registrert virksomhetsadresse i Tyskland) og behandles i forbindelse med betalingsprosessen. Personvernerklæringen til de ulike betalingstjenesten er gjeldende.

Velger du faktura som betalingsmåte, samtykker du til at IBAN- og BIC-opplysningene dine overføres i kryptert form til giropay GmbH (med registrert virksomhetsadresse i Tyskland) for behandling av betalingsprosessen. Overført informasjon vil da behandles av giropay GmbH for dette formålet. I slike tilfeller gjelder betalingstjenestens personvernerklæring.

5. Begrenset overføring av informasjon

Når bestillingen din behandles, kan det være nødvendig for Beiersdorf å overføre personopplysninger til andre selskap innenfor Beiersdorf-gruppen eller til eksterne tjenesteleverandører, også i respektive Europeiske land utenfor EU. Slike leverandører kan f.eks. yte tjenester i forbindelse med utsending av varer, distribusjon av reklamemateriell, administrere konkurranser eller bestillinger i nettbutikken, f.eks. frakt av varer. Beiersdorf krever at alle tilknyttede selskaper i Beiersdorf-gruppen samt de eksterne tjenesteleverandørene behandler dine personopplysninger i henhold til våre instrukser og i samsvar med denne personvernerklæringen og i samsvar med andre lovkrav om databehandling.

Hvis du avtaler et møte med NIVEA Haus på vårt nettsted, overfører vi den nødvendige informasjonen til vårt heleide datterselskap, Beiersdorf Hautpflege GmbH, som administrerer NIVEA Haus, i henhold til denne personvernerklæringen og i samsvar til andre lovkrav. Dine personopplysninger vil kun bli lagret og behandlet i forbindelse med avtalen.

Ellers vil vi ikke utlevere dine personopplysninger til noen tredjepart uten din tillatelse, og heller ikke selge eller lease dataene dine. Vi kan imidlertid bli nødt til å utlevere informasjon om deg hvis loven eller offentlig myndigheter skulle pålegge oss dette.

6. Automatisk registrert informasjon ved besøk på våre nettsteder / bruk av Informasjonskapsler

Informasjonskapsler benyttes på våre nettsider. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lastes ned av nettleseren og lagres på harddisken din.
 1. INFORMASJONSKAPSLER
 2. Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det enklere for deg å bruke nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på harddisken av nettleseren og er nødvendig for å bruke nettstedet. Vi benytter oss av informasjonskapsler for å bedre forstå hvordan nettstedet benyttes og for å forbedre navigasjonen. Informasjonskapsler hjelper oss eksempelvis med å fastslå om en side på nettstedet allerede har blitt vist. Informasjonskapsler kan også fortelle oss om du tidligere har besøkt nettstedet eller om du er en ny besøkende. Informasjonkapslene vi bruker hverken lagrer eller samler inn personopplysninger. Om du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du konfigurere nettleseren til å slette alle informasjonskapsler fra harddisken, blokkere alle kapsler eller motta advarsler før informasjonskapsler blir lagret.

 3. Informasjonskapsler for brukerbaserte nettannonser

 4. Vi forbeholder oss retten til å benytte informasjonen vi har samlet gjennom informasjonskapsler, som analyserer bruksmønsteret til våre besøkende, for å kunne vise deg tilpassede annonser for våre produkter på nettsidene våre. Vi tror at du som bruker vil dra nytte av dette, ettersom vi viser deg annonser eller innhold basert på ditt bruksmønster tilpasset interessene dine. Du vil derfor se mindre tilfeldige annonser eller innhold som interesserer deg i mindre grad.

  Som selskap er vi frivillig underlagt og selvregulert av German Data Privacy Council for Online Advertising (DDOW). Du finner gjeldende regler for selvregulering samt mer informasjon på denne lenken: www.meine-cookies.org/ddow.html.

 5. Slik kan du hindre informasjonskapsler fra å lagres på harddisken din og/eller slette dem

 6. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren og/eller du kan få et valg i hvert tilfelle om du samtykker til bruk av informasjonskapsler. Du kan også slette aktiverte kapsler når som helst. Du finner detaljert informasjon om hvordan du gjør dette dokumentasjonen til hver enkelt nettleser. Instruksjoner i tekst og bilder for Firefox, Microsoft Internet Explorer and Google Chrome finner du på denne lenken: http://www.meine-cookies.org/cookies_verwalten/index.html. Hvis du ikke tillater lagring av informasjonskapsler, kan det føre til nedsatt funksjonalitet på nettstedet vårt.

 7. Informasjonskapsler vi benytter

 8. (1) Google Analytics

  Dette nettstedet bruker Google Analytics, et analyseverktøy fra Google Inc. (“Google”). Google Analytics bruker en spesifikk form for informasjonskapsel som lagres på din datamaskin og muliggjør en analyse av bruksmønsteret ditt på nettstedet. Informasjon om din bruk av nettstedet, generert av informasjonskapselen, overføres til Google og lagres på en av selskapets servere i USA. Vi ønsker å påpeke at vi har utvidet Google Analytics på dette nettstedet til å inkludere koden “gat._anonymizeIp();” for å forsikre anonymisert arkivering av IP-adresser (såkalt IP-maskering). IP-anonymisering gjør at Google fjerner den siste delen av IP adressen innen EU og EFTA. Kun i særlige tilfeller vil hele IP-adressen bli overført til en av Googles servere i USA og forkortet der.

  Google bruker denne informasjonen på våre vegne for å analysere trafikken på nettstedet, for å opprette rapporter om aktivitet og bruk, samt belyse andre aspekter ved nettstedets effektivitet til administratoren. IP-adressen som overføres fra nettleseren din til Google Analytics sammenstilles ikke med annen informasjon fra Google. Du kan hindre lagring av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren, se avsnitt 5 c), ovenfor. I tillegg kan du hindre Google fra å arkivere informasjon generert av informasjonskapselen (inkludert IP-adressen din) og fra å behandle denne informasjonen ved å laste ned og installere et programtillegg til nettleseren, tilgjengelig på lenken https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Du finner mer informasjon om vilkår og personvern på
  https://www.google.no/analytics/terms/no.html

  https://www.google.no/analytics/learn/privacy.html?hl=no eller 

  https://www.google.no/intl/no/policies/privacy/

  (2) Google AdWords

  Dette nettstedet bruker Google AdWords, at analyseverktøy fra Google, samt konverteringssporing, som er en del av Google AdWords. Hvordan det fungerer: Når du klikker på en annonse vist av Google, lagrer Google AdWords en midlertidig informasjonskapsel for konverteringssporing på datamaskinen din. Slike informasjonskapsler for sporing mister sin gyldighet etter 30 dager og brukes ikke til å samle personopplysninger. Hvis du besøker visse sider på nettstedet, kan vi og Google se at du har blitt videresendt ved å klikke på en annonse.

  Informasjonen som samles inn av konverteringsinformasjonskapslene, brukes til å gi samlet konverteringsstatistikk til AdWord-klienter som har valgt konverteringssporing. Gjennom denne statistikken får vi informasjon om antall brukere som har klikket på annonsen vist av Google og blitt videresendt til en konverteringssporingsside.

  Vi bruker også Google Analytics til å analysere data fra AdWords og informasjonskapsler fra “DoubleClick” til statistiske formål. Ønsker du ikke at denne informasjonen blir registrert, kan du deaktivere funksjonen på Personlig tilpasning av annonser (https://www.google.com/settings/u/0/ads?hl=en).

  Med Googles “remarketing”-funksjon når vi ut til brukere som allerede har besøkt nettstedet. Vi kan eksempelvis presentere annonser for målgrupper som allerede har vist interesse for våre produkter og tjenester. I tillegg, basert på brukermønsteret på nettstedene i Googles annonseringsnettverk (“displaynettverket”) de siste 30 dagene og med hjelp av kontekstrelatert søkemotor, registrerer AdWords hvilke interesser brukerne på nettstedet deler. Basert på denne informasjonen finner AdWords nye potensielle kunder for markedsføringsformål, hvis interesser og karakteristikk ligner nettstedets brukere. Slik “remarketing” rettet mot spesifikke målgrupper utføres gjennom kombinert bruk av informasjonskapsler fra Google Analytics og Google DoubleClick. 

  Hvis du ønsker mer informasjon om vilkår og personvern for Google AdWords, kan du gå til: http://www.google.no/policies/technologies/ads/.

  (3) Google DoubleClick

  Vi bruker Google DoubleClick-funksjonen på nettstedet vårt for å evaluere hvordan nettstedet brukes samt gjøre det mulig for oss, Google og andre annonsører som samarbeider med DoubleClick å vise deg mer relevante og målrettede annonser. Til dette formålet blir en informasjonskapsel installert på datamaskinen din. Ved hjelp av slike informasjonskapsler vil et anonymt identifikasjonsnummer allokeres din nettleser, og informasjon om annonseringen som vises, samt om du klikker deg inn på den, samles. Informasjon generert av informasjonskapselen omkring din bruk av nettsiden overføres vanligvis til en av Googles servere i USA, hvor den lagres. Basert på den innsamlede informasjonen blir interesserelaterte kategorier allokert til nettleseren din. Disse kategoriene benyttes for å presentere interesserelaterte annonser.

  Foruten å endre innstillingene i nettleseren, kan du også permanent deaktivere DoubleClick-informasjonskapselen ved å installere et tilleggsprogram i nettleseren. Med tilleggsprogrammet beholder du innstillingene for deaktivering selv om du sletter alle informasjonskapsler. Du finner tilleggsprogrammet for permanent deaktivering here.

  Når du bruker nettstedet vårt samtykker du til at informasjonskapselen fra DoubleClick installeres, lagres og brukes som beskrevet ovenfor, til det formålet som er beskrevet. Videre samtykker du til at informasjon lagres i informasjonskapselen etter endt økt på nettet og at tilgang gis neste gang du besøker nettsteder. Samtykket kan trekkes tilbake når som helst, med virkning for fremtiden, ved å slette DoubleClick-informasjonskapselen og således permanent deaktivere den.

   
  (4) Optimizely

  For å kunne sørge for ideelle skjermvisninger og funksjoner, er utviklingen av våre tilbud basert på A/B-testing and multivariable analyser som er implementert med analysetjenesten Optimizely fra Optimizely Inc. Denne tjenesten bruker informasjonskapsler for å identifisere nettleseren til den besøkende og analysere bruken av nettstedet. Du finner mer informasjon om hvordan Optimizely behandler dataene dine her. Du kan deaktivere sporing med Optimizely når som helst ved å følge instruksjonene på: http://www.optimizely.com/opt_out, eller via denne lenken: http://www.nivea.de/?optimizely_opt_out=true. Om du senere ønsker å aktivere sporing med Optimizely, følger du denne lenken: http://www.nivea.de/?optimizely_opt_out=false.

  (5) Bunchbox

  For å kunne sørge for ideelle skjermvisninger og funksjoner, er utviklingen av våre tilbud basert på A/B-testing and multivariable analyser som i enkelte tilfeller implementeres ved å bruke optimeringsverktøyet “Bunchbox”. Denne tjenesten bruker informasjonskapsler for å identifisere nettleseren til den besøkende og analysere bruken av nettstedet. Du kan deaktivere Bunchbox-sporing når som helst ved å klikke denne lenken: http://www.nivea.de/?_bb_optout=1. Du kan aktivere Bunchbox-sporing senere ved å følge denne lenken: http://www.nivea.de/?_bb_optout=0.

7. Sosiale tileggsprogrammer / integrering gjennom Shariff

Sosiale tileggsprogrammer (“plug-ins”) for sosiale nettverk brukes på vårt nettsted, spesielt “Del”- eller “Send til en venn”-knappene som kobler til “Facebook“. Nettstedet facebook.com driftes av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Ireland, er ansvarlig for det tyske nettstedet facebook.de. Tilleggsprogrammene er vanligvis merket med Facebook-logoen. Utenom Facebook bruker vi tilleggsprogrammer fra “Google+” (Leverandør: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA), “Twitter” (Leverandør: Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103) og “Pinterest” (Leverandør: Pinterest Inc., 808 Brannan Street San Francisco, CA 94103, USA).

Av personverngrunner har vi valgt å ikke benytte oss av direktekoblede tilleggsprogrammer fra sosiale medier på våre nettsider. Vi bruker i stedet “Shariff”-løsningen. Shariff hjelper oss å avgjøre når og om informasjon overføres til de ulike sosiale mediene. Av denne årsaken vil hovedsaklig ingen informasjon bli automatisk overført til medier som Facebook, Google+, Twitter eller Pinterest når du besøker våre nettsider. Nettleseren kobles bare til serverne til de aktuelle sosiale nettverkene hvis du trykker på den tilhørende knappen. Dvs. at om du klikker på knappen “Send”, “Del” eller “Send til en venn”, samtykker du til at nettleseren oppretter en kobling som overfører brukerdata til serverne til de aktuelle sosiale nettverkene.

Vi har ingen innflytelse på hvordan informasjonen som samles av de sosiale mediene behandles. For mer informasjon om formål og omfang av innsamling og behandling av informasjon gjennom sosiale medier, samt rettigheter og innstillingsvalg du har for å beskytte din private sfære, se personvernerklæringen til de respektive sosiale medier. For Facebook, se  http://www.facebook.com/about/privacy/ og http://www.facebook.com/help/?faq=186325668085084. Du finner mer informasjon om databehandling av “Google+” og “Twitter” på  http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ or http://twitter.com/privacy, and for Pinterest at http://about.pinterest.com/privacy/.

8. Sosial innlogging

Når du registrerer deg eller logger inn på din NIVEA kundekonto, har du valget om autentisering og deretter registrering eller pålogging med din eksisterende profil på følgende sosiale medier: Facebook, Twitter og Google+.

Til dette formålet finner du symbolene til de respektive sosiale mediene som nettstedet vårt støtter på siden for registrering og innlogging. Før en tilkobling opprettes, må du gi ditt eksplisitte samtykke til prosessen og overføringen av informasjon som her er beskrevet nedenfor:

Når du klikker på det respektive symbolet, vil et nytt vindu (applikasjon) åpnes, hvor du logger på med innloggingsdetaljene for det sosiale mediet. Etter pålogging vil det sosiale mediet informere deg om hvilken informasjon (navn og e-post) som overføres til oss for autentisering i forbindelse med registrering og pålogging. Hvis du har samtykket til informasjonsoverføringen, vil feltene som er påkrevd av oss være fylt ut. Informasjonen som kreves for pålogging er (i) ditt navn og (ii) din e-postadresse.

Kun etter du eksplisitt godkjenner overføring og bruk, vil din informasjon bli lagret av oss og brukt til formålene beskrevet under Punkt 2. Det opprettes ingen kobling mellom NIVEA-kundekontoen som opprettes hos oss og kontoen din på det sosiale mediet i forbindelse med autentiseringen.

For å kunne autentisere for registrering og pålogging, overføres IP-adressen din til tilbyderen av det sosiale nettverket. Vi har ingen innflytelse på formål og omfang for innsamling og videre behandling av data på det sosiale mediet. For mer informasjon rundt dette, les personvernerklæringen til de aktuelle tilbyderne.

 

 

Facebooks personvernerklæring - https://www.facebook.com/about/privacy/

Google+ personvernerklæring - http://www.google.com/policies/privacy/

Twitter personvernerklæring - https://twitter.com/privacy?lang=no

9. Kontakt, forespørsel om informasjon, oppheving, blokkering, sletting

Du kan til enhver tid, og uten kostnad, nekte fremtidig bruk, be om delvis eller komplett sletting/blokkering, forespørre informasjon om eller korrigere dine personopplysninger som er lagret av oss. Dette gjøres ikke nødvendigvis i et bestemt format. Du kan for eksempel skrive en e-post til nivea@beiersdorf.com eller bruke kontaktskjemaet på nettsiden.

10. Datasikkerhet

Vi har tekniske og organisatoriske tiltak på plass for å beskytte våre data fra å gå tapt eller bli endret, og mot innbrudd av tredjeparter. Vi styrker prosedyrene våre for sikkerhet regelmessig, i tråd med den teknologiske utviklingen.

11. Oppdateringer og endringer

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen uten å informere deg i forkant. Vennligst sjekk personvernerklæringen før du bruker nettsidene våre, slik at du alltid er informert om eventuelle endringer eller oppdateringer. Status for personvernerklæringen: Oktober 2015.