hands holding a plant in soil

ANDRE FORPLIKTELSER ENN HUDPLEIE

ANDRE FORPLIKTELSER ENN HUDPLEIE

Som et ledende hudpleiemerke med mer enn 100 års , vet vi at et sunt miljø er viktig for en sunn hud. Men den blå planetens naturlige skjønnhet lider under overforbruk av ressurser og miljøforurensning.

Derfor ønsker vi på NIVEA å forplikte oss til å redusere vårt avtrykk på miljøet, ekspertise økosystemene og innbyggerne ved å utvikle og produsere hudpleie som behandler både huden og planeten vår på en skånsom måte.

Finn ut hva vi allerede gjør for å bli mer bærekraftige, og hvordan vi forplikter oss til å ta vare på mer enn huden i framtiden.


man talking

Vår filosofi og våre mål

NIVEA har vært en naturlig del av mange menneskers liv i flere tiår, sørget for sunn, vakker hud og helhetlig, nærende pleie. Vi har stor respekt for tilliten vi har fått, og ønsker å leve opp til den ved å la omsorgen for huden utvides til å gjelde vern og bevaring av planeten vår.

Les mer om filosofien og de ambisiøse målene våre, som hjelper oss å bidra i håndteringen av klimaendringene.


Vår visjon: Klimanøytralitet

Vi jobber for å redusere karbonavtrykket vårt så mye som mulig, ved å vurdere emballasjen, formlene og produksjonsmetodene våre på nytt. Derfor har NIVEA satt ambisiøse klimamål på selskapsnivå, som er helt på linje med det nyeste innen klimaforskning.

Les mer om vår tilnærming til utviklingen av klimavennlige produkter.


Respekt for dyrene

Vi i NIVEA respekterer og elsker naturen. Vår omsorg for planeten inkluderer også vern av dyr som er avhengige av og vedlikeholder økosystemene våre. Vi er overbevist om at dyreforsøk er unødvendig for å bekrefte hudpleieproduktenes effektivitet og sikkerhet.

Finn ut mer om hvordan vi bidrar til dyrevelferd.


Våre bærekraftige anskaffelser

Vi kontrollerer at alle ingrediensene i NIVEA-produktene våre er trygge og sunne å bruke – og vi streber etter å bruke ansvarlige og fornybare materialer der vi kan, for en bærekraftig fremtid. Når vi bruker naturressurser, skal vi også ta hensyn til hvordan plantene dyrkes og vokser.

Les mer om våre forpliktelser og mål, som sikrer ansvarlige materialanskaffelser.


Vår bærekraftige produksjon

Engasjementet vårt for å verne om planeten og fellesskapet, handler også om hvordan vi produserer NIVEA-hudpleie på fabrikkene: Vi har som mål å redusere CO2-fotavtrykket ved å spare energi, generere mindre avfall og bruke vann på en ansvarlig måte.

Les mer om hva vi gjør for å redusere karbonutslipp gjennom hele produksjonen.


sky

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

Vi ønsker å være 100 prosent transparente og svare på alle spørsmålene du har om bærekraft hos NIVEA. Hvis du ikke finner svarene du leter etter på dette nettstedet, eller ser etter mer detaljert informasjon, gå tilnettstedet til Beiersdorf, NIVEAs moderselskap.