VÅRE RESULTAT INNEN BÆREKRAFTIG EMBALLASJE

VÅRE RESULTAT INNEN BÆREKRAFTIG EMBALLASJE

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

Hos NIVEA jobber vi for sirkularitet og ansvarlig bruk av emballasjemateriale for å hindre forurensning og redusere karbonavtrykket. Tilnærmingen vår er like enkel som den er utfordrende: Vi skal redusere bruk av plast der det er mulig, resirkulere plast så ofte vi kan, bruke annet materiale der det gir mening og motivere kundene våre til å gjenbruke emballasje.

Les mer om resultatene og målene våre, og hvordan vi produserer bærekraftig produktemballasje med mindre plast eller resirkulert plast, og med trebasert materiale fra kilder som kan kontrolleres og spores.


Våre plastforpliktelser

Menneskene må sammen finne svar på hvordan vi løser det globale plastproblemet. Hos NIVEA har vi satt ambisiøse mål. Vi vil redusere fossilbasert nyprodusert plast og øke mengden resirkulert materiale i emballasjen, i tillegg til å sørge for at emballasjen kan resirkuleres og gjenbrukes.

 

Utforske hva vi har oppnådd så langt, og hva vi kan gjøre videre for å forhindre mer plastforurensning.  


Vår bærekraftige papiremballasje

Vi kan redusere plast i emballasjen ved å erstatte plasten med trebasert materiale som papir og papp. Vi ønsker å behandle naturen med respekt, og sørger for at det naturlige materialet vi bruker utvinnes bærekraftig og beskytter mot avskoging.

 

Les mer om vårt engasjement innen bærekraftig papiremballasje.  


One Skin. One Planet. One Care.

Vi ønsker å være 100 prosent transparente og svare på alle spørsmålene du har om bærekraft hos NIVEA. Hvis du ikke finner svarene du leter etter på dette nettstedet, eller ser etter mer detaljert informasjon, gå til nettstedet til Beiersdorf, NIVEAs moderselskap.