man smiling doing his skin care routine

HUDPLEIE FOR MENN: SMÅ ENDRINGER FOR EN STOR PÅVIRKNING

Hudpleie for menn innebærer litt mer enn å skrubbe over alt i dusjen to ganger om dagen. Les videre for å finne ut hvordan du gjør små endringer som kan ha stor innvirkning på huden din.

HUDPLEIE FOR MENN: SMÅ ENDRINGER FOR EN STOR PÅVIRKNING

Å ha en strukturert hudpleie for menn innebærer kan ha stor innvirkning på hvordan huden din ser ut og føles. Når du som mann sørger for å ha best mulig hudpleierutine vil du få en hud som er mye mykere å ta på, i tillegg til at akne og urenheter reduseres. Men hvor skal man begynne? Det kan være vanskelig å lage den beste hudpleierutinen for menn og finne de beste hudpleieproduktene for menn, så vi har laget en enkel guide for deg for å få tak i det grunnleggende om en god hudpleierutine.

ANSIKTSRENS MENN RUTINE

TRINN 1: DUSJ PÅ RIKTIG MÅTE

Som alle de beste hudpleierutinene, bør din begynne med å ta den perfekte dusjen for å dyprense, fjerne urenheter og forberede huden din til å absorbere de nærende ingrediensene i hudpleieprodukter for menn. Husk å ikke ha temperaturen for varm da dette kan være dårlig for huden, lunkent til kaldt vann er bedre da kaldt vann bidrar til å stramme opp porene, hjelpe til med skadegjenoppretting og beholde naturlige oljer uten å tørke ut. NIVEA MEN Sensitive Creme Shower er laget av en formel som er skånsom mot huden og respekterer behovene til sensitiv hud, dette produktet passer for alt hår, kropp og ansikt. 

For ekstra luksus, når du har renset huden, smør inn med NIVEA Creme Soft Shower. Den luksuriøse formelen til denne pleiende dusjkremen vil etterlate huden din myk og intenst fuktet.

man touching his face in the bathroom mirror

ANSIKTSRENS MENN RUTINE

TRINN 2: RENS (HVER 2.-3. DAGER)

Eksfoliering er en svært viktig del av alle menns hudpleierutine. Det er imidlertid også veldig viktig å ikke overdrive. Eksfoliering for ofte kan fjerne hudens naturlige oljer, tørke den ut og forårsake irritasjon. Du bør rense huden hver 2.-3. dag (mindre hvis du har spesielt sensitiv hud) for å sikre at porene dine er fri for tette og døde hudceller er grundig fjernet. 

Ansiktspleie menn er veldig viktig. Korrekt eksfoliering betyr at huden din vil være mer mottakelig for produkter du senere vil bruke. Å bruke en eksfolierende ansiktsskrubb vil bidra til å rense huden dypt, og hjelpe til med ansiktsrensrutiner for menn. Åpne porer og vask vekk overflødig fett og urenheter. Husk at når du eksfolierer, bør du ikke skrubbe for kraftig, da du kan irritere huden, i stedet gå forsiktig og la ingrediensene i skrubben gjøre det harde arbeidet.

ANSIKTSRENS MENN RUTINE

TRINN 3: VASK ANSIKTET

Ansiktsrens er en av de viktigste delene når man snakker om ansiktspleie for menn. I motsetning til eksfoliering, bør du sørge for å vaske ansiktet ditt to ganger om dagen, hver dag, som en del av rutinen for hudpleie for menn: om morgenen og om natten. Ansiktspleie hjelper deg å føle deg frisk, fjerner og bekjemper urenheter (som hudormer) og fjerner bakterier og overflødig talg som vil redusere sjansen for å utvikle hudproblemer. Det beste renseproduktet vil hjelpe deg å oppnå klar og forfrisket hud, samtidig som den respekterer hudens naturlige fuktighetsbalanse. 

NIVEA Refreshing Wash Gel er en ansiktsrens som er skånsom mot huden, samtidig som den renser i dybden og gir et sunt utseende. Formelen inneholder E-vitamin og opprettholder hudens egen fuktighetsbalanse. 

ANSIKTSRENS MENN RUTINE

- HVA ER FORAKJELLEN PÅ RENSING OG EKSFOLIERING?

På overflaten kan eksfoliering og rensing virke som den samme delen av hudpleierutinen for menn, men målet med dem er veldig annerledes. Eksfoliering er ment å skrubbe bort gjenstridige døde hudceller som klamrer seg til huden vår og tetter til porene, mens rensing er ment å fjerne daglig smuss og fett.

nivea men sensitive intensive moisturising cream gel

HUDPLEIE MENN

TRINN 4: FUKTIGHET

Når du har renset grundig, er neste trinn å fylle på fuktigheten i ansiktet ditt slik at det føles oppfrisket, mykt og hydrert. En sentral del av veiledningen for ansiktspleie for menn innebærer å holde ansiktet ditt fuktet slik at det holder seg sunt, forsterker en naturlig defensiv barriere og kan også redusere aldringstegn.

NIVEA MEN Sensitive Pro Facial Balm lindrer og fukter huden umiddelbart med den 100 % plantebaserte hampfrøoljen og E-vitamin. Denne balsamen er ikke klebrig, ikke fet og absorberer raskt, med resultatet av synlig frisk hud.

ANSIKTSRENS MENN RUTINE

FLERE HUDPLEIERÅD FOR MENN

Hvis du har forpliktet deg til å fornye hudpleierutinen menn, ikke stopp der! Her er noen flere hudpleie for menn tips som hjelper deg å få en god følelse og en sunn hud.

ANSIKTSRENS MENN RUTINE

BESTE HUDPLEIEPRODUKTER FOR MENN

Når du besøker butikken eller ser etter hudpleieprodukter for menn, kan du bli overveldet av utvalgte produkter av typen "alt-i-ett" som hevder at de gjør alt. Prøv der det er mulig å se etter produkter som er merket for menn, siden sammensetningen av menns hud er litt forskjellig fra kvinners hud, så du foretrekker kanskje å bruke et produkt som er spesialisert mot menns hud.
Et godt sted å begynne for å finne de beste hudpleieproduktene for menn for din hudpleierutine er å forstå din hudtype og behov. Hvis du har spesielt sensitiv hud, vil de beste hudpleieproduktene for deg være annerledes enn noen som har fet hud. Ta en titt på våre hudpleieprodukter for menn for å finne de beste hudpleieproduktene for deg.

HUDPLEIE MENN

8 TOPP HUDPLEIEPRODUKTER FOR MENN

  1. Følg den daglige rutinen: dusj, rens (inkludert veiledningen for ansiktspleie) og fukt - morgen og kveld
  2. Vask ansiktet i dusjen og bruk en fuktighetskrem i dusjen for enkelhets skyld
  3. Eksfolier regelmessig for å fjerne døde hudceller, men ikke for ofte, pass på å være skånsom mens du eksfolierer slik at du ikke irriterer huden
  4. Ikke vask i vann som er for varmt - bruk kaldt eller kaldt vann om mulig
  5. Forstå din hudtype og behov, da dette vil avgjøre den beste hudpleierutinen og produktene du trenger
  6. Når det er mulig, prøv å bruke produkter som er spesialisert for menn, dette er på grunn av den lille forskjellen i hudtyper mellom menn og kvinner. 
  7. Pass på hele kroppen din, ikke bare ansiktet 8) Vær forsiktig under intimbarbering og lær om den beste måten å barbere seg på, siden barbering er en vanlig kilde til irritasjon. Hvis du opplever irritasjon, kan du oppleve røde flekker etter barbering.