growing a tree

BÆREKRAFTIG PAPIREMBALLASJE

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

BÆREKRAFTIG PAPIREMBALLASJE

NIVEA bruker papir og papp som naturlig emballasjemateriale for mange av våre produkter. Vi ønsker å behandle naturen med respekten den fortjener. Derfor er vi overbevist om at trebaserte materialer som papir og papp må tas ut bærekraftig for å beskytte skoger mot avskoging. Skoger lagrer CO2 på en naturlig og effektiv måte, og at de fortsatt ødelegges bidrar i stor grad til klimaendringer. Dette er et problem vi tar på alvor.

Vi har etablert en «Bærekraftig papir og papppolitikk»-politikk, som har som mål å bytte til 100 prosent bærekraftig papir og papp over hele verden. Retningslinjene krever bruk av resirkulerte eller FSC-sertifiserte papir- og pappmaterialer. FSC-sertifiseringen sikrer at trebaserte produkter kommer fra ansvarlig forvaltede skoger som gir miljømessige, sosiale og økonomiske fordeler.

Vi har allerede gjort store fremskritt, og kan i tillegg informere om at allerede i 2019 ble absolutt alle de sammenleggbare eskene våre laget av FSC-sertifisert materiale. Vi jobber nå intensivt med å bytte fra flere papirbaserte materialer, til FSC-sertifisert eller resirkulert papir.

holding hands

OrganicAloeVeraRadianceDayCare

NIVEA Naturally Radiance Day Cream

One Skin. One Planet. One Care.

We want to be 100 percent transparent and answer all your questions about sustainability at NIVEA. If you could not find the answers you were looking for on this website, or are looking for more detailed information, please visit the sustainability website of NIVEA’s parent company Beiersdorf.