appreciating nature with vegan skincare

VEGANSK HUDPLEIE

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

VEGANSK HUDPLEIE FRA NIVEA

Begrepet «vegansk kosmetikk» viser til hudpleieprodukter, sminke og toalettartikler, for eksempel kropps- og ansiktsvask, som ikke inneholder animalske ingredienser. Mange ingredienser er laget av det dyrene produserer, som bivoks, honning og melk. Ved ansvarlig uthenting er disse ingrediensene fornybare løsninger, som ikke bare er skånsomme for huden din, men også viser respekt for dyrene som produserte dem.

På den annen side kan noen av ingrediensene være laget at biprodukter fra husdyrhold for matproduksjon. Mange forbrukere er opptatt av hvordan dyrene blir behandlet i disse situasjonene. Det handler også om miljøspørsmål, som avskoging for å rydde plass til større beitemarker. Vi ser at storskala husdyrproduksjon driver klimaendringene betydelig, og NIVEA tar disse utfordringene på alvor.

Tilbyr NIVEA vegansk hudpleie?

For mange mennesker som ønsker å leve i harmoni med dyrene, samsvarer de animalske ingrediensene ikke med disse verdiene. Derfor ser de etter alternativer, som veganske og plantebaserte hudpleieprodukter.

NIVEA tilbyr en rekke veganervennlige hudpleieprodukter. For eksempel består hele Naturally Goood-sortimentet av består av veganske hudpleieformler, helt uten animalske ingredienser.


woman applying vegan skincare body lotion
Vegan Skincare

Vegan Body Lotion

NIVEA Naturally Good-sortimentet har også vegansk body lotion. Den får frem hudens naturlige skjønnhet og er pakket i nyskapende emballasje som inneholder 50 prosent mindre plast. De resirkulerbare flaskene kan rulles sammen slik at du får presset ut den siste dråpen av produktet, og den tomme emballasjen tar mindre plass i gjenvinningsboksen.

woman using vegan skincare product
Vegan Skincare

Vegansk ansiktskrem og hudpleie

Hvis du vil har vegansk kosmetikk og ansiktspleie, som fuktighetskrem, bør du prøve ansiktspleieproduktene fra NIVEA Naturally Good. Formlene er ikke bare helt uten animalske ingredienser, de inneholder også 99 prosent ingredienser med naturlig opprinnelse i tillegg til pleiende oljer og ekstrakter fra økologisk jordbruk.

woman washing her face with vegan skincare product
Vegan Skincare

Vegan Face Wash & Make-up Remover

Vi tilbyr også flere veganske produkter innen ansiktsvask og sminkefjerning. I tillegg til Naturally Good-sortimentet kommer du til å elske nye NIVEA MagicBAR – en naturlig ansiktsvask eller ansiktsskrubb, og det første produktet vårt som har fått sertifisering fra Ecocert® Cosmos Natural. I tillegg til å være en naturlig ansiktsrens, fjerner veganske Naturally Good Face Cleansing Wipes vannfast sminke og mascara og består i tillegg av 100 prosent naturlig fibermateriale.One Skin. One Planet. One Care.

Vi ønsker å være 100 prosent transparente og svare på alle spørsmålene du har om bærekraft hos NIVEA. Hvis du ikke finner svarene du leter etter på dette nettstedet, eller ser etter mer detaljert informasjon, gå til nettstedet til Beiersdorf, NIVEAs moderselskap.