Spørsmål om bading, dusjing eller såpe?

Finn svarene på ofte stilte spørsmål her

1. Kan for mye dusjing eller bading skade huden min?

Alle NIVEAs kroppspleieprodukter, som er utviklet av eksperter, inneholder en spesiell kombinasjon av ingredienser som både pleier huden og beskytter den mot tap av fuktighet. Dusjing og bading skader ikke huden. Dermatologer anbefaler imidlertid ikke å dusje eller bade mer enn to ganger om dagen for å bevare hudens egen balanse, avhengig av hudtype og vannets kvalitet og temperatur. Mennesker med sensitiv eller tørr hud bør holde et øye med hvordan huden reagerer for å finne sin egen dusj- eller badegrense.

 

2. Hvordan vet jeg hvilke produkt som er riktig for meg?

Før du bestemmer deg for et kroppspleieprodukt fra NIVEA, bør du finne ut av dine egne behov og ønsker, for så å kombinere dem med favorittduftene dine og stemningen du leter etter! Dusjkremproduktene kan deles opp i den pleiende NIVEA Cream Shower Gel-serien, den perfekte kompanjongen i hverdagen, og den innbydende NIVEA Creme Shower Gels, som har spesielle dufter for å gi glede og litt ekstra luksus. Dersom du ønsker å kjenne på følelsen av friskhet, er den gjennomsiktige dusjgeléen det riktige produktet for deg. De gjennomsiktige formlene med små perler kombinerer friskhet og pleie, på grunn av de oljeholdige perlene. Dersom du foretrekker å ta et bad, kan NIVEA Cream Care Bath med den originale NIVEA-duften og de originale pleieingrediensene være riktig valg for deg. NIVEA Body Cleansing er et flott produkt for mer spesifikke behov (peeling, svært tørr eller sensitiv hud). Når du har funnet produktet som møter dine behov, må du bare velge duften du liker best.

 

3. Hvordan pleier NIVEAs kroppspleieprodukter også huden min?

For å sikre best mulig pleie inneholder hele NIVEA Body Cleansing-serien svært milde surfaktanter, og hudkompatibiliteten er dermatologisk godkjent. De fleste produktene er pH-hudnøytrale. Flere av produktene våre er i tillegg utviklet for å møte behovene til enda tørrere hudtyper, som f.eks. NIVEA Supreme Touch Cream Shower med sheasmør og macadamiaolje, eller NIVEA Crème Care Shower som inneholder de samme oljene og provitaminene som den originale NIVEA Creme. Spesielt sensitive formler utvikles for den mest sensitive hudtypen for å sikre skreddersydd pleie og myk rensing, som f.eks. den veldig milde NIVEA Sensitive Balance Shower med naturlig kamilleekstrakt og bisabolol – med en mild og moderne duft.

 

4. Hvor mye av et badeprodukt skal brukes når det ikke står angitt på pakken?

En liten “sprut” (maks. 30 ml) i vannet er nok, men produktet kan også doseres individuelt avhengig av ønsket intensitet (f.eks. mengde skum).

 

5. Kan jeg bruke NIVEAs kroppspleieprodukter til håret mitt?

NIVEAs dusjprodukter kan også brukes til håret. NIVEAs dusjprodukter for menn er for eksempel utviklet både til bruk på kropp, ansikt og hår. Disse produktene har blitt testet på menn og bruken er derfor godkjent. Alle NIVEA Body Cleansing-produktene er imidlertid først og fremst utviklet for å møte hudens behov.

For å best pleie håret, anbefaler vi NIVEA Hair Care-serien med et stort antall sjampoprodukter som passer til ulike hårtyper. Langt, farget og/eller skadet hår trenger spesiell pleie og derfor også spesielle ingredienser. I slike tilfeller anbefaler vi NIVEA Intense Repair Shampoo, NIVEA Color Care & Protect Shampoo eller NIVEA Diamond Gloss Shampoo.

 

6. Hvilke av NIVEAs kroppspleieprodukter er best å bruke ved sensitiv hud under graviditet?

En graviditet kan midlertidig endre hudens egenskaper da hormoner påvirker kroppens vannbalanse og huden din vil bli stresset til yttergrensene sine. Huden må yte på best mulig måte. Høyere nivåer av hormoner, i tillegg til at huden strekker seg, kan føre til at huden føles svært tørr. Unngå overdreven bading i svært varmt vann da dette vil gjøre at huden lettere blir tørr. Nyt heller den pleiende følelsen NIVEA Body Cleansing-produktene gir, f.eks. NIVEA Creme Care Shower, NIVEA Crème Soft Shower eller den svært milde NIVEA Sensitive Balance Shower med naturlig kamilleekstrakt og bisabolol. Vi kan også anbefale NIVEA Natural Shower Oil med 55 % naturlige oljer som vil hjelpe med å holde huden fleksibel.

 

7. Hvorfor blir det sprekker i såpestykker?

Dette kan dessverre forekomme i et hvilket som helst såpestykke etter langvarig bruk. Sprekkene dannes når såpestykket fuktes, før det blir utsatt for tørre perioder uten regelmessig bruk. Men sprekker påvirker ikke produktets renseegenskaper. Såpestykkene kan derimot se litt mindre attraktive ut dersom smusspartikler samler seg i sprekkene.


Flere spørsmål?

Vennligst ta kontakt med oss ved å bruke kontaktskjemaet vårt på nett. 

 

Kontakt Oss