Spørsmål om Creme og Soft?

Finn svarene på ofte stilte spørsmål her

1. Hvilke hudtyper kan NIVEA Soft og NIVEA Creme brukes til?

NIVEA Creme og NIVEA Soft passer til alle hudtyper for å pleie ansiktet, kroppen og hendene. Hvilket av produktene du velger, avhenger av dine personlige hudpleiebehov: Dersom huden din trenger rik og intensiv pleie, er NIVEA Creme det riktige valget. NIVEA Soft er derimot ideell dersom huden trenger fuktighet, da kremen enkelt kan påføres på større områder av kroppen.

 

2. Hva er forskjellen på NIVEA Soft og NIVEA Creme?

NIVEA Creme er en vann-i-olje emulsjon. Det betyr at den inneholder mange små vanndråper som er inkorporert i olje. Det medfører at huden din mottar intens pleie fra de ytre oljelagene først og deretter tilføres fuktighet. NIVEA Soft er derimot en olje-i-vann emulsjon: Små dråper av olje er inkorporert i vann. Det ytre vannlaget i NIVEA Soft absorberes så raskt inn i huden slik at den føles frisk og fuktig. De fine oljedråpene pleier så huden.

 

3. Hvorfor kan NIVEA Creme bli produsert uten konserveringsmidler?

NIVEA Creme er en vann-i-olje (W/O) emulsjon, noe som betyr at små vanndråper “svømmer” i oljelaget. I motsetning til en olje-i-vann (O/W) emulsjon, gir denne typen minimal fuktighet til mikroorganismer. Fordi det er mulig å produsere NIVEA Creme som så og si er bakteriefri og har en jevn fordeling av små emulsjonsdråper, klarer ikke mikroorganismer, som føres ned i kremen av forbrukeren, å overleve i kremen.

 

4. Kan jeg bruke NIVEA Creme på babyen min dersom hun/han har tørr hud?

Vi anbefaler NIVEA Creme for babyer med tørr hud. NIVEA Creme inneholder ingen konserveringsmidler eller fargestoffer, og passer spesielt godt til babyer med tørr og ekstra sensitiv hud.


Flere spørsmål?

Vennligst ta kontakt med oss ved å bruke kontaktskjemaet vårt på nett. 

 

Kontakt Oss

product-stage-bg