Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyrens positive virkning for din hud.

ALT DU TRENGER Å VITE

Hyaluronsyre finnes i flere og flere ansiktspleieprodukter så vi har all informasjonen vi trenger for å besvare dine Hyaluronsyrerelaterte spørsmål slik at du vet nøyaktig hva du påfører ansiktet ditt.

HVA ER HYALURONSYRE?

Hyaluronsyre høres mye skumlere ut enn det faktisk er ettersom mange av oss aldri ville drømt om å påføre syre i ansiktet. Men, hyaluronsyre er faktisk en gel-lignende substans som har den unike egenskapen å bevare fuktighet. Faktisk produserer kroppen den naturlig også for å hjelpe oss å bevare fuktigheten i huden. Det finnes også i øynene, ledd, og bindevev.

Vi produserer mindre hyaluronsyre etter hvert som vi eldres og huden blir tørrere og mindre elastisk, som igjen fører til at vi utvikler dype rynker. Derfor fungerer den svært bra som en anti-aldrings komponent i ansiktskremer og serum siden hyaluronsyre kan holde over 1000 ganger sin vekt i vann.

Hudens fordeler av hyaluronsyre

 • Hudfukting – holder huden din fuktig og skinnende
 • Anti-rynke egenskaper – på grunn av egenskapen til å holde store mengder vann, huden forblir fuktig og hjelper å unngå utvikling av rynker, og fyller inn allerede eksisterende rynker for å redusere synligheten.
 • Helende egenskaper – Påføring av hyaluronsyre på sår har vist å hjelpe å redusere størrelsen av overflatesår på huden, og hjelper å lindre smerter på disse områdene.
 • Antioksidant – Hjelper å gi huden et sunt utseende.


HYALURONSYRE & DIN DAGLIGE HUDPLEIERUTINE

Selv det beste hyaluronsyreserum vil ikke kunne effektivt holde huden sunn, strålende og rynkefri om du ikke bruker den sammen med en god rutine for daglig hudpleie, spesielt etter hvert som du eldres.

OM MORGENEN

 1. Våkne opp og gi ansiktet en vask for å fjerne all skitt som har samlet seg over natta og start dagen friskt – Prøv den nye NIVEA Refreshing Wash Gel
 2. Påfør en fuktighetgiver som NIVEA Essential Nourishing Day Cream for å låse inn fuktighet i løpet av dagen og redusere synligheten av rynker.
 3. Påfør en ansiktssolkrem med høy SPF for å bekjempe aldringstegn fra solen og hjelpe å redusere hudskader

FØR LEGGETID

 1. Fjern sminken din med NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Makeup Remover om nødvendig
 2. Bruk renser eller prøv NIVEA Essentials Refreshing Cleansing Milk for å fjerne skitt som samlet seg i løpet av dagen
 3. Bruk en toner for å rense ut porene
 4. Påfør en øyekrem for å redusere rynkene rundt øynene
 5. Påfør en nattkrem med hyaluronsyre for å låse inn fuktighet over natten – prøv Hyaluron Cellular Filler Firming Night Cream


HVA ANNET KAN HYALURONSYRE BRUKES TIL?

 1. For å lette leddplager
 2. For de med tørre øyne - Hyaluronsyre kan finnes i noen øyedråper

CELLULÆR HYALURON FILLER + FIRMING DAY CREAM

Med Magnoliaekstrakt og Hyaluron hjelper denne nattkremen hudregenerering for å øke glattheten og redusere synligheten av rynker over natten med bruk av Hyaluron.

NIVEA Hydra Skin Effect hyaluronic acid cream

Oppdag NIVEA Hydra Skin Effect Moisturizing Day Cream, beriket med ren hyaluron, som aktiverer hudens egen naturlige hyaluronproduksjon. Det lette gelformularet smelter på huden og gir fuktighet i 72 timer, noe som gjør huden frisk og full av fuktighet.

For å støtte opp om huden din mens du sover, prøv NIVEA Hydra Skin Effect Regenerating Night Cream for smidig og oppfrisket hud.