kvinne som bruker micellært vann

Hva er micellært vann og hva er fordelene med miceller?

Finn ut Hva er micellært vann, dets fordeler og de beste måtene å bruke og implementere micellært vann i hudpleierutinen din.

Hva er micellært vann og hvordan bruke det?

Micellært vann er i ferd med å bli en nøkkelkomponent i skjønnhetsverdenen; men du lurer kanskje på Hva er micellært vann og hvordan skal jeg implementere det i rutinen min? Les videre for å oppdage alt du trenger å vite om skånsom ansiktsrens med micellære renseprodukter og hvordan du bruker micellært vann for å fjerne smusspartikler raskt og grundig. På grunn av at micellært vann er så skånsomt mot huden, er det spesielt egnet for sensitive øyeområder med mange andre fordeler med micellært vann nevnt nedenfor.

kvinne som renser ansiktet

Hva er Micellar Cleansing Water?

Selv om du kanskje har hørt begrepet micellært vann, har du kanskje fortsatt spørsmålet; «Hva er micellært vann? Micellært vann som vår NIVEA Naturally Good Micellar Water er en rens som inneholder miceller. Disse suspenderte overflateaktive molekylene er hydrofile og oleofile, noe som betyr at de tiltrekker seg vann og olje og skitten som følger med. Når de kombineres med en bomullspute eller -serviett, fjerner de gjenstridig sminke. 

De unike egenskapene til micellært rensevann gjør at det kan brukes som ansiktsvask, sminkefjerner og fuktighetskrem, avhengig av hudtype. Nå har vi svart: Hva er micellært vann, du lurer kanskje på hva miceller er? 


Hva er micellært vann

Hva er miceller?

Enten i sminkefjerner eller ansiktstonic, er begrepet miceller godt kjent i skjønnhetssektoren. 

- Miceller dannes ved aggregering av mikroskopiske overflateaktive molekyler som er både vannelskende (hydrofile) og fettelskende (lipofile).
– Miceller kan fjerne både vannløselige og fettløselige rester av sminke eller skitt.
- Takket være micelle-teknologi er bruk av ett godt micellært vann-produkt alt som trengs for å rense ansiktet ditt grundig. 
- På grunn av den milde, men effektive micellære vannformelen, er det ikke behov for overdreven ansiktsgniing, noe som kan irritere huden. 

 
Så du vet nå hva micellært vann er og hva miceller er, les videre for å finne ut hvordan du bruker micellært vann?

miceller

kvinner-bruker-micellært-vann
kvinne fjerner sminke

Slik bruker du Micellar Water

Du trenger ikke mye skjønnhetsekspertise for påføring av micellært vann; det kan gjøres enkelt ved å bløtlegge en ren bomullspute med micellært vann. Sveip deretter forsiktig over ansiktet for enkelt å fjerne smuss, sminke og til og med mascara. 

 
Trinn for trinn for hvordan du bruker Micellar Water

1. Vask hendene: Før du begynner å bruke et ansiktsprodukt, er det viktig å begynne med å vaske hendene, da dette vil sikre at du ikke gnir mer smuss inn i ansiktet og inn i porene.
2. Velg riktig rengjøringsmiddel: Deretter må du velge micellært vann som passer for din hudtype (tørr, sensitiv, normal). Ulike micellære vannprodukter kan ha forskjellige formler for din spesifikke hudtype.
3. Bløtlegg en bomullspute og tørk av: Ta en bomullspute, hell micellært vann sjenerøst på den og la den trekke raskt; når den er gjennomvåt, kan du stryke puten forsiktig over ansiktet.
4. Avslutt med fuktighetskrem: Det siste trinnet er å berolige huden med en fuktighetskrem eller beroligende ansiktskrem for å tilføre den ekstra fuktigheten.

Et vanlig spørsmål folk stiller er om det micellære vannet må vaskes av. Svaret på dette er nei! Micellært vann er en rensevæske som ikke trenger å vaskes av, så bruk produktet og fortsett med din vanlige rutine.


Hva er micellært vann

Er Micellar Water en Toner?

Det kan være litt forvirring om ""Hva er micellært vann og hvordan er det forskjellig fra toner"". Det er imidlertid viktige forskjeller mellom toner og micellært vann. Så hva er forskjellene?
 
Micellært vann er et utmerket flerbruksprodukt som vanligvis brukes som en rens, det første trinnet i å fjerne urenheter, sminke og smuss som bygges opp gjennom dagen. På grunn av formelen, tilfører micellært vann også fuktighet tilbake i huden, akkurat som en fuktighetskrem, i tillegg til å bidra til å gjenopprette hudens pH-balanse, rollen som en toner. 
 
Mens micellært vann kan brukes som ansiktsvask, makeupfjerner, toner og fuktighetskrem, er ikke rollene omvendt når det kommer til toner. Tonere er på plass for å brukes etter rens for å gjenopprette hudens pH og forberede huden for ytterligere produkter; en toner kan imidlertid ikke brukes som rengjøringsmiddel eller sminkefjerner. Så det er forskjellen mellom toner og micellært vann.

Fem fordeler med Micellar Water

1) Mer skånsom enn tradisjonelle rensemidler: Dette betyr at micellært vann passer alle hudtyper, spesielt de med sensitiv hud. Dette kan delvis tilskrives at de fleste av de beste micellære vannproduktene er alkoholfrie.

2) Fremmer hydrering og fuktighet: De fleste typer micellært vann inneholder forbindelser som glyserin som har vist seg å hjelpe huden med å holde på fuktigheten. Derfor er det mer fuktighetsgivende enn vanlige sminkeservietter.

3) Hjelper mot akne: Det beste micellære vannet for akne-utsatt hud er et som ikke etterlater rester. Dette er fordi de som etterlater rester kan tette porene dine, noe som gjør det vanskeligere for giftstoffer å forlate huden, noe som resulterer i akne, whiteheads og hudormer.

4) Trekk ut oljer og skitt som tetter porene: Miceller kan også øke hudens permeabilitet, slik at rensemidler kan nå dypere hudlag.

5) Bærbar og praktisk: Som et flerbruksprodukt som kan brukes som sminkefjerner, rens og toner, eliminerer det behovet for flere produkter. Ansiktsserviettene med micellært vann er flotte å bruke på farten og kan brukes hele dagen.
 
Så det er klart at det er mange fordeler med micellært vann. Alle disse fordelene micellært vann kan enkelt legges til ethvert skjønnhetsregime; på toppen av dette er det fordeler micellært vann ved at det ikke kreves noen skylling før eller etter bruk!

nivea-micellar-vann

Topptips for å fjerne øyesminke med Micellar Water

En av de beste fordelene med micellært vann er at det er den perfekte øyesminkefjerneren; dette er mulig ettersom funksjonene nevnt i «Hva er micellært vann» betyr at det er skånsomt mot huden, spesielt sensitiv hud rundt øynene.

- La den gjennomvåte bomullsputen eller servietten med micellært vann hvile på de lukkede øynene for å myke opp sminken før du sveiper over ansiktet og øynene.
- Vær forsiktig så du ikke gnir for mye rundt det sensitive øyeområdet
- Gjenta skånsomme våtservietter til puten eller servietten er ren. Det er ikke nødvendig å bruke for mye press.
- Sørg for å fjerne all øyesminke før du renser resten av ansiktet ditt.
- Når det kommer til tøff, sta sminke som vannfast mascara, fungerer Micellar Wipes som en magnet for å tørke sminken vekk fra det sensitive øyeområdet for rask, skånsom og enkel fjerning. 

Hva er det beste micellære vannet for deg og huden din?

Etter å ha lært om “Hva er micellært vann”, vil du finne ut hvordan du kan finne den beste ansiktsrensen for deg. Med så mange produkter der ute, kan det være vanskelig å velge. For å finne det beste micellære vannet for deg, er det viktig å bestemme hva de tiltenkte fordelene er. Leter du etter et micellært vann som er bra for akne, ett for sensitiv hud eller et som gir energi til huden din? 

Hvis du ser etter det beste micellære vannet for å revitalisere og gi energi til huden din, anbefaler vi vår nye  Nivea Energy Micellar Water, som inkluderer C-vitamin, B3-vitamin og tranebær for å sikre at huden din blir dypt renset samtidig som huden føles revitalisert, en vegansk formel.

For det beste micellære vannet for sensitiv hud anbefaler vi vår NIVEA Micellair Water Sensitive Skin, med micellær teknologi som renser, fjerner sminke fra ansikt og øyne og tilfører fukt på en gang.

Alternativt er vår NIVEA Micellair Expert Water spesielt utviklet for vannfast og langvarig sminke. Formelen inkluderer tørr olje, som fjerner all langvarig og vannfast sminke og etterlater ingen fete rester i huden.