Aldringsprosessen og hvordan ser yngre ut i ansiktet

Gjør deg kjent med aldringstegn i huden og hvordan våre tips unngår hudaldring slik at du kan beholde et ungt og sunt utseende lenger.

VANLIGE ALDRINGSTEGN

Alles hud er forskjellig, og når aldringstegnene begynner å vises, er avhengig av hvor sunn hud er. Når du vet hvordan du skal holde huden sunn, trenger du å lære om hva huden din trenger og gjenkjenne hvilke tegn som er tilstede, og deretter kan du se de beste tipsene mot aldring for deg.

DE VANLIGSTE TEGNENE AV ALDRENDE HUD ER:

Folk eldes naturlig i ulik hastighet avhengig av ting som livsstil og genetikk. Også sunn hudforandring ved aldring, forståelse av de forskjellige aldringstegnene er en viktig del av læringen om hvordan du holder huden sunn og ung. Her er de vanligste tegnene som skifter hud med alderen, i disse stadiene i livet ditt:

Aldringstegn ved 20 +
Huden din vil sannsynligvis oppleve et svakt fuktighetstap, og noen små, fine aldringslinjer kan dukke opp. Du må kanskje vurdere lette dagkremer for å gi huden din et strålende løft og holde den beskyttet mot miljøfaktorer. Å ikke bruke SPF i 20-årene kan akselerere aldringstegn forårsaket av solens UV-stråler.

Aldringstegn ved 30 +
Huden din produserer sannsynligvis mindre lipider, og de første aldringslinjene kan vises på pannen fra ansiktsuttrykk, inkludert vertikale rynker. Det er din venn å bruke produkter som gir hud næring og aktivt målretter mot aldringstegn.

Aldringstegn ved 40 +
Huden din blir sannsynligvis mye tørrere og tynnere, og du vil oppleve de første rynkene rundt øynene dine når huden din begynner å miste sin elastisitet. Forskjellig fra 30-årene vil du ønske deg produkter som gir mer intens fuktighet, samt som har hudoppstrammende egenskaper.

Aldringstegn ved 50 +
I denne alderen leverer kroppen din færre næringsstoffer som CoQ10 til huden din. På grunn av dette vil du oppleve en blek hudfarge og mindre elastisitet i ansiktet. Hudcelleomsetningen din vil være mye lavere i 50-årene, og derfor vil det være viktig å bruke produkter som vil bidra til å øke dette.

Aldringstegn ved 60 +
I løpet av denne perioden vil du oppleve tap av tetthet i huden din, konturene dine vil bli uskarpe, huden vil synke og pigmentflekker vil begynne å oppstå. Når huden din når full modenhet, vil den en gang sterke naturlige forsvarsbarrieren bli svakere, i takt med at celleomsetningen fortsetter å falle. Det vil være mer utsatt for tørrhet og rødhet, så bruk av dypt nærende anti-rynke dag- og nattkremer som hjelper hudens naturlige fornyelsesprosess vil være avgjørende for å opprettholde sunn hud.


NÅR BURDE DU STARTE MED EN ANTI-ALDRING RUTINE?

Er du usikker på nøyaktig når du skal begynne å bruke hudkrimprodukter mot rynke og aldring? Det enkle svaret er at det finnes ikke noen riktig tid! Det kan aldri være for tidlig å begynne å bruke en fuktighetsgivende krem med SPF inkludert eller å begynne å utforske forskjellige hudpleieprodukter mot aldring, og det er absolutt aldri for sent å innta en sunnere livsstil for å forhindre utseende av for tidlig aldring. Å adoptere anti-aldringsprodukter i rutinen din er nøkkelen i hvordan du holder huden ung.

Å gi huden din en daglig energi med NIVEA Q10 Plus C Anti-Wrinkle + Energy Day Cream with SPF 15 vil bidra til å gi huden din et løft hver dag, da denne kremen inneholder 100% hudidentisk Q10 og C-vitamin som har en rekke fordeler for huden din slik som: oppstramming av huden, forbedret beskyttelse, økt celleomsetning, økt hudfuktighet og redusert ansiktsrødhet. Denne dagskremen gir nytt liv til huden din, og får deg til å se og føle deg frisk hele dagen mens du forsvarer deg mot miljømessige stressorer som kan forårsake tegn på aldrende hud.

Graden av aldring i ansiktet ditt vil helt avhenge av livsstilen din og genetikken. Mens aldring er en naturlig og vakker prosess; noe som er helt individuelt for hver og en av oss, ingen av oss ønsker å se eldre ut enn vi er, og vi vil alle vite hvordan vi skal holde huden ung! Hvis du holder deg på toppen av din 24-timers hudpleierutine, da huden din modnes, vil du kunne holde sunn hud som ser ung ut. Bruk av NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Day Cream på dagtid, sammen med NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Night Cream om natten, som begge inneholder hyaluronsyre, vil bidra til å synlig redusere eksisterende aldringstegn (som rynker og fine linjer) mens du får merkbart fastere hud.

Å velge riktig pleie i henhold til dine behov er veldig viktig for å sikre at huden din får riktig pleie til rett tid. En effektiv hudpleierutine mot aldring må tilpasses dine individuelle behov, og inkluderer alt fra øyekrem, dag- og nattkrem til serum og rengjøringsmidler.

NIVEA Q10 Power Extra Nourishing

For dypere næring kombinerer NIVEA Q10 Ekstra nærende produkter 100% hud identisk Q10 med organisk Argan Oil. Disse produktene er spesielt formulert for å målrette moden, tørr til veldig tørr hud for å både gi næring og effektivt redusere synlige alderstegn. Reduser rynker på 4 uker og stram huden på 2 uker med NIVEA Q10 Power Extra Nourishing Day Cream. Å bruke produkter fra NIVEA Q10 Extra Nourishing-serien både daglig og nattlig, vil bidra til å gi moden hud et sårt tiltrengt løft for å se og føle deg sunn, og hjelpe deg med å opprettholde glødende hud.

NIVEA Q10 Power

Hvis du har begynt å merke at huden din viser aldringstegn, og lurer på hvordan du holder huden ung, er NIVEA Q10 Power-serien din her for å hjelpe. Igjen ved å bruke 100% hud-identisk Q10, og kombinerer det med kreatin, er produktene innenfor dette området formulert for å adressere fine linjer, rynker og tap av hudelastisitet. Når huden din begynner å bli moden, er det viktig å bruke anti-aldringsprodukter i hudpleierutinen din for å ha sunn hud. NIVEA Q10 Power-produkter vil hjelpe modning av huden til å bli tydeligere i løpet av 14 dagers bruk. Vi elsker NIVEA Q10 Power Firming Eye Cream, som øyeblikkelig fukter huden og synlig reduserer selv dype rynker rundt øynene.

OPPRETTHOLD SUNN HUD MED NIVEA Q10

Koenzym Q10 finnes naturlig i hudcellene i kroppen vår og er avgjørende for å holde huden sunn og ung. Q10 frigjøres som en antioksidant for å bekjempe oksidativt stress som kan forårsakes daglig av ting som miljø- og livsstilsfaktorer. Kollagen utgjør det meste av huden vår og gir den støtte og struktur, Q10 spiller en sentral rolle i å gi hudceller den energien de trenger for å produsere kollagen, noe som betyr at uten Q10 kan hudens evne til å regenerere og reparere reduseres. Når vi eldes, begynner våre naturlige nivåer av Q10 å falme, og med det bremser produksjonen av kollagen. NIVEAs utvalg av Q10-produkter inneholder Q10 som er 100% identisk med det som finnes i huden din og er fantastisk for å bekjempe aldringstegn, for å holde huden sunn og ung. Les mer om hva Q10 er her.


ANTI-ALDRINGS-TEGN: DIN KORTE VEILEDNING TIL Å BESKYTTE HUDEN FRA TIDLIG ALDRING

 • I begynnelsen av tjueårene, beskytt huden din mot solen når du kan med medium til høy SPF. Bruk lette hudpleieprodukter, rens og eksfolier så ofte du føler behov.

 • I midten av tyveårene til midten av trettiårene, hold huden din hydrert, beskyttet mot solen, og introduser NIVEAs Q10 hudpleieserie. Disse produktene inneholder Q10 som er 100% identisk med den som finnes i huden din, og kan gi hudcellene dine energien de trenger for å gjenopplive hudens utseende.

 • I midten av trettiårene til midten av førtiårene er intens fuktighet for huden din viktig for å holde huden ung. Høy SPF solkrem for solbeskyttelse er et absolutt must. Aktiv bruk av kremer som inneholder koenzym Q10 for å gi energi til huden din, anbefales for en effektiv anti-aldring hudpleierutine.

 • Når du har kommet i midten av førtiårene, bør du begynne å bruke ikke-tørkende rensemidler som NIVEA Micellair Sensitive Skin Cleansing Water. Solkrem er essensielt, og du bør begynne å inkludere bryst og nakke til din aldringshudpleie. Hvorfor ikke prøve Protect & Moisture Moisturizing Sun Lotion SPF30 for å holde de skadelige UVA / UVB-strålene i sjakk!

 • Prøve å inkludere alle de ovennevnte fra 55 år og fremover, men disse produktene bør være en del av en vanlig, daglig aldrende hudpleierutine. Bruk produkter som er dypere nærende for huden din for å gi deg ekstra næringsstoffer.


ANTI-ALDRING HUDPLEIE

UV-lys fra solen er en av de vanligste årsakene til for tidlig aldring av huden. Og så mye som vi alle elsker å legge oss i solen for å bli solbrune, er det så viktig å beskytte huden din riktig mot den. Denne beskyttelsen er viktig hver dag, ikke bare på helligdager for sunn hud.

Sollys inneholder både UVA- og UVB-stråling. UVA-stråler klarer å trenge dypt inn i huden vår, noe som får den til å mørkne, men også skade hudens DNA. UVB-stråler trenger bare inn i det ytre laget av huden vår og er stort sett ansvarlige for begynnelsen av for tidlige aldringstegn som rynker, mørke flekker og tap av hudelastisitet. Å bruke en dagkrem som inneholder SPF eller solskjerm er avgjørende for å forsvare seg mot skaden som kan forårsakes av både UVA- og UVB-stråler og for hvordan du kan holde huden ung. Jo høyere SPF av solkrem du bruker, jo mindre mengde UV-stråling vil nå huden din.

Solbeskyttelse vil også beskytte huden din mot solforbrenning og ødeleggende frie radikaler. Solkrem bør være en grunnleggende del av din hudpleierutine.


5 HUDPLEIE ANTI-ALDRINGSTIPS

 1. Ta vare på innsiden din like mye som utsiden
  Et sunt kosthold og livsstil vil direkte påvirke hvordan du utviser aldringstegn og føre til sunn hud. Å drikke mye vann hver dag og kutte ned på bearbeidet mat er en god start. Vær snill mot deg selv og huden din!

 2. Ta vare på huden din regelmessig
  Føl deg gladere og sunnere når du viser huden din hvor mye du bryr deg! Bruk dag- og nattkrem regelmessig, bruk øyekremer og fuktighet. Hvis du ikke allerede har en, bruk en vanlig hudpleierutine, og du bør begynne å se (og føle) effektene.

 3. Kjærlighet og omsorg for huden din
  Ikke vent til huden din begynner å vise tegn på rynker og tørrhet før du tar i bruk en hudpleie mot aldring. Vær snill mot huden din og føl deg vakker innvendig og utvendig!

 4. Bruk solkrem eller en SPF-fuktighetskrem hver dag
  Det vil beskytte huden din mot UV-stråler som kan føre til for tidlig aldring.

 5. Fjern sminke hver kveld
  Når du bruker sminke, blir huden din utsatt for forskjellige kjemikalier. Hvis du ikke renser ansiktet etter en lang dag, vil du også utsette ansiktet ditt for disse kjemikaliene hele natten. Disse kjemikaliene kan bryte ned kollagen i huden din.