HVORDAN KAN Q10 HJELPE DEG Å REDUSERE TEGN PÅ TIDLIG ALDRING?

Det er vanlig å ønske å holde huden glødende så lenge som mulig. Dessverre, men når vi eldes, begynner kroppens evne til å regenerere celler å falme. Q10 kan bidra til å forhindre tidlig aldring av huden slik at du ser strålende og energisk ut.

HVA FORÅRSAKER TIDLIG ALDRING?

Aldringsprosessen er vakker, ettersom historien om livet ditt sakte setter spor på huden din i form av latterlinjer og smilrynker. Det er individuelt for hver enkelt av oss og kan påvirkes av utallige forskjellige faktorer. Med alle vendinger livet tar, er det noen ganger umulig å holde orden på hudpleierutinen vår; for ikke å nevne ukontrollerbare miljøfaktorer og stress som kan dukke opp her og der for å oppmuntre til tidlig aldring av huden.

STORE LIVSSTILSFAKTORER SOM KAN FØRE TIL TIDLIG ALDRING AV HUDEN ER BLANT ANNET:

 • Et usunt kosthold
 • Røyking kan øke aldringsprosessen ettersom nikotin i sigaretter får blodkarene i huden din til å bli smalere. Dette forhindrer riktig blodstrøm ut til huden din, og med mindre blodstrøm er det mindre oksygen som får huden til å synke sammen og eldes for tidlig. Sigarettrøyk inneholder også frie radikaler som kan skade hudens DNA og forårsake tidlig aldring av huden.
 • For mye soleksponering kan også redusere stram hud
 • Stress
 • Overdrevet alkoholforbruk.

 Disse faktorene kan fremprovosere tegn på for tidlig aldring på huden din, i ansiktet ditt og andre steder på kroppen din.

HVA ER HOVEDTEGNENE PÅ TIDLIG HUDALDRING?

Folk eldes naturlig i ulik grad og tegnene varierer fra person til person. Følgende er noen av de viktigste tegnene på aldring av huden:

- Linjer og rynker
- Hengende hud
- Kjedelig hudtone
- Kløende eller tørr hud
- Hyperpigmentering eller betennelse på brystet
- Lever/solflekker - flate flekker på huden forårsaket av soleksponering over tid
- Tynn hud eller et magert utseende, spesielt merkbart på hendene

Selv om dette alle er naturlige tegn på å bli eldre, regnes disse som tegn på tidlig aldring av huden hvis de blir lagt merke til før fylte 35 år.

SMÅ ENDRINGER SOM KAN HJELPE Å HINDRE UTSEENDE AV TIDLIG ALDRING

Bruk av Q10-produktene vil redusere fine linjer og rynker og synlig glatte huden din. NIVEA Q10-serien bruker effektivt koenzym Q10, som er en kraftig antioksidant som hjelper til med å forynge huden. NIVEAs Q10 anti-age-serie beskytter også huden din mot UVA / UVB-skade.

Mange hudeksperter deler hudens aldringsprosess i to hovedkategorier: Iboende og ytre aldring. Iboende aldring refererer til aldring som finner sted på grunn av genetikk, denne aldringen har du veldig lite kontroll over. Dersom moren din fikk grått hår da hun var i begynnelsen av trettiårene, er sjansen stor for at du kan få det! Ytre aldring refererer til eksterne miljøfaktorer. Disse faktorene kan påvirkes av deg - så hvorfor ikke tenke på å gjøre en endring nå, slik at du ikke eldes for tidlig?

ALDRENDE HUD: HVA SKJER UNDER OVERFLATEN?

Det er mange teorier rundt hvorfor og hvordan huden vår eldes. Tidlig aldring av huden kan ofte være et resultat av mangel på riktig pleie fra innsiden og ut uten å ha en skikkelig hudpleierutine.

Viktige endringer kan skje under overflaten, inkludert redusert cellulær aktivitet, lavere epidermal omsetning, mindre kollagenproduksjon og akkumulering av skader på grunn av frie radikaler forårsaket av UV-eksponering. Frie radikaler er kjemisk reaktive stoffer som genereres av kroppen, spesielt når du utsettes for UV-stråling. Disse reaktive molekylene kan føre til celleskader og at hud eldes for tidlig.

Disse endringene skjer alle under overflaten, og resulterer i tap av fuktighet og elastisitet i huden din på overflaten. Disse endringene forårsaker også rynker, fine linjer og pigmentendringer. NIVEAs Q10-hudpleieserie kan hjelpe til med å håndtere det synlige utseendet på aldring, for eksempel å redusere utseendet på rynker, oppmuntre hudoppstramming og bidra til å forbedre overflatens hudfornyelse.

HVA ER Q10 OG HVORDAN VIRKER DET?


Q10 er et stoff som ligner et vitamin, og det finnes i alle celler i kroppen din.

Kroppen din produserer naturlig Q10, og cellene bruker den til å produsere den energien kroppen din trenger for cellevekst og vedlikehold. Det fungerer også som en antioksidant, og beskytter kroppen mot skade. Q10 spiller også en nøkkelrolle i måten kroppen vår omdanner mat til energi og hindrer frie radikaler i å skade celler, noe som forårsaker for tidlig aldring av huden.

Når vi eldes, reduseres kroppens egen produksjon av Q10, og det er derfor anti-aldringsprodukter som de i NIVEA Q10 anti-age-serien er så viktige.

HVA KAN DU GJØRE FOR Å UNNGÅ TIDLIG ALDRING AV HUDEN?

Det er mange ting som vi alle kan prøve å ta inn i vår daglige rutine og hudpleierutine for å holde oss sunnere og lykkeligere, og faktisk redusere utseendet på tidlig aldring av huden.

KJEMP MOT TEGN PÅ TIDLIG ALDRING VED Å:

 • Å ha et sunt, balansert kosthold
 • Drikke mindre alkohol
 • Beskytter huden din mot solen
 • Røyk mindre, og hvis du kan, slutte
 • Få nok skjønnhetssøvn
 • Å ha en natt-hudpleierutine som innebærer bruk av produkter som retter seg mot tegn på tidlig aldring av huden som NIVEA Q10 Energy Recharging Night Cream eller NIVEA Naturally Good Regenerating Night Cream
 • Å rense ansiktet to ganger om dagen
 • Drikke mye vann
 • Få mye trening (inkludert ansiktsøvelser for å tone ansiktet ditt!)

Ved å bruke produkter fra vårt Q10 Energy-utvalg, for eksempel Q10 Plus C Energizing Day Cream i kombinasjon med de ovennevnte livsstilsendringene, vil huden din føles fast, frisk og energisk igjen. Føl deg vakker på både innsiden og utsiden!


HVORFOR DET ER SÅ VIKTIG Å SMILE OG FORHINDRE STRESS FOR Å BEKJEMPE TIDLIG ALDRING AV HUDEN

Vi blir alle stresset innimellom. Det er bare en del av livet, og vi takler det alle sammen på et eller annet tidspunkt. Å vite hvordan du effektivt kan redusere stress kan ha store fordeler for huden din.

Når du er stresset over en lang periode, frigjør kroppen din flere stresshormoner, som akselererer for tidlig aldring. Når du er stresset, vil du sannsynligvis rynke pannen oftere. Å håndtere stress tidlig kan forhindre deg i å internalisere det. Hvis du kanaliserer stresset ditt til trening eller snakker med noen som vil lytte, vil du føle deg lettet og det vil gi deg en grunn til å smile.

Forskning har vist at smiling får deg til å se tre år yngre ut. Bare å nyte livet hver dag vil få deg til å se og føle deg yngre og sunnere; reduserer sannsynligheten for at huden eldes for tidlig.