Ansiktsolje

Lær våre påføringstips for ansiktsolje og hvilken ansiktsolje som fungerer best for din hudtype

Naturlige oljer har blitt brukt i hudpleie i århundrer, og de er fortsatt populære i dag for sine flere funksjoner. Men hvordan kan personer med fet hud ha nytte av ansiktsolje? Med riktig produkt og applikasjon kan alle forbedre huden ved å bruke ansiktsolje.
Ansiktsolje er vanligvis plantebasert ettersom den kommer fra forskjellige deler av planten - røttene, blomstene, frø osv. Siden den inneholder potente ingredienser, kan ansiktsolje gi mange fordeler for huden.

Ansiktsolje er ikke bare bra for dyp næring av huden din, men det er også gunstig for aldrende hud eller kviseutsatt hud, som kan forbedres ved å bruke oljer som inneholder antibakterielle egenskaper, for eksempel tea tree olje.
Måten du bruker ansiktsolje på kan virkelig påvirke opplevelsen din med den. Her er noen av våre ansiktsoljetips:

1. Velg riktig ansiktsolje for deg - oljer har forskjellige egenskaper og kan hjelpe forskjellige hudtyper.
2. Mindre er mer - jo tørrere huden din er, jo mer produkt kan du trenge, men ikke bruk det for mye - 3-6 dråper er mer enn nok.
3. Bland med fuktighetskrem - bland noen dråper ansiktsolje med fuktighetskrem for ekstra næring og glødende finish.
4. Påfør på fuktig hud - fuktig hud er mer mottakelig for ansiktsolje, da det hjelper å låse inn fuktigheten.
5. Ikke gni huden din - å gni ansiktsolje i ansiktet kan trekke huden og forårsake rynker. I stedet må du varme ansiktsoljen i hendene og trykke håndflatene forsiktig på ansiktet for å påføre den.
6. Ansiktsøvelser - når du bruker ansiktsolje, er det en flott tid å gjøre ansiktsøvelser. Ansiktsyoga vil tone og styrke musklene i ansiktet ditt og vil beskytte huden din mot aldring.
7. Ikke bland ansiktsolje med solfaktor - hvis du bruker en dagkrem med solfaktor eller en solkrem i ansiktet, unngå å blande den med ansiktsolje, da det kan senke solkremens effektivitet. Hvis du bruker produkter med solfaktor om morgenen, bruk ansiktsolje om natten.

Finn den rette oljen for din hudtype

Å bruke ansiktsolje kan høres skremmende ut for folk med fet hud, men de bør ikke bli redde - nøkkelen er å finne den rette. Noen oljer er beryktede for å tette porer og bør unngås å brukes på huden, for eksempel - mineralolje. Men ved å velge riktig olje for din hudtype kan det være mirakuløst for huden din:
1. Ansiktsolje tørr hud - velg oljer som vil gi næring til den tørre huden din og vil bidra til å låse inn fuktigheten, f.eks. nypeolje, søt mandelolje, avokadoolje eller arganolje.
2. Kombinasjonshud - hvis du har kombinasjonshud, velg lettere baseoljer som balanserer huden og som inneholder talgkontroll, samtidig som du hydrerer huden, som druefrøolje, jojobaolje eller marulaolje.
3. Fet hud - fet hud kan også være tørst etter litt fuktighet! Velg en ansiktsolje med talgregulerende egenskaper som jojobaolje, nypeolje eller druefrøolje.
4. Moden hud - aldrende hud har en tendens til å være tørr, slik at den virkelig kan trenge ekstra fuktighet. Se etter dypt nærende oljer som arganolje, nypeolje eller aprikosolje

NIVEA Ansiktsolje tørr hud

Hvis du har tørr hud, er en annen flott måte å implementere ansiktsolje i hudpleierutinen din ved å velge en fuktighetskrem formulert med næringsgivende oljer. Oppdag NIVEA Q10 Power Extra Nourishing Day Cream, beriket med hudidentisk koenzym Q10 og arganolje, eller prøv NIVEA Naturally Good Night Cream som er laget av 99% naturlige ingredienser og beriket med organisk arganolje som vil gi næring til huden din mens du sover.