Hvilken hudpleietype er du?

Ulike hudtyper trenger ulik pleie for å være strålende vakker.

Skreddersydd pleie

Å velge riktig pleie for din hudtype er din måte å få myk og vakker hud på. Skreddersy ditt utvalg av hudpleieprodukter til din huds individuelle behov.
Torr hud

Tørr hud trenger varig pleie

Tørr hud har høye pleiekrav. Dens beskyttelsesbarrierer svekkes veldig lett, noe som gjør at den tørker ut og blir sprukken og grov. Rike kremer og masker gjenoppretter det beskyttende laget av lipider.
torr og veldig torr hud

Veldig tørr hud – beskyttende pleie fra NIVEA

Tørr og veldig tørr hud trenger tilførsel av lipider og fuktighet så den kan gjenopprette sitt naturlige beskyttelseslag. Rike, intensive pleiende kremer bidrar til dette.

Hvilken hudtype har du?

  • Normal hud er naturlig jevn og smidig. Tørre områder og følelsen av stramhet er ikke vanlig for normal hud. Den er nesten perfekt. Dens ideelle nivå av fasthet gjør den jevn og smidig. Den er ikke sensitiv og har god blodsirkulasjon. Men selv normal hud trenger fuktighet og beskyttelse for å fortsette å se sunn ut. Du kan bruke en lett fuktighetslotion for å nære din normale hud slik at den holder seg myk og strålende.
  • Tørr hud trenger fuktighetspleie skreddersydd spesielt til dens behov, ellers kan den tørke ut og forårsake kløende områder. Leggene og knærne er spesielt sårbare områder. 
  • Klør huden din, og føles den ukomfortabelt stram og ru? Dette betyr at du har veldig tørr hud. Den trenger mye pleie for å bygge opp sine naturlig beskyttelsesbarrierer igjen. 
  • Sensitiv hud kan gjenkjennes ved rødhet, noe som også kan være en reaksjon på feil pleie. Hvis dette er tilfelle, velg et mildt, pH-nøytralt pleieprodukt."
 
Normal hud

Normal hud – mild pleie holder den i balanse

Normal hud har et balansert fuktighetsnivå. Selv daglig pleie med en mild krem eller lotion er nok for å holde denne hudtypen glatt og sunn.

Voksen eller sensitiv hudtype

Pleieprodukter mot aldring kan spesielt hjelpe til med å opprettholde elastisiteten i voksen hud. Sensitiv hud trenger lette lotioner for å holde seg i balanse.
voksen hud

Voksen hud – pleieprodukter fra NIVEA sikrer fornyelse og elastisitet

Når vi blir eldre mister huden vår sin fasthet og elastisitet. Velg de rette pleieproduktene, som for eksempel Q10 Firming Body Lotion, som inneholder dobbelt så mye Q10.
Sensitiv hud

Sensitiv hud – mild pleie med stor effekt

Sensitiv hud trenger næring med ekstra pleie. Mild pleie stabiliserer fuktighetsnivået i sensitiv hud og beskytter den fra å bli irritert.
product-stage-bg