solkrem fysisk filter barn

Oppdag hva solkrem med fyskisk filter for barn er og hva som er fordelene?

solkrem fysisk filter barn

Barnets hud er veldig sensitiv og det er derfor viktig å passe på at det ikke blir brent. Oppdag solkrem med fysisk filter for barn, fordeler og andre smarte løsninger for å beskytte de små i solen.

Hva er fysisk SPF?

Også kjent som mineral solbeskyttelse eller naturlig solkrem. Solkrem med fysisk filter inneholder mineraler som titanium, dioksid og sink oksid. Begge ingrediensene er naturlige, selv om de også kan lages syntetisk. I stedet for å penetrere dypt inn i huden som kjemiske solkremer gjør, sitter mineral solkremer på hudenes overflate og blokkerer UV-stråler.

Er fysisk solfilter trygt for barn?

Ja, det er de! Alle NIVEA SUN Kids solkremer er spesielt utviklet for barns sensitive hud og trygge å bruke. Både de med kjemiske filtre og de som har fysiske filtre. Solkrem som inneholder mineralske ingredienser er trygge å bruke for barn, da de ikke irriterer den sensitive huden. Også fysisk solbeskyttelse fungerer umiddelbart.

Hva er fordelene med å bruke mineral SPF for barn?

Solkrem med fysisk filter er bra for barnets sensitive hud og har mange andre fordeler:

- Trygge og effektive ingredienser
- Ideelt for barn med sensitiv fud
- Gir umiddelbar beskyttelse
- Naturlig bredspektret (gir beskyttelse mot både UVA og UVB stråler)
- Varer lenger i direkte UV-lys

Tips for å ta på solkrem på barn

Ikke slurv med solkrem - sørg for å dekke alle utsatte områder av huden for å sikre maksimal beskyttelse, spesielt skuldrene og baksiden av nakken, da dette er de vanligste områdene å bli solbrent. Ikke glem steder det er lett å glemme som ører, føtter, knær og hender

Barnas solkrem bør inneholde SPF på minst 30, men for å sikre at huden får maksimal beskyttelse, kan SPF 50 være et tryggere alternativ. Sørg for å bruke mineral sokrem på nytt minst annenhver time - oftere hvis de svømmer, leker i vannet eller svetter.

Hvilken alder er det trygt å ta på solkrem på baby?

Babyens hud er svært sensitiv og kan lett absorbere for mange kjemikalier, så det anbefales å unngå å bruke sokrem på babyer som er mindre enn 6 måneder gamle.

Som en primær beskyttelsemetode, bruk klær og skygge, på på tur før kl. 10.00 eller etter kl. 16.00 da UV-strålene ikke er like intense. Kle babyen i lette klær som dekker ben og armer og velg bredbremmede hatter for å dekke ansikt, ører og nakke.

Smarte solbeskyttelsesstrategier for barn

Siden barns hud er svært sensitiv for UV-stråler, er det viktig å ha noen smarte metoder for å sikre beskyttelse Her er noen tips om hvordan du kan beskytte barna dine mot solskader:

1. På stranen: Sett opp en stor parasoll i skyggen der barn kan leke og være godt beskyttet. Juster retningen i løpet av dagen slik at alle kan kjøle seg ned. 

2. I bilen: Vinduer blokkerer UVB-stråler, men skadelige UVA-stråler kan fortsatt passere gjennom vinduene. Ta solkrem på barnas eksponerte hud for lange bilturer og bruk et tynt teppe for å dekke bena.

3. I barnevognen: Draper et tynt teppe over barnevognen for å beskytte den lilles eksponerte hud.

Oppdag flere tips om barnas solbeskyttelse her.

NIVEA SUN KIDS MINERAL SUNSCREEN

Oppdag NIVEA SUN Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ med 100 % mineral filter og økologisk aloe vera som gir umiddelbar beskyttelse mot solskader på barns sensitive hud. Det fysiske filteret blokkerer umiddelbart UV-strålene på huden, og beskytter den mot solallergi og solbrenthet. Vegansk og parfymefri formula er vannavstøtende og veldig enkel å påføre.