Utforske solkrem for tørr hud 

Sommer er en fin tid å bruke tid i sola. Finn ut hvordan du får mest mulig ut av det gode være uten å skade huden med tips for tørr hud og fuktighetsgivende solkrem.

Solkrem for tørr hud – det handler om beskyttelse

Hva forårsaker at huden din er tørrere om sommeren? Vi forklarer hvorfor huden kan være mer følsom og hva du kan gjøre for å vedlikeholde fuktigheten.

Tørr luft og tørr hud

I sommermånedene kan luften føles ganske tørr. Om du er ute i sola eller inne på kontoret er luften tørrere enn normalt. Uten å tilføre en fuktende solkrem eller en pleiende hudkrem som NIVEA Creme, betaler sannsynligvis huden din prisen – og føles tørr eller flassende.

Bading og tørr hud

Å ha muligheten til å svømme utendørs er en av de magiske tingene med sommeren. Det kan føles så forfriskende etter at du har solt deg på stranden eller ved svømmebassenget. Mens det kan virke som om vannet gjør det godt ved å avkjøle deg, er sannheten at saltet eller kloren tørker ut huden din.

Protect & Moisture er redningen

Våre produkter *NIVEA SUN Protect & Moisture* er spesielt laget for å pleie tørr hud ved å støtte dens naturlige beskyttende barriere og gi 24 timers fuktighet.

Alle solkremproduktene våre gir øyeblikkelig beskyttelse både fra UVA- og UVB-stråler.

Noe som er viktig for personer med tørr hud er at NIVEA SUN Protect & Moisture Moisturising Sun Spray 50+ har en spesiell pleiende virkning. Formelen med pantenol, et provitamin av vitaminet B5, gir fuktighet og beskytter følsom hud i sola.

Denne sammensetningen forbedrer og øker hydreringsegenskapene i huden, noe som stimulerer fornyelsesprosessen og styrker den naturlige beskyttende funksjonen til huden.


Hvordan du pleier huden din med solkrem for tørr hud

Finn ut hvordan du forhindrer tørr hud i sommer og viser frem bein som ser myke og glatte ut med After Sun, og disse tipsene for tørr hud.

Fuktende solkrem

Hva gjør at serien NIVEA Sun Protect & Moisture gir så mye fuktighet? Sammensetningen med pantenol går dypt inn i huden for å fukte og gi næring til tørr hud. Den bidrar til å hjelpe cellene til å holde på vann, og de anti-inflammatoriske egenskapene bidrar også til å roe ned huden. Det er den beste SPF fuktighetskremen du kan be om.

Topp tips for tørr hud – smør deg etter soling

Hvem kunne vite at svaret på tørr hud og beskyttelse leveres i en flaske som er enkel å bruke?

NIVEA Sun After Sun Moisturising Spray roer ned huden etter tiden som er brukt på stranden eller når du har fanget opp noen solstråler i hagen.

Sammensetningen med aloe vera og pro-vitamin B5 tilfører huden intens næring og bidrar til å styrke på den naturlige fuktigheten.

Den virker hånd i hånd med fuktende solkrem for å gi huden din en ekstra boost på slutten av dagen. Og ikke bekymre deg – den absorberes raskt, slik at det ikke er noen risiko for at det smitter av på klærne dine før du går ut til middag eller på sengetøyet i løpet av natten. Alt for huden!

Tørr hud, forsvinn – solkrem for tørr hud!

NIVEA SUN Protect & Moisture Roll-On gir også et element av moro til påsmøring av solkrem. Denne typen gjør det enkelt å smøre på, og er svært bekvem. Denne fuktende solkremen absorberes rakst, og er ikke klebende, slik at du kan fortsette å ha det gøy på stranden eller om dagen i byen.

6 måter du kan nyte sola fornuftig

 1. Sørg for fuktighet.
 2. Bruk alltid en hatt og UV-solbriller.
 3. Smør deg inn med solkrem før du går ut i sola, og smør deg igjen hver 2. time.
 4. Ikke glem å smøre deg inn med solkrem igjen etter at du kommer opp av vannet eller du har tørket deg.
 5. Sett deg i skyggen når du kan.
 6. Unngå å oppholde deg i sola på den varmeste tiden om dagen.

Dos and don’ts for dry skin in summer

Gjør slik

 • Velg en fuktende solkrem for tørr hud, som NIVEA SUN Protect & Moisture Lotion.
 • Drikk masse vann i løpet av dagen for å holde kroppen hydrert innenfra.
 • Dekk deg til med lange ermer eller en løs T-skjorte hvis du planlegger å oppholde deg lenge på stranden eller i vannet, fordi dette bidrar til å beskytte huden mot sola.
 • Ha en solkremspray som gir fuktighet, som NIVEA After Sun Moisture Spray i vesken for å gi huden fuktighet mens du er på farten.Ikke gjør

DON'T

 • Overeksponer huden din for sol. Hvis du sitter ute hele dagen eller på den varmeste tiden av dagen vil du bli mer mottakelig for å få tørr hud.
 • Glem å massere pleiende aftersun på huden etter en dag i sola.

Glem tørr hud og nyt glatt hud med disse solproduktene fra NIVEA