DEN BESTE PROSESSEN FOR Å REINSE HUDEN

Å rengjøre huden din på en daglig basis er en viktig del av hudrens rutinen. Lær deg hvordan å rense huden ordentlig for å nyte frisk & nydelig hud

HVORFOR ER ANSIKTSRENS ESSENSIELT FOR EN STRÅLENDE HUD

Huden på ansiktene våres har mye å stri med. Når vi tar på sminke, tar oss i ansiktet eller går ned en forurenset gate, tar huden en støt. Dette er hvorfor hudrens to ganger om dagen for å fjerne skitt og døde hudceller er en viktig del i en hver hudrens rutine 

En god hudrens som NIVEA Glow Soothing Cleansing Mousse vil fjerne alle type skitt, og gjør at huden din føles god og myk - klar for å bli påført andre pordukt

 

ANSIKTSRENS - TOPP 8 FEIL

 1. Jeg renser huden min med vanlig vann: Vann for seg selv klarer ikke fjerne oljete løsninger som sminke og seboré og ved å vaske med varmt eller kaldt vann kan en faktisk tørke ut huden mer.
 2. Jeg skrubber huden hver dag: Dette kan faktisk gjøre mer skade en det gjør godt; det er unødvendig og kan føre til irritert hud. Les vår ansiktsskrubb guide for å lære mer
 3. jeg bruker vanlig såpe for å rense ansiktet: såpe kan fjerne de naturlige oljene, som gjør huden din strammere og tørrere enn før. Ikke nok med det, såpe forstyrrer den naturlige pH verdien i huden din.
 4. Jeg vasker bare ansiktet mitt om kvelden: Om morningen flytter bakterier seg fra puten din seg til ansiktet sammen med olje frå håret og spyttet ditt, vær sikker på å rengjøre ansiktet sitt, NIVEA Refreshing Cleansing Milk er perfekt.
 5. Jeg vasker bare ansiktet mitt om morningen: Vi har forklart at å rengjøre ansiktet om morningen er viktig, men å vaske ansiktet om kvelden er et must. Olje, talg, skitt og forurensinger bygger seg opp på ansiktet ditt gjennom dagen, kvelds ansiktesrens er essensielt.
 6. Jeg vasker ansiktet mitt med varm vann: For varmt vann tørker ut ansiktet ditt og bryter ned det fine vevet i ansiktet ditt. Bruk lunket vann når du gjør din ansiktsrens rutine.
 7. Jeg bruker rens i ansiktet mitt: Vær sikker på at du bruker den beste ansikstrensen for din hudtype - kombinasjon, tørr, normal og fet hud har forskjellige behov.
 8. Jeg vasker ansiktet mitt mer enn 2 ganger om dagen: Dette kan høres ut som en bra ide, men overvasking kan faktisk føre til en overproduksjon av olje for å kompenserere for den tørkende effekten overvasking foråsaker. 
 


DEN BESTE HUDRENS RUTINEN - STEG FOR STEG

Ansiktsrens tips for å vaske ansiktet ditt på den rette måten - Du vil ha ren & myk hud på null tid

Vaske hendene dine

Hvis du har bakterier på hendene dine, vil disse overføres til ansiktet ditt -  du  vaske hendene dine før du starter å rense huden din det er essensielt.

Bløt ansiktet ditt

sprut lunkent vann i ansiktet ditt for å gjøre det vått. Dette gjør huden din klar for å bli nøye vasket.

Ta på ansiktsrens

 ta en liten mengde ansiktsrens og forsiktig masser den inn ansiktet ditt, pass på å dekke mesteparten, men unngå øye området.

Rens ansiktet ditt

etter du har massert inn produktet ordentlig, bruker du bare varmt vann for å skylle hudrensen av ansiktet ditt samtidig som du bruker fingrene eller en klut. Og voila - Ren og frisk hud! så enkelt som det.

HVOR MANGE GANGER OM DAGEN BØR JEG RENSE ANSIKTET MITT?

Det er en vanlig misforståelse at du ikke trenger å rense ansiktet om morningen. Huden din leger seg og fjerner døde hudeceller når du sover. Du ser kanskje at putevaret ditt flytter olje og skitt til ansiktet ditt også. Det er derfor en god ide å rense huden to ganger om dagen.

HVORDAN RENSE ANSIKTET - 5 TIPS

 • Alltid bruk lunket vann - for varmt så vil det dehydrere huden din, som gjør den tørr. Ikke dra i ansiktet mens du masserer inn hudrensen, spesielt ikke rundt øynene
 • unngå over-rensing - to ganger om dagen er nok
 • Ikke bruk hudpleie produkt som inneholder sterke kjemikalier
 • rens morning og kveld
 


FINN DEN BESTE ANSIKTSRENSEN

Det er viktig å finne en hudrens som møter kravene til din hud og som gjør at den føles ren og frisk

Oppdag den brede store utavalget av NIVEA ansiktsrens som inneholder Micellar vann, melke rens, renseservietter og gele ansiktsrens. Velg den ansiktsrensen som er best for din hudtype og nyt en sunn og glødende hud!