to jenter med solbriller og Nivea skjønnhetsmasker på

Ansiktsserum: Hva, hvorfor og hvordan

Oppdag alt du trenger å vite om ansiktsserum!

ANSIKTSSERUM: HVA, HVORFOR OG HVORDAN

Ansiktsserum har vist seg å være et effektivt hudpleieprodukt for å fremme rutinen din og forbedre ansiktsfargen. Men hva er ansiktsserum? Og hva er fordelene for huden din? 
Les videre for å finne ut mer, inkludert: definisjonene, fordelene, typene og hvordan du bruker ansiktsserum effektivt for å forbedre huden din.

Hva er serum? Dens egenskaper og bruk i hudpleie

Serum er olje- eller vannbaserte væsker som lett kan absorberes av huden din. Serum er fantastiske tillegg til hudpleierutinen din ettersom absorpsjonshastigheten tillater dypere penetrasjon av ingrediensene. Avhengig av formålet, er serum i stand til å gi enten dyp rensing eller en forynget hud. 

Til tross for deres fuktighetsgivende egenskaper, anses serum for å være mye lettere enn lotioner eller fuktighetsgivende kremer. Serum er mest sett brukt i ansiktet, men spesifikke serum kan også brukes til hår og kropp.

Hva er ansiktsserum

Et serum ansikt er et ansiktshudpleieprodukt som inneholder konsentrerte aktive ingredienser (som E-vitamin, hyaluronsyre eller bakuchiol) med mindre tilsetningsstoffer (fortykningsmidler, emulgatorer eller oljer). Dette gir raskere absorpsjon av høyere konsentrasjoner av effektive ingredienser som bidrar til å øke hudens farge. 
Ansiktsserum er utrolige i jobben deres, de er i stand til å forynge ansiktshud ved å målrette mot spesifikke hudproblemer du har. For eksempel vil et ansiktsserum med hyaluronsyre spesialisere seg på å fylle på fuktighet til tørr hud og holde huden fyldig og fast


HVA GJØR SERUM FOR ANSIKTET DITT?

Serum ansikt kan målrettes mot spesifikke hudproblemer du har, basert på deres aktive ingredienser. Hvilket serum du skal bruke bør vurderes basert på de egenskapene du ønsker for huden din. 

Fra å fikse fine linjer, mørke ringer eller til og med store porer. Nedenfor er det listet opp flere fordeler ved å bruke ansiktsserum for huden din.

1. Behandling av porer

Forstørrede porer kan være vanskelig å behandle, men siden ansiktsserum er lette og lett kan trekke inn i huden. Porene kan renses dypt og holdes oljefrie. Dette minimerer synligheten og forfiner hudens tekstur.

 

2. Redusere tegn på tretthet

Har du hatt problemer med å sove i det siste? Mangel på søvn fører ofte til en matt og sliten hud. Bekjemp dette ved å bruke et effektivt ansiktsserum som fremmer cellulær regenerering og reparasjon, og lar huden din skinne strålende selv om du har lite energi. Sørg for å se etter serum som inneholder C-vitamin! Kjent for å være en god ingrediens for å hjelpe mot tretthet.

 

3. Glatter ut og pleier overflaten av huden din

På grunn av deres enkle absorpsjon, kan serum trenge dypt inn i huden din. Dette gjør det mulig å jevne ut hudens overflate for en merkbart mykere tekstur. Et ansiktsserum glatter ikke bare ut, men beroliger også huden din, og gir huden en foryngende glød.

 

4. Reduserer forekomsten av fine linjer og rynker

Når huden din modnes, kan du begynne å se fine linjer og rynker dannes. Ansiktsserum kan bidra til å holde huden fast og fylle ut de fine linjene og rynkene. Serum som NIVEA Q10 Power Serum Pearls har en kraftig Q10- og kreatinformel som kan bidra til å redusere synligheten av rynker, og bidra til å fremme yngre hud.

 

5. Hjelper huden med å beholde fuktigheten

Selv om det er mye lettere enn lotions og kremmer. Ansiktsserum har evnen til å låse fuktighet inn i huden. Formler med hyaluronsyre kan bidra til å holde på fuktigheten i huden din, og styrker hudbarrieren for en hydrert og sunn hud.

 

6. Reduser mørke flekker og andre urenheter

Serum kan også bidra til å redusere mørke flekker, solflekker eller andre flekker som kan oppstå i ansiktet ditt. NIVEA Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot Serum bruker Luminous630 (en NIVEA-patentert ingrediens) for å lysne mørke flekker og balansere ny melaninproduksjon som hindrer flekker i å dukke opp igjen, lysende hudfarge.


HVILKET SERUM BØR JEG BRUKE TIL ANSIKTET MITT?

Hvert serum er skreddersydd for spesifikke hudproblemer, basert på den høye konsentrasjonen av aktive ingredienser som brukes i hver formel. 

Hvilket serum som er best for spesifikke hudproblemer kan kategoriseres i seks forskjellige typer, inkludert:b
 

Antialdringsserum
Kjent for sine anti-aldringsfordeler. Antialdringsserum behandler aldringstegn, som fine linjer og rynker, samtidig som de sikrer at huden fortsetter å forynge seg og holde seg fast. 

Serum for å gi klarere hud
Kjent for å gjøre matt hud klarere. Serum for å gi klarere hud kan bidra til å redusere tegn på tretthet og jevne ut huden din. Dette etterlater huden din med en mye klarere og strålende hud. 

Aknebekjempende serum
Kjent for å bidra til å bekjempe akne. Aknebekjempende serum kan bidra til å forhindre at urenheter dukker opp, noe som gir en jevnere hudtone.

Hydrerende ansiktsserum
Kjent for å gi dyp hydrering til huden din. Hydrerende ansiktsserum bruker ofte hyaluronsyre for å friske opp huden din, og jobber sammen med fuktighetskremer for å beskytte huden mot dehydrering.

Eksfolierende ansiktsserum
Kjent for å jevne ut og tone huden din. Eksfolierende ansiktsserum kan bidra til å fjerne døde hudceller som kan forbedre effektiviteten til å absorbere aktive ingredienser inn i huden. Eksfolierende ansiktsserum kan også bidra til å fjerne tette porer og forhindre utbrudd.

Hudbeskyttende ansiktsserum
Kjent for å beskytte, reparere og fornye huden. Hudbeskyttende ansiktsserum er i stand til å beskytte huden din mot forurensninger og reparere huden din. Denne fornyelsesprosessen gir en vakrere hud. 

kvinne som holder et Nivea-serum

Når du har funnet ut hvilke spesifikke hudproblemer du vil sette fokus på, kan du se hvilket serum som passer de bekymringene du har.


NÅR SKAL MAN PÅFØRE ANSIKTSSERUM?

De fleste serum kan påføres to ganger daglig, en gang om morgenen og en gang om kvelden. Imidlertid har hvert serum forskjellige anbefalinger når det gjelder hvordan og når de skal påføres. Forslag finner du på emballasjen til hudpleieproduktet du har kjøpt. 

EN TRINNVIS VEILEDNING FOR HVORDAN DU BRUKER SERUM ANSIKT I HUDPLEIERUTINEN DIN

For å forstå når du skal påføre ansiktsserum riktig i hudpleierutinen din, har NIVEA laget en rask trinn-for-trinn-guide for hvordan du bruker ansiktsserum optimalt i hudpleierutinen din for å sikre at huden din føles fullt ut næret. 
 
kvinne som bruker ansiktsserum
Rens og toner: Sørg for at huden din er klar før du påfører ansiktsserum. Dette vil medføre at hovedingredienser absorberes effektivt inn i huden. For å sikre at huden din er frisk og klar, forbered huden med et NIVEA ansiktsrenseprodukt

Tonere kan også bidra til å forberede huden din for bedre absorpsjon, ettersom tonere kan vaske overflødige rester av smuss eller forurensninger dypt, noe som muliggjør høyere inntrenging av aktive ingredienser inn i hudlagene. 

Påfør serumet: Når huden din er ordentlig renset, påfør serumet på hendene, gni hendene sammen og trykk deretter hendene mot huden. Påfør serumet på huden din med en klappende bevegelse, både i ansiktet og på halsen. 

La serumet trekke inn i huden i et par minutter. Dette vil tillate de aktive ingrediensene å trenge inn og forynge huden.

Fuktighet: Når serumet har blitt absorbert i huden, gni forsiktig en av NIVEAs fuktighetskremer over ansiktet og halsen for å gi beskyttelse til overflaten av huden din.

BRUKER DU SERUM FØR ELLER ETTER FUKTIGHETSKREM OG HVORFOR?

Det er best å påføre serum før fuktighetskremen. Dette er fordi serum er lette formler som lett kan absorberes inn i huden din, mens fuktighetskremer er tykkere formler som skaper en beskyttende barriere på hudoverflaten. Ved å påføre serum først, lar dette de aktive hovedingrediensene trenge dypt inn i huden din.


NIVEAS ANBEFALINGER FOR ANSIKTSSERUM

NIVEA har en rekke ansiktsserum med ingredienser som kan hjelpe deg med å bekjempe hudproblemer du måtte ha. Hvert av NIVEAs serum er næret med høye konsentrerte nivåer av aktive ingredienser som har vist seg å være gunstige for huden din. 

NIVEAs utvalg av ansiktsserum inkluderer populære ingredienser som...

Ansiktsserum med hyaloronsyre

NIVEA Hydra Skin Effect Serum gir kyndig anti-aldringspleie for huden din. Dette serumet passer for alle hudtyper og kan bidra til å hydrere og friske opp huden din. Denne formelen er også i stand til å aktivere og akselerere cellegenereringsprosessen. Et perfekt hyaluronsyreserum for de som ønsker å gi huden sin smidighet.

Utforsk flere ansiktsserum hudpleieprodukter, og finn ut hvilket serum som fungerer best for deg nedenfor: