lady with silky smooth skin from using face serum

Face serum: The key to smooth skin?

Oppdag hvordan et godt serum for ansiktet kan hjelpe med målrettet, dyp penetrering av aktive ingredienser.

DIN VEILEDNING TIL ANSIKTSSERUM

Ansiktsserum har blitt ett vanlig ord i hudpleie de siste årene, men hva er serum for ansiktet og hvilken forskjell gjør det egentlig for huden din?
female with beautiful skin from using face serum

KAN JEG BRUKE ANSIKTSSERUM I STEDET FOR FUKTIGHETSGIVER?

Serum for ansiktet er designet for å brukes i kombinasjon med fuktighetskrem heller enn i stedet for. Følg opp det beste tilgjengelige ansiktsserumet med en fuktighetsgivende fuktighetskrem som NIVEA Hyaluron Cellular Filler Firming Night Cream og våkn opp til en lys og sunn hudfarge.

HVA ER SERUM FOR ANSIKTET?

For å få mest mulig ut av dem, er det viktig å først forstå hva serum for ansiktet er. Ansiktsserum for hud har blitt et viktig skritt i enhver hudpleierutine og har vist seg å utgjøre en merkbar forskjell på hvordan huden ser ut og føles - og hjelper deg å oppnå den glatte huden du er ute etter.

Ansiktsserum fungerer på en litt annen måte enn vanlige fuktighetskrem. De inneholder bare noen få konsentrerte aktive stoffer og færre tilsetningsstoffer som fortykningsmidler, emulgatorer eller oljer, slik at formelen kan absorbere raskt og de aktive midlene trenger inn dypere og gir en høy konsentrasjon av effektive ingredienser direkte inn i huden. Dermed fokuserer serum på maksimal "biotilgjengelighet". De blir brukt direkte på rynker eller pletter. Dette betyr at de er de beste produktene for moden hud - og det beste serumet for ansiktet for de over 50 årene, men passer for alle hudtyper og aldre. Les vår veiledning for anti-aldrings hudpleie her.

Den kraftige konsentrasjonen av serum for ansikt gjør dem perfekte til å målrette mot spesifikke hudproblemer, enten det er små linjer, tretthet eller store porer.


FORDELENE AV SERUM FOR ANSIKTET

Ansiktsserum har blitt en viktig del av hudpleierutinen på grunn av de tallrike fordelene for huden.

Å FINNE DET RETTE ANSIKTSSERUM FOR HUDEN DIN

Huden din er individuell for deg, og det er derfor det er viktig å finne et ansiktsserum som vil fungere godt med din hudtype og som gir resultatene du vil se. For mer moden hud er det lurt å se etter et anti-aldringsserum.

På den annen side, hvis du hovedsakelig ønsker å jevne ut hudens overflate og bekjempe tegn på utmattelse, vil et oppstrammende serum bidra til å akselerere hudens regenereringshastighet og overlate den silkeaktig å ta på.

female enjoying applying face serum

EN GLEDE Å PÅFØRE ANSIKTSSERUM

Serum for ansiktet er notorisk høykonsentrerte og lette formular, noe som betyr at de absorberes raskt i huden din og ikke etterlater klissete rester i ansiktet ditt. Det er perfekt for deg som foretrekker den vektløse følelsen når det kommer til hudpleie eller personer med fet hud.

Hvordan bruke serum for ansiktet

  • Bruk alltid ansiktsserum på ren hud etter grundig rengjøring og fjerning av sminkerester.
  • Bruk små prikker av serumet over hele ansiktet før du bruker fingertuppene til å massere det forsiktig inn.
  • Massasjen med fingertuppene vil hjelpe den å trenge inn.
  • Ta vare på delikate området rundt øynene.
  • Følg opp med en effektiv fuktighetskrem for å øke fuktighetsnivået ytterligere.

what is face serum: refines pores

5 Fordeler for huden av serum for ansikt

FORFINER PORER

Forstørrede porer er notorisk vanskelige å behandle, men på grunn av den tynne konsistensen av et lett serum, holdes porene oljefrie og rene, noe som minimerer utseendet deres og foredler hudens tekstur.

lady with brown hair and nice skin from using face serum

5 Fordeler for huden av serum for ansikt

REDUSERER UTMATTELSESTEGN

Mangel på søvn kan gjøre at hudfargen din ser sløv og sliten ut. Å bruke et effektivt ansiktsserum kan fremme cellulær regenerering og reparasjon, slik at huden din vil se strålende ut selv om du har sovet lite.

lady with blonde hair discovering what is face serum

5 Fordeler for huden av serum for ansikt

GLATTER UT OVERFLATEN TIL HUDEN

Det faktum at serum-molekyler ikke blokkeres av noen tilsetningsstoffer, betyr at de kan trenge dypt inn i porene og jevne ut overflaten på huden for en merkbar mykere struktur.

lady with mature skin using face serum

5 Fordeler for huden av serum for ansikt

Reduserer utseendet på tynne linjer og rynker

Noen serum har anti-aldringsegenskaper og har kraftige formular for effektivt å minimere utseendet på rynker og til og med forhindre at nye dannes. Med regelmessig bruk kan du se frem til revitalisert og mer ungdommelig hud.

close up of lady with face serum on her cheeks

5 Fordeler for huden av serum for ansikt

HJELPE HUDEN MED Å BEVARE FUKTIGHET

En av de mest slående fordelene med serum for ansiktet er deres evne til å hjelpe med å låse fuktighet inn i huden. Formular med ingredienser som hyaluronsyre kan forbedre fuktighetsinnholdet i huden mens du styrker hudbarrieren for en hydratisert og sunn hudfarge.