Anti-aldrings hudpleie

Aldring er en naturlig prosess vi alle går gjennom, men når det kommer til huden er det mye vi kan gjøre for å senke hastigheten på prosessen. Les videre for å lære alt du trenger å vite om hvordan anti-aldrings hudpleie.

HVA DU TRENGER Å VITE OM ALDRING AV HUDEN

Aldring av huden er en naturlig prosess. Vi kan ikke stoppe den, men vi kan motarbeide den med å gjøre alt vi kan for å stimulere celleaktivitet.

HVA SKJER I DE INDIVIDUELLE HUDLAGENE SOM ØKER ALDRINGSTEGNENE

Epidermis - Det ytre hudlaget
Det ytre laget av huden danner en barriere for huden vår og gir den beskyttelsen den trenger. Denne barrieren er viktig for å beskytte kroppen vår mot ytre påvirkninger, og også for å bevare fuktigheten. I de nedre lagene av overhuden dannes det kontinuerlig nye celler som beveger seg til hudens overflate og dør derfra. På denne måten fornyer epidermis seg fullstendig hver fjerde uke.

Dermis - Koblingen mellom overhuden og underhud
Et nettverk av kollagen og elastiske fibre gir huden sin elastisitet og fasthet. Med alderen minker kollagenproduksjonen vår og antallet elastiske fibre reduseres, noe som gjør at huden mister sin elastisitet og tone.

Subcutis - Det innerste hudlaget
Underhuden består hovedsakelig av bindevev og fettvev. De lipidlagrende cellene i fettvevet reduseres med alderen; som et resultat reduserer imidlertid volumet av huden og de første rynkene vises.

Skin needs energy

HUDEN TRENGER ENERGI OG EN GOD FORSVARSLINJE

Hudens eget koenzym Q10er viktig for å skape energi og den beskytter huden mot oksidativt stress. Imidlertid reduseres andelen Q10 i huden vår med årene. Anti aldringsprodukter med Q10 støtter huden vår effektivt. Se vårt utvalg av Q10-produkter.

ALDRINGSTEGN

  • Fra fylte 20 år: tap av fuktighet, de første fine linjer viser
  • Fra 30 år: hud danner færre lipider, første linjer på pannen
  • Fra 40 år: huden blir tørrere og tynnere, rynker først rundt øynene
  • Fra 50 år: reduserende tilførsel av næringsstoffer, blek hudfarge, mindre elastisitet
  • Fra fylte 60 år: tap av tetthet og tykkelse, konturene blir uskarpe, pigmentflekker begynner å oppstå.

VI ALDRER MED CELLENE VÅRE

Hver enkelt celle i kroppen vår inneholder informasjonen som gjør oss til den vi er. Når vi eldes, gjør også nesten 10 milliarder celler i kroppen vår det. Celleaktiviteten avtar. Hastigheten til fornyelse av hudceller kan bli lavere, avhengig av kroppens endrede energinivå. Huden mister fastheten og rynker begynner å vises. Dette er når vi først legger merke til at huden vår eldes. Siste nytt av celleforskning viser imidlertid at selv om aldringsprosessen ikke kan stoppes, kan celleaktiviteten stimuleres og hudfornyelse forbedres. Vitenskapelige studier viser at unge vitale celler regenererer regelmessig og metabolismen deres fungerer på full hastighet. Dette er en viktig betingelse for å oppnå yngre hud.

HVORFOR VELGE ANTI-ALDRINGSKREM

Huden vår endres når vi eldes, og dessverre kan vi ikke skru klokken tilbake og stoppe aldring av huden. Men hver dag er forskerne våre involvert i å se på hvordan de kan forhindre aldring av huden, og hvilke produkter som gir best mulig resultater i anti-aldring hudpleie.

BRUK NIVEA ANTI-ALDRING KREMER FOR Å HA ET YNGRE UTSEENDE LENGER

NIVEAs anti aldringskremer er formulert for å ta vare på moden hud og samtidig redusere aldringstegnene. NIVEA Q10 Power anti-wrinkle and firming day cream kjemper mot linjer og rynker og gir fastere hud med Q10 og en ny formel med 10 ganger mer kreatin og SPF 15 og UVA / UVB-beskyttelse.

Det noen også glemmer er at hendene dine også trenger pleie, NIVEA håndkremer beskytter og fukter hendene mot skader og kan bidra til å beskytte hendene mot aldringstegn med vår anti aldringshåndkrem som reduserer tidlige aldringstegn ved regelmessig bruk.
Coenzym
EN EFFEKTIV ANTI ALDERKREM
Koenzym Q10 er avgjørende for å skaffe den nødvendige energien fra næringsstoffer for hudens metabolisme. Når du eldes, synker innholdet av Q10 i huden. Ved å bruke en passende krem mot aldring, kan Q10 hentes effektivt inn i huden.
Creatin Molecule
EN EFFEKTIV ANTI-ALDRINGSKREM
Huden din trenger energi for å opprettholde sin funksjon og fasthet og for å være utstyrt mot stressangrep. Kreatin fungerer som et lite batteri i cellene, lagrer og frigjør energi når og hvor det trengs.
hyaluronic acid
EN EFFEKTIV ANTI-ALDRINGSKREM
Hyaluronsyre har en utmerket vannholdbarhet. Beiersdorf-forskere har forberedt denne viktige fuktleverandøren på en slik måte at den kan trenge dypt inn i huden via en krem.

EFFEKTENE AV LYS PÅ HUDEN

Normalt dagslys er en av hovedårsakene til utvikling av for tidlig aldring. Dette viser i utseendet som rynker og mørke flekker. For å håndtere disse effektene er det viktig å bruke SPF ikke bare på ferie eller på solfylte dager, men hver dag.

HVORDAN BESKYTTE DEG MED KORREKT SPF

Det er viktig å beskytte huden med en solkrem med SPF. Solbeskyttelsesfaktoren (SPF) indikerer hvilken faktor selvbeskyttelsestiden multipliseres ved bruk av solkrem. Det vil si hvor mye lenger du kan holde deg i solen uten å bli solbrent. En høyere SPF reduserer mengden UV-stråling som når huden og for å beskytte huden vår mot brannskader og frie radikaler. Beskytt huden din ikke bare på stranden med en solbeskyttelsesfaktor - men hver dag. For eksempel med NIVEA Cellular Anti-Age Protection Day Cream SPF 15 med ekstra fotobeskyttende, virker den mot tegnene på lysindusert hudaldring. En dagsbeksyttelseskrem med den aktive ingredienskombinasjonen av hyaluronsyre, magnoliaekstrakt og kreatin fungerer dypt i huden og stimulerer den naturlige cellefornyelsen. Huden ser yngre ut, rynker er synlig redusert og huden strammes.
SPF factor

HVA ER DIN SPF FAKTOR?

Den riktige solbeskyttelsesfaktoren er ulik for hver person og avhenger av forskjellige faktorer. For eksempel hudfarge, hudtype og stedet eller tidspunktet på dagen du er i solen.

GODT Å VITE: UV STRÅLING

UV-strålingen i sollys er alltid rundt oss. Det skjer gjennom både direkte og indirekte sollys. UV-intensiteten varierer avhengig av årstid og er høyere om sommeren enn om vinteren. Det er risiko forbundet med UV-intensiteten. Andelen UVB-stråler som forårsaker solbrenthet er sterkere på sommerhalvåret enn om vinteren der risikoen for solbrenthet øker seks ganger om sommeren. Dessuten endres intensiteten av UVB-stråler i løpet av dagen. På middagstid er UVB 150 ganger sterkere enn klokka 06.00. Intensiteten på kveldstid er omtrent fire ganger så høy som på morgenen. UVA-stråler utgjør en permanent risiko, og passende UVA-beskyttelse er nødvendig ved skyggefulle og korte opphold i solen.