DOBBELRENS

Hva er dobbelrens og hva er den beste dobbelrens metoden for klar og hydrert hud?

HVORDAN DOBBELRENSE

HVA ER DOBBELRENS?

Kan det virkelig være så enkelt som det høres ut?

Dobbelrens innebærer å bruke to forskjellige typer cleansing i ansiktet ditt om natten før sengetid (det er mindre fordelaktig hvis du bruker sminke i ansiktet ditt umiddelbart etterpå). Det kan også brukes om morgenen hvis du finner ut at huden produserer mye talg mens du sover. Som med alle typer hudpleie, er det best hvis du regelmessig innlemmer den i hudpleierutinen din hvis du vil se fordelene. Når det er sagt, hvis du savner en dag med dobbelrens, ikke bekymre deg, du kan bare begynne på nytt igjen neste dag.

Dobbelrens metoden har sitt utspring i Øst-Asia, spesielt i Japan og Sør-Korea, og denne har blitt omfavnet av vestlig kultur de siste årene.

En dobbelrens innebærer å bruke et oljebasert rengjøringsmiddel, for eksempel rensende olje eller blandevann for å fjerne sminke, talg og andre rester du kan finne på huden din på slutten av dagen. Oljebaserte rensemidler er spesielt effektive til å gjøre dette, fordi de er reffektive i å oppløse alle typer sminke og er gode til å fjerne resistente solkremformler. Grunnen til at vi ikke foreslår å bruke ren olje er at uten vannelementet, kan oljen ikke danne en melkeaktig emulsjon som gjør det enkelt å skylle av huden, og dermed vil det etterlate en fettete rest på huden din og sannsynligvis tette porene lettere. Når du har brukt et oljebasert rengjøringsmiddel, bør det følges med et vannbasert rensemiddel. Imidlertid er det greit å bruke to rensemidler uten oljer hvis oljer ikke funkerer godt på huden din.

HVORFOR BØR DU DOBBELRENSE?

HVORFOR BØR DU DOBBELRENSE?

Ved dobbelrens hjelper du med å løfte og fjerne all smuss, sminke og talg fra ansiktet ditt slik at det andre rengjøringsmiddelet ditt blir mer effektivt uten å måtte gjennomgå alt på overflaten av huden din først. Hvis du leter etter en grundigere rensemetode, foreslår vi dobbelrens. Ofte er dobbelrens veldig fordelaktig for personer med fet hud, og finner ut at de har mye talgoppbygging som de sliter med å kontrollere. Ikke alle trenger dobbelrens skjønt - hvis du finner ut at huden din er lykkelig og du ikke bruker mye sminke hver dag, bør en rutine med ansiktsvann være nok til å holde huden frisk og renset hver dag.

3 GRUNNER TIL Å STARTE MED DOBBELRENS

  1. Huden din samler mye smuss, talg og forurensning om dagen når du er ute og rundtom , for ikke å nevne at mange tilbringer hele dagen med sminke i ansiktet
  2. Hudpleieprodukter absorberes bedre inn i huden, noe som betyr at huden din vil ha mer nytte av hudpleierutinen din, og du vil sannsynligvis se bedre resultater
  3. Huden din vil sannsynligvis bli bedre, og du vil ha mindre urenheter og kviser


HVORDAN DOBBELRENSE - 6 TRINNS GUIDE

  1. Påfør det oljebaserte rensemidlet på håndflaten eller bomullspaden og påfør den enten på våt eller tørr hud, ved å bruke sirkelbevegelser for å massere det inn i huden din og løfte smuss eller sminke uten å være for slipende.
  2. Skyll ansiktet med kaldt vann for å fjerne noe av oljen hvis rengjøringsmiddelet er spesielt fettete.
  3. Hold huden fuktig og bruk den vannbaserte formelen på samme måte som før. Bruk fingrene til å massere den forsiktig inn i huden i sirkelbevegelser i 1-2 minutter.
  4. Skyll ansiktet eller fjern rengjøringsmidlet med en fuktig vaskeklut.
  5. Klapp (ikke gni!) huden din tørr med en tørr ansiktsduk eller et mykt håndkle.
  6. Påfør serumene, fuktighetskremene, øyekremene dine slik du pleier å gjøre det som en del av din daglige hudpleierutine.


HVOR OFTE BØR DU BRUKE EN DOBBELRENS METODE?

Som kjent kan overvasking av ansiktet føre til tørr, sensitiv eller til og med irritert hud. dobbelrens ansiktet ditt en gang om dagen, og dette skal være rikelig, og ved å bruke oljebaserte og vannbaserte pleiende rensemidler har du mindre risiko ved å vaske ansiktet ditt. Hvis du brukte noe som inneholder alkohol eller mange tørkende ingredienser, bør du gi huden en pause og begrense dobbelrens til annenhver dag. Vi foreslår imidlertid at du velger mer skånsomme hudrensemidler som NIVEA MicellAIR Expert Water.

HVORDAN VET DU OM DIN DOBBELRENS VIRKER?

Med hvilken som helst hudpleie, må du bruke nye metoder eller produkter som en del av din hudpleierutine regelmessig for å oppnå noen form for hudpleiefordeler. En dobbelrens er ikke annerledes, og bør gjøres det minst en uke før du sannsynligvis vil se merkbare forskjeller i huden din. Dette kan være en lysere hudfarge, renere hud på grunn av mindre kviser, eller hud som føles mer balansert og mindre fet.


NIVEA Dobbelrens produkter

Naturally Good Cleansing Gel

Oppdag NIVEA Naturally Good Micellar Wash beriket med økologisk aloe vera. Den forfriskende, pleiende formelen er designet for normal eller fet hud, og fjerner gjenstridende sminke og renser huden din. Inneholder 99% naturlige ingredienser, og dette produktet er skånsomt for huden din og miljøet.

Naturally Good Cleansing Wipes

NIVEA Naturally Good Cleansing Wipes er perfekte for din daglige renserutine. Infundert med økologisk aloe vera, er den veganske formelen designet for alle hudtyper, i stand til å fjerne sminke, rense huden din og føle deg frisk og hydrert.

Naturally Good Micellar Water

Avdekk NIVEA Naturally Good Micellar Water, laget av 98 % naturlige ingredienser, dette produktet bruker pleiendeblandeteknologi for å fjerne sminke, talg og skitt. Den veganske formularen gir en dyp rens uten å tørke ut huden din.