Hvilken deodorant er best for meg?

I henhold til en studie bruker to av tre kvinner deodorant jevnlig. Foretrekker du roll-on, spray eller stift? Les for å finn ut hvilken deodorant som passer deg best.

Den riktige deodoranten for alle typer

NIVEA Pure & Natural Action Roll-on – effektiv deodorantbeskyttelse uten aluminium

Visste du at NIVEA Pure & Natural Action Roll-on ikke inneholder aluminium? Produktserien Fresh inneholder den første roll-on deodoranten med effektive ingredienser som hindrer veksten av luktfremkallende bakterier ved å bruke en antibakteriell formel uten aluminium.

Den natur-identiske aktive ingrediensen BIO-FLORINE® i Pure & Natural Action gir en optimal kombinasjon av mild pleie fra NIVEA® og effektiv deodorantbeskyttelse, som gjør at huden din kan puste fritt!

Og selvfølgelig er duftene Fresh Pure, Natural og Flower og herreduftene Active og Ocean også tilgjengelige i deodorantspray.

Yoga

Mild beskyttelse for sensitiv hud – NIVEA Sensitive

NIVEA Powder Touch-deodoranter som for eksempel NIVEA Powder Touch Roll-on gir deg opp til 48-timers pålitelig deodorantbeskyttelse. Den mildt pleiende formelen sikrer også at huden din ikke blir irritert og holder seg glatt og vakker.
 
Deodorantspray
De ulike deodorantene

Deodorant-typer: Klassisk, populær, effektiv – spraydeodoranten

Spraydeodoranten oppnår et flott resultat som dekker huden jevnt. Selv bare et lite trykk på knappen er nok til å gi pålitelig deodorantbeskyttelse – hele dagen.
 

 

 

DEO Roller
De ulike deodorantene

Praktisk og liten – roll-on deodorant

Roll-on gir ikke bare effektiv deodorantbeskyttelse. Mange inneholder i tillegg oljer og pleiende ingredienser som roer ned stresset hud og gir den fuktighet.
 
Deodorantstift
De ulike deodorantene

Kompakt og alltid for hånden – stiftdeodoranten

Stiftdeodoranten er rett og slett perfekt for håndvesken din. Den tiltrekkende teksturen i deodoranten er meget rik og inneholder også pleiende ingredienser.

NIVEA-oversikten: Ulike typer deodorant

  • Deodorantspray har vært utrolig populær helt siden 1965 og er det udiskutable førstevalget blant forbrukerne. Sprayresultatet ved å trykke på en knapp er praktisk og sikrer en ideell fordeling av de aktive og pleiende ingrediensene. Hele armhulen får en frisk og deilig duft. 
  • Den nest mest populære typen er den praktiske roll-on deodoranten, som kom på markedet på 1950-tallet. Takket være den praktiske ballen kan du påføre deodorantens aktive ingredienser med stor presisjon, og den er nå også tilgjengelig i en aluminiumsfri variant. 
  • Deodorantstiften tar innpå, men er fortsatt på tredjeplass. Den etterlater seg et tynt lag krem på huden, gir deg pålitelig beskyttelse og etterlater hud som føles tørr. 
  • Kremdeodoranter fungerer på nesten akkurat samme måte: De forebygger luktfremkallende bakterier og gir huden under armene fuktighet og pleiende ingredienser. De fleste kremdeodoranter er alkoholfrie og er derfor også ideelle for sensitiv hud."
 

Deodorant – myter som ikke vil forsvinne

Folk sier mye rart om deodoranter. Men avspeiler disse deodorantmytene virkeligheten? Vi skal kaste litt lys over de her!

Svetting gjør deg slank og svette stinker... eller gjør den det?

Synes du svette lukter vondt? Det er ikke helt sant. Faktisker frisk svette absolutt luktfri. Det er kun etter at den har vært på huden en stund at bakteriene formerer seg og den vonde lukten kommer. Siden bakteriene trives i de fuktige områdene under armene, trenger disse områdene beskyttelse.

Det er også et hardnakket rykte at svetting gjør deg slank. Hvis bare det var sant! Dessverre er denne påstanden feil. Når vi svetter mister vi kun vann – ikke fett. Vekttapet balanseres ut etter en drikkepause.

Påstand nummer tre: Det er ikke bare trening som får oss til å svette – sterk mat har den samme effekten. Det er noe sannhet i dette ryktet! Sterke krydder øker stoffskiftet og fremmer sirkulasjonen. Kroppen reagerer på dette ved å produsere mer svette.

Antiperspiranter

Etterlater deodoranter flekker på klærne våre?

Antiperspiranter kan etterlate flekker, spesielt under armene. NIVEA Black & White Clear Stick beskytter svarte og hvite klær fra hvite rester og gul misfarging.
 

NIVEA forklarer deodorantmyter. Hvilke er sanne og hvilke er kun rykter?

  • Hvis du tar en kald dusj, vil du ikke svette. Dette er kun sant på kort sikt. En kald dusj kjøler ned kroppen, men kroppen balanserer ut temperaturen etter kort tid. 
  • Hvis du bruker deodoranter på nybarbert hud, kan du få brannsår. Feil: Brannsår er ikke forårsaket av deodoranter, men fordi sensitiv hud blir irritert som følge av barbering. Bruk et barberskum eller barbergelé for å beskytte huden din. Du bør da gå for en deodorant uten alkohol, som for eksempel NIVEA Pure & Sensitive Spray. Unngå likevel å påføre antiperspirant en stund etter barbering. 
  • En annen påstand: Deodoranter og antiperspiranter tetter igjen porene i huden. Aluminiumsfrie deodoranter virker på hudoverflaten, ved å nøytralisere luktfremkallende bakterier. Ingrediensene i antiperspiranter trekker derimot sammen porene i en begrenset tid for å minske svetting. Dette sikrer en frisk følelse og har absolutt ingen negative effekter på huden din. Den kan fortsatt puste fritt.