HVORDAN FJERNE VANNFAST MASCARA

Vannfast maskara er et fantastisk produkt å bruke når du vil være sikker på at mascaraen holder seg gjennom hele dagen, men det kan være vrient å fjerne den om kvelden. Les videre for å finne den beste måten å fjerne vannfast mascara og for å finne den beste øyesminke fjereneren for deg.

HVORFOR BØR DU ALLTID VÆRE SIKKER PÅ AT DU FÅR AV SMINKEN ORDENTLIG?

Det er en hel rekke ting som kan skje med huden din og øynen dine om du ikke tar godt nok vare på den ved å fjerene sminken på slutten av hver dag. Dette inkluderer øye infeksjoner, hud irritasjon, betennelse, brukkne vipper, fulle porer som fører til kviser, og tørr hud. Men ikke bekymre deg, vi er her for å hjelpe!

Det er viktig å vite hvordan du fjerner mascara for å forsikre deg om at du får det meste ut av din hudpleie og ikke skader huden ved bruk av feil melotder.

HVORDAN FJERNE VANNFAST MASCARA

Hvis du lar mascaraen være på over natten, kan de fine hårene knekke. Men hva er den beste måten å fjerne vannfast maskara på så forsiktig som mulig?

Hvis du trenger å fjerne vannfast mascara, micellar vann, hudrens servietter eller øyesminke fjerener er et bra valg. Lett og forsiktig fjerner de vannfast mascara , øyenskygge, og eyeliner fra huden rundt øynene og vippene dine.

HVORDAN FJERNE VANNFAST MASCARA MED EN BOMMULSPAD:

 1. Dypp en Dott med micellar vann eller en øyesminke fjerner som NIVEA Glow Eye Makeup Remover  for å fjerne vannfast mascara lett.
 2. Påfør med lett trykk over ditt øyelokk, la det trekke inn en kort periode - mascaraen vil løse seg opp lett.
 3. Etter noen sekunder (tell til 5), tørk forsiktig av mascaren med en bomulls pad nedover eller fra innsiden og ut.
 4. Gjennta til all mascaraen er fjernet.

vær forsiktig: Når du fjerner sminke fra øynene dine er det viktig å være så forsiktig som mulig. Mekansik stress som å gni for hardt eller skrubbe kan irritere den sensitive huden rundt øyenen, som kan føre til rødhet og rynker under øynene.


TYPER ØYESMINKE FJERNER

Finn den beste øyesminke fjerner for deg.

 1. Makeup wipes
  Disse er perfekte når du er i farten ofte eller trenger en kjapp og enkel måte å effektivt fjerne sminke på slutten av dagen. Oppdag NIVEA face cleansing wipes utvalget her.
 2. Micellar Water Cleanser
  Micellar water er forsiktig på huden og effekt for å fjerne sminke. Oppdag NIVEA MicellAir Expert Water - ved å kombinere kraften av micellar vann og tørre oljer, fjerner den lett vannfast mascara og øyesminke
 3. Cleansing Milk
  Hvis du vil ha en hydrerende måte å fjerne sminke på som gjør at huden din føles myk, prøv en Milky cleanser som NIVEA Waterproof Eye Make-Up Remover - den fjerner vannfast mascara mens den hyrdrer det sensitive området rundt øynene.
 4. Oil-Enriched Cleanser
  Oil-Encriched Cleansers inneholder effektive oljer som først slår til mot vanskelig å fjerne sminke som vannfast mascara og for så å videre rengjøre resten av ansiktet med en forfriskende rens. Hvis du bruker mye kraftig sminke kan dette være sminkefjereneren for deg. Prøv NIVEA Double Effect Make-Up Remover.