DIY ANSIKTSMASKER: DEN NATURLIGE VEIEN TIL NYDELIG HUD

Nøkkelen til glatt, hydrert hud kan stå på kjøkkenbenken din! Mange vanlige husholdningsmatvarer er perfekte gjør det sjølv ansiktsmasker

LEN DEG TILBAKE MED EN HJEMMELAGET ANSIKTSMASKE

En hjemmelaget ansiktsmasker er den perfekte følgesvennen til en deilig kveld hjemme i huset ditt

HVORDAN FÅ MEST MULIG UT AV EN HJEMMELAGET ANSIKTSMASKE

Noen ganger står næringsstoffene hånden din krever i kjøleskapet, fruktbollen eller skapene, og hver av de er enkle, men kraftige ingredienser for en effektiv DIY ansiktsmaske. Å unne deg med en profesjonell ansiktsmaske er flott som en godbit, men noen ganger trenger ansiktet ditt bare et raskt løft med en hjemmelaget ansiktsmaske ved å bruke helt naturlige ingredienser.

Hjemmelagde ansiktsmasker kan påføres i dusjen før du drar på jobb, eller om kvelden mens du legger føttene høyt opp til litt beroligende musikk. Studier har vist at visse naturlige ingredienser kan være svært gunstige for spesifikke hudtyper, og hjemmelagde ansiktsmasker er en av de enkleste måtene å oppnå en lys, glødende hudfarge. Fortsett å lese for å finne ut mer om fordelene med ansiktsmasker. For å forstå hvilken ansiktsmaske du trenger, må du forsikre deg om at du vet hva som er din hudtype.

HVORDAN LAGE EN ANSIKTSMASKE: TIPS OG TRIKS

  • Rens huden grundig med varmt vann over det området din DIY ansiktsmaske vil dekke før du begynner.
  • Å bruke en varm flanell i ansiktet ditt kan bidra til å åpne porene.
  • Prøv å bruke en myk børste for å påføre den hjemmelagde ansiktsmasken på huden.
  • Ikke glem å bruke ansiktsmasken på den neste også!
  • Agurkskiver som er plassert over øynene kan hjelpe deg med å slappe av.
  • Hvis du har lyst på en mer avkjølende maske, plasser din ansiktsmaske i kjøleskapet i omtrent en time før påføring.

DIY ANSIKTSMASKE OPPSKRIFTER

Glødende hud blir ikke enklere - her er noen hjemmelagde ansiktsoppskrifter du kan prøve.

SENSITIV HUD - TILBAKE TIL DET GRUNNLEGGENDE MED YOGHURTMASKE

Yoghurt er flott for glatt og næret hud. Det er også kjent for å jevne ute områder med flekker og dets beroligende effekt på rødmet og sensitiv hud. Bare bruk vanlig yoghurt i ansiktet og la stå i 15 minutter før du skyller med varmt vann.

HUD SOM LETT FÅR KVISER - HVORDAN LAGE EN SØT-DUFTENDE HONNING-ANSIKTSMASKE

Honning smaker fantastisk når den spres på ristet brød, men det føles enda bedre på ansiktet ditt i denne enkle DIY ansiktsmasken! I tillegg til å tilby mye fuktighet, er denne søte nektaren også en flott pleiende hudbehandling takket være dens antibakterielle egenskaper.

For å lage en hjemmelaget ansiktsmaske med honningssmak som er perfekt for huden som er utsatt for utbrudd, blander du bare en spiseskje honning med en teskje kanel og en teskje muskatnøtt. Hvis huden din er rød og betent, kan en honning- og kullmaske være akkurat det du trenger. Aktivt kull er kjent for sin evne til å absorbere skitt og skadelige stoffer. Bare bland en spiseskje rå honning med en spiseskje aktivt kullpulver og smør på ansiktet ditt. Kraftige hjemmelagde ansiktsmasker blir ikke så mye enklere enn det.

For en rask løsning på 10 minutter bruker du NIVEAs Urban Detox Mask med grønn te og trekull.

LINDRE SENSITIV HUD - HVORDAN LAGE EN HAVREGRØT ANSIKTSMASKE

Hva er så spesielt med havregryn?

Følsom hud kan ofte ha en virkelig stor fordel av de antiinflammatoriske egenskapene til havre, og de kan til og med være en naturlig lindrende etter soling. Prøv denne allsidige DIY ansiktsmasken med havregryn for en forynget hudfarge:

  1. Knus havregrynet ditt: Bland fire ss rullet havre i foodprosessoren til de er pulverisert.
  2. Tilsett honning: Legg en spiseskje honning i havren og bland den grundig.
  3. Tilsett en eggeplomme: Eggeplommer er en fantastisk kilde til vitamin D, som hjelper deg med å oppnå en frisk yngre hudfarge. Kast eggehviten og tilsett eggeplommen i ansiktsmaske-blandingen. Knekk eggeplommen og bland den sammen med de andre ingrediensene for å danne en pasta.
  4. Påfør på ansiktet: Bruk bare den hjemmelagde ansiktsmasken i ansiktet ditt, unngå det delikate øyeområdet, og la det ligge i opptil 15 minutter før du vasker av.

Denne enkle hjemmelagde ansiktsmasken er svært allsidig og passer for en rekke hudtyper, og er sikker på å hjelpe deg med å føle huden følelse ren, myk og glatt.

TØRR HUD - EN NÆRINGSGIVENDE AVAKADO ANSIKTSMASKE

Avokado er en av de mest fuktighetsgivende og vitaliserende naturlige ingrediensene i ansiktsmasken. Fullpakket med hudvennlige næringsstoffer, inkludert kaliumjern og en hel rekke andre vitaminer. Da er det ikke rart at det kom med på listen vår over de beste gjør det selv ansiktsmaskene.

For en ultra-fuktighetsgivende maske, ta kjøttet av en halv avokado og mos den til den har en kremet konsistens. Tilsett en teskje olivenolje og sørg for at blandingen er godt blandet før du påfører den på ansiktet. Både avokado og olivenolje inneholder sunt fett, som vil forsegle fuktighet og bremse aldringstegn. Når den brukes regelmessig, vil denne hjemmelagde ansiktsmasken hjelpe deg med å ta farvel med røff, dehydrert hud.

MIN HJEMMELAGDE ANSIKTSMASKE ER KLAR FOR Å FJERNES - KVA NÅ?

Etter at den hjemmelagde ansiktsmasken har gjort jobben sin fjerner du den forsiktig med varmt vann. DIY-ansiktsmasker skal gå lett av, men det kan være verdt å bruke en sil for å forhindre at masken blokkerer avløp. Følg alltid opp med toner og fuktighetskrem for en hudfarge som ser sunn og glødende ut. Du kan finne noen av våre NIVEA-tonere her, og våre fuktighetskremer her.