lady with tanned arms held in front of her

Hvordan påføre selvbruning og gradvis brunfarge

Oppdag den beste måten å påføre vår selvbruning med vår selvbruningsveiledning slik at du kan nyte en avbruddsfri brunfarge uten å være i solen.

Hvordan påføre selvbruning og gradvis brunfarge

Å påføre selvbruning korrekt kan føles både vanskelig og tidkrevende om du ikkje er sikker på hva som er beste måten å få selvbruning. Både selvbruning og gradvis bruning krever ulike påføringsmetoder, så enten du vil vite hvordan selvbrune ryggen eller hvordan selvbrune hendene har vi råd til hvordan du oppnår en solfri brunfarge.

NIVEA selvbruningstips

1. Forberedelser er nøkkelen til selvbruning

  • Eksfolier - huden din kvitter seg hele tiden hudceller, og gjør plass for nye hudceller på overflaten av huden din. Ved å eksfoliere med en forsiktig peeling eller en eksfolierende hanske i dusjen, kan du fjerne døde. Dette hjelper til med å fremskynde hudens naturlige prosess for å få en myk, smidig og forfrisket følelse av huden. Eksfoliering reduserer også antall hudceller som blir fanget på hudens overflate. Derfor skal peeling alltid være det første trinnet når du bruker en selvbruning eller gradvis brunfarge. Hvis du ikke eksfolierer bort de døde hudcellene kan produktet samles rundt grove flekker i huden, og gi en ujevn applikasjon. Tenk på det som et blankt lerret å male på - du vil at det skal være så klart for døde hudceller som mulig.
  • Dusj - peeling er skånsomere på huden hvis du gjør den mens du er i badekaret eller dusjen, da huden er myk og smidig fra det varme vannet. Å dusje før du påfører selvbruning betyr at du kan låse fuktighet inn i huden din når du påfører produktet, noe som hjelper deg å oppnå en jevn og stripefri brunfarge da huden din ikke er tørr. Hvis du bruker en gradvis bruning som NIVEA Gradual Tan Lotion, bruker du den rett etter at du har kommet deg ut av dusjlåsene i fuktigheten og gir deg en vakker sommerlig glød.
  • NIVEA Creme Peeling exfoliator er et flott produkt å forberede huden din før du påfører falsk brunfarge. Den inneholder eksfolierende mikropartikler og E-vitaminperler og produktet er skånsomt mot huden og har nærende evner til å la huden din føles myk og strålende.
brunette lady showring in preparation for applying fake tan
lady rubbing fake tan into her legs

NIVEA Fake Tan Tips

2. Bruk en vott om du bruker selvbruning og hendene om du bruker gradvis bruning

Når du bruker selvbruning: en vott vil hjelpe deg å oppnå en jevn brunfarge fordi selvbruning er sterkt konsentrert og vises umiddelbart på huden. Ved å ikke bruke en vott risikerer du å selvbrune håndflatene også. Den beste måten å påføre selvbruning på med vott er i lange, feiende bevegelser for å distribuere produktet jevnt, da sirkulære bevegelser vil føre til en opphopning av selvbruningskrem på noen områder.

Når du bruker gradvis brunfarge: du alltid bruke hendene når du påfører gradvis brunfarge, fordi det fungerer på samme måte som hverdagskroppen din og er designet for å bygges opp naturlig og gradvis. Hvis du bruker en vott til gradvis brunfarge, vil den absorbere for mye av produktet, og du kan risikere at en ujevn påføring fører til striper. Det fine med gradvis solbrun NIVEA er at den inneholder små dråper gradvis bruning slik at den kan brukes i stedet for din vanlige, fuktighetskrem til hverdagen. Det krever liten innsats, i motsetning til selvbrunings-motstykket som krever mer arbeid for å oppnå den perfekte, stripefrie selvbruningen. NIVEA gradvis brunfarge fukter øyeblikkelig huden, er merkbart oppstrammende og forbedrer hudens elastisitet, takket være den kraftige Q10-ingrediensen. Det vil etterlate huden din med en stripefri glød og føles vakker.

NIVEA Fake Tan Tips

3. Hvordan selvbrune ryggen

Den vanskeligste delen når du prøver å bruker selvbruning er å lære å selvbrune ryggen. Det er et område av kroppen som er vanskelig nå, men det er også et av de største, så det er viktig å få det så stripefritt som mulig. Det enkleste alternativet er å finne en venn eller et familiemedlem som er villig til å hjelpe deg, og gjøre det for deg. Ofte er det ikke et alternativ, så disse selvbruningstipsene er garantert å gjøre det så enkelt som mulig:

 

  • Start øverst - det er best å jobbe deg nedover når du soler kroppen for å sikre at du får en jevn dekning og ikke går glipp av områder, ryggen er intet unntak. Arbeid deg nedover ryggen metodisk ved å bruke hendene hvis du bruker en gradvis brunfarge eller vott hvis du bruker selvbruning.

  • Bruk mer av produkt - det er lite sannsynlig at du kan være så grundig når du bruker selvbruning på ryggen som når du soler resten av kroppen, så å bruke mer produkt vil gi deg en jevnere påføring, og du kan være sikker på at du har brukt produktet på alle områder. Dette er en spesielt god metode hvis du bruker gradvis brunfarge, fordi den lett blir absorbert av huden din.
     
  • Bare for selvbruning: Bruk noe med et langt håndtak og sett en vott på enden av den, omtrent som å bruke en loofah til å vaske ryggen i dusjen. Hvis du ikke er så fleksibel i skuldrene, er den beste måten å bruke selvbruning på ryggen på ved å bruke noe som du kan nå rundt med. Dette kan være så enkelt som en tresleiv og vil gi deg et bedre bevegelsesområde for å sikre at du dekker alle de vanskelig tilgjengelige stedene.
lady massaging fake tan into her shoulder with one hand
fake tanned hands in a heart shape

NIVEA Fake Tan Tips

4. Hvordan selvbrune hendene

Å bruke selvbruning eller gradvis brunfarge på hendene, bør være det siste trinnet du tar når du bruker et bruningsprodukt, fordi du bruker hendene enten i en vott eller direkte på huden din for resten av kroppen. Du vil ikke begynne med hendene dine og måtte gjøre de om igjen eller risikere at de blir stripete. Tross alt er hendene dine synligere enn noe annet område av kroppen, så du vil strebe etter en strålende og jevn brunfarge her:

  1. Legg hånden i en klolignende stilling, og jobb deg fra håndleddet helt ned til neglene i en feiende bevegelse - dette vil sikre at solingsproduktet ikke samles rundt knokene dine.
  2. Hvis du bruker gradvis brunfarge, må du gi håndflatene en rask vask med forsiktig såpe etterpå da håndflatene lettere absorberer produktet enn andre deler av kroppen.

NIVEA Gradual Tan - enkel å påføre

NIVEA Gradual Tan Lotion kombinerer kraften i hudens identiske Q10, en kraftig anti-aldringsingrediens, med gradvis solkrem for en strammere, fastere hud og en naturlig utseende, strålende glød og forbedret hudelastisitet. Det fukter øyeblikkelig huden og gir maksimal fylde og oppstrammende kraft for fastere hud etter bare 10 dagers bruk. Det er enkelt å lære hvordan du bruker selvbruning når du bruker en gradvis bruning, fordi den ganske enkelt kan brukes i stedet for din daglige fuktighetskremen. Formelen er egnet til lys til middels hud og inkluderer små dråper gradvis bruning, for å sikre jevn og stripefri anvendelse for en varig naturlig brunfarge. Den har også en frisk sommerlig duft med dufter av rose, jasmin, fersken og plomme blandet med noter av bergamott, grønne notater og fiolette blader, og vil ikke etterlate deg den fryktede kjekslukten som andre selvbruningskremer har.
NIVEA gradual tan product