Intimhygiene for kvinner: ren overalt

Personlig pleie er en del av skjønnheten. Det er en viktig del av den daglige pleierutinen, og det inkluderer også de intime områdene. Vi forklarer hvordan du gjør det riktig og hva du bør være oppmerksom på.

Skånsom og mild pleie

Vær oppmerksom på pH-nivået

Huden i de intime områdene har et høyere surhetsnivå. Et pH-nivå mellom 4,0 og 4,5 er den perfekte beskyttelsen mot bakterier. For å opprettholde et konstant pH-nivå, det å viktig å være oppmerksom på vaskemiddelet du bruker: For mye alkaliske rester i klesvasken kan påvirke skjedefloraen.

Slik gjør du det riktig

Skjedefloraen, skjedens beskyttelseslag, gir beskyttelse mot patogener. Denne beskyttelsen kan opprettholdes med riktig intimhygiene. Prøv NIVEA Intimo Natural Fresh Intimate Cleansing Wipes for skånsom vask, pleie og friskhet på farten.

Mindre er mer noen ganger

Det viktigste når det kommer til intimhygiene for kvinner er skånsomhet. Normale dusjgeler og -produkter som inneholder såpe vil tørke ut den sensitive huden. Du bør være forsiktig med ingredienser som parfyme og alkohol det beste er å unngå dem helt. Vi anbefaler at du bruker pleieprodukter som er pH-nøytrale for å opprettholde hudens naturlige og beskyttende syremantel. Bruk produkter som har samme syreverdier som huden.

De intime områdene har et noe surt pH-nivå. Bruk derfor heller enten kun lunkent vann eller spesiallagde pleieprodukter med riktig pH-nivå, enn vanlige dusjgeléer og sjampoer. Dette nivået er vanligvis mellom 4,0 og 4,5. Du bør også prøve å unngå å rette vannstrålen på de sensitive områdene da dette kan føre til at bakterier kommer seg inn. Dersom du bruker flanellshåndklær, bør disse vaskes med varmt vann etterpå for å garantere at alle bakterier fjernes.

Oppretthold ditt naturlige pH-nivå

Rensevann
Sørg for å velge et produkt uten såpe eller fargestoffer. NIVEA Intimo Natural Fresh Intimate Wash Lotion har blitt gynekologisk og dermatologisk testet, og gir en behagelig følelse av beskyttelse, friskhet og velvære.

Intimhygiene for kvinner: Bruk kun milde ingredienser

Dersom du ønsker å vaske med mer enn kun vann, anbefaler vi at du bruker NIVEAs spesiallagde produkter til intimvask som Intimo Natural Fresh Intimate Care Wash Lotion. Den er utviklet spesielt for behovene til ditt intime område og gir dermed optimal hygiene og beskyttelse. Den er fri for såpe og gynekologisk og dermatologisk testet. Den pleier huden med formelen som inneholder mild kamilleekstrakt og opprettholder hudens naturlige pH-nivå med melkesyre.


Det sure hudbeskyttelseslaget, som beskytter mot uvelkomne soppinfeksjoner i dette sensitive området, bør ikke bli utsatt for bruk av sterke såper.

 
product-stage-bg