Is creatine good for your skin

HVA GJØR KREATIN?

Kreatin er naturlig produsert av kroppen og hjelper å redusere naturlige aldringstegn, men ettersom vi aldres senkes produksjonen. Her er grunnen til at mange bruker det i hudpleierutinen sin.

HVA ER KREATIN?

Og hva gjør kreatin?
creatine for skin

HVA GJØR KREATIN?

Kreatin er et stoff som finnes naturlig produsert av kroppen og omgjøres i leveren, nyrene og bukspyttkjertelen der den deretter reiser rundt i kroppen og hjelper til med å levere energi til kroppens celler. Det er lagret mest i skjelettmuskulaturen, men finnes også i hjernen . Kreatin er viktig for energiforsyningen og funksjonen til cellene, inkludert de som finnes i huden. Dette er grunnen til at det er viktig å fylle på at tilførselen av kreatin til huden når vi eldes, og det avtar den naturlige produksjonen av kreatin. Dette gjøres ved å påføre det lokalt på huden i form av kremer, oljer og kremer for å bidra til å bekjempe aldringstegn, som rynker og fine linjer.

ER KREATIN BRA FOR HUDEN DIN?

Det enkle svaret, ja. På samme måte som kreatin leverer energi til kroppen, gjør det det samme når det påføres huden.

  • Ved å bruke kreatin i en ansiktskrem eller krem hjelper det å øke hudcelleomsetningen og reparasjon, noe som igjen bidrar til å bekjempe aldringstegn og minimere fine linjer og rynker, og hjelper deg å oppnå glødende hud på grunn av disse nye hudcellene.
  • Kollagen er en viktig del av huden vår, spesielt i forbindelse med aldring, og gir huden din et fyldig og ungdommelig utseende. Uten tilførsel av energi til hudcellene begynner kollagenlagrene å tømmes, og huden begynner å miste elastisitet og begynner å henge.
  • Kreatin hjelper også å behandle hyperpigmentering ettersom den økte celleomsetningen hjelper til med å reparere disse kjedelig hudfargene for å avdekke nye hudceller.
  • Ikke bare hjelper bruk av kreatinanrikede produkter på huden din med å redusere aldringstegn, men kreatin har også muligheten til å øke vanninnholdet i celler, slik at nedgangen i intracellulært vann oppstår, kan dette suppleres med at kreatin gir deg en mer hydrert, fuktet preg og se på huden din.
  • Noen studier har også funnet at kreatin kan bidra til å beskytte hudens DNA mot UV-skade. Finn ut mer om solskader her.

HVA ANNET GJØR KREATIN?

På grunn av energiforbedrende egenskaper hjelper kreatin med mange andre ting også:

ANDRE FORDELER FRA KREATIN

  1. Hjelper musklene med å produsere mer energi som hjelper til med å gi høyintensiv treningsytelse hvis de tas som et supplement.
  2. Hjelper med å tilføre muskelmasse da det stimulerer flere prosesser som kreves for muskelvekst.
  3. Forbedrer treningsprestasjoner - dette inkluderer utholdenhet, ballistisk kraft, styrke, restitusjon og til og med hjerneprestasjoner.
  4. Kreatin har til og med blitt vist i noen studier å hjelpe med Parkinsons sykdom, da det hjelper til å redusere fallet i dopaminnivå i hjernen som fører til symptomer.
  5. Kreatin bidrar til å redusere tretthet og tretthet da det gir ekstra energi til hjernen.

NIVEA OG KREATIN I HUDPLEIE

Mange av anti-aldrings hudpleieproduktene vi tilbyr hos NIVEA inneholder superingrediensen kreatin på grunn av de mange hudfordelene det har.
creatine in anti aging products
Q10 POWER ANTI-WRINKLE + FIRMING EYE CREAM
NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming Eye Cream fungerer for å gi deg et mer ungdommelig ansikt ved å jevne ut og glatte ut utseendet til rynker ved å kombinere kraften til kreatin med en annen kraftingrediens Q10, som også naturlig produseres i kroppen. Q10 er en kraftig antioksidant og naturlig forsvarsingrediens mot aldring i NIVEA hudpleie.
creatine in anti aging products
Q10 POWER ANTI-WRINKLE +FIRMING REGENERATING NIGHT CREAM
NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming Regenerating Night Cream er en dypt nærende nattkrem med Q10 & kreatin. Det fungerer hele natten for å fukte huden dypt, slik at den blir synlig glattere og fastere.