PLEIE AV MODEN HUD

Moden hud stiller mange krav, og trenger den ekstra litt kjærlighet og oppmerksomhet. For å hjelpe huden med å føle seg ungdommelig og forhindre tørrhet, fine linjer eller tynnhet, oppdag NIVEAs ekspertråd. Hjelp med å forhindre aldringstegn ved å sikre at du bruker riktig krem.

MODEN HUD: DE FØRSTE TEGNENE

Vakker hud med en ungdommelig følelse - hvem ville ikke ønsket det? Men når tiden går, mister huden sin elastisitet og fasthet. For å holde din modne hud strålende vakker kan du forhindre tegn på aldrende hud med spesiell anti-aldringskrem. Å gi moden hud riktig omsorg og oppmerksomhet som den trenger, sikrer at huden din kan fortsette den ungdommelige og livlige følelsen.

BESKYTT HUDEN DIN MOT SOLSTRÅLENE!

Skadelige UV-stråler er en av de viktigste årsakene til rynker eller pigmenteringsflekker i mer modn hud. Derfor bør du alltid bruke en ansiktskrem med en solbeskyttelsesfaktor. Hvis det er spesielt solrikt, må du passe på at du beskytter solkremen. NIVEA UV Face Anti Age & Anti Pigments Cream SPF30 er en fuktighetsgivende ansiktskrem med Q10 for å redusere rynker, men inneholder også UVA / UVB-filtre for å beskytte huden din.

HVORDAN UTVIKLES MODEN HUD?

 • Fra tjueårene begynner huden vår sakte å miste fuktigheten.
 • Da vi er 30 år, har huden vår allerede begynt å modnes. Det danner færre lipider, og fine linjer og de første rynkene på pannen blir synlige.
 • Fra 40-årsalderen begynner huden vår å bli tynnere og mister fastheten og elastisiteten. De første tegnene på moden hud er synlige rundt øynene og munnen. Når vi eldes, avtar celleaktiviteten i kroppene våre, og huden vår regenererer tregere.
 • På grunn av tapet av hudens eget kollagen, reduserer volumet av moden hud synlig etter fylte 50 år.
 • I en alder av 60 mister huden tetthet og tykkelse. Også aldersrelaterte pigmenteringsflekker begynner å vises. Det er derfor det er viktig å starte en hudpleierutine så snart som mulig, for å hjelpe huden med å opprettholde sin ungdommelighet. Vi har laget NIVEA Q10 Power Extra Nourishing serie, beriket med Argan-olje for å gi næring til moden hud.

MODEN HUD - HVORDAN TA VARE PÅ HUDEN DIN!

Aldring av huden er en naturlig prosess, en som vi ikke kan endre. Imidlertid, med riktig omsorg og oppmerksomhet, kan vi redusere hastigheten på prosessen og hjelpe huden med å beholde den unge vitaliteten. Moden hud er spesielt krevende og har spesielle pleiebehov. NIVEA har utviklet et utvalg av aldringsprodukter for å hjelpe deg med å opprettholde et ungdommelig utseende og forhindre aldring av huden din for tidlig.

GI HUDEN ET NYTT SYN PÅ LIVET

Hudens aldringsprosess er unik for hvert individ og kan påvirkes av en rekke interne og eksterne faktorer. Generelt bør du fra 25-30 år fukte og beskytte huden din med høykvalitets anti-aldringsprodukter.

INGREDIENSER FOR MODEN HUD

 • Kremer med arganolje som NIVEA Q10 Power Extra Nourishing Night Cream, og kalsium fukter huden intens og gir mye ekstra fuktighet til tørr, moden hud.
 • Formular med soyaekstrakt reduserer linjer og rynker og gir moden hud et jevnt utseende.
 • Kalsium- og næringsrike ekstrakter oppfyller den modne hudens krevende spesielle krav: Kalsium er kjent for sine styrkende egenskaper. Perleekstrakter er rike på viktige mineraler. Disse vil la huden føles myk og støttet, og hjelpe til med å synlig redusere aldringstegn.
 • Burdock fruktekstrakt støtter hudens egen kollagenproduksjon.
 • Q10 er en ingrediens som finnes i huden, men den naturlige konsentrasjonen avtar med alderen. Ved å bruke en passende anti-aldringskrem med Q10, kan den mates effektivt tilbake til din modne hud.
 • Hyaluronsyre er et annen anti-aldringsmiddel som er tilpasset behovene til moden hud. Hyaluronsyre og magnoliaekstrakt forbedrer hudens egen evne til å absorbere vann og øke cellers evne til å motstå oksidativt stress. Moden hud blir igjen og føles skånsom, myk og glatt med en ungdommelig glød. Prøv vår
 • NIVEA Hyaluron Cellular Filler Firming Day Cream sammen med NIVEA Hyaluron Celluar Filler Firming Night Cream for et dobbelt løft av hyaluronsyre
make-up

SMINKE - DEN MODNE HUDENS LILLE HJELPER

Sminke hjelper til med å understreke skjønnheten i moden hud. Du kan oppnå en jevn hudfarge ved å bruke en tonet dagkrem. Legg vekt på øynene og sørg for at du har velpleide lepper - en tonet leppepomade er ideell. Du kan finne ut mer om NIVEAs leppepleie her.

ANSIKTSMASKER FOR MER FRISKHET OG FUKTIGHET

Noen av de beste naturlige skjønnhetsbehandlingene som følger med hudpleierutinene dine, kan du finne på ditt eget kjøkken. En ansiktsvask laget av mandelmelk reduserer de første tegnene på fine linjer, og en avokado-maske er fullpakket med vitaminer for å gi moden hud den friske følelsen.

Rich nourishing products for soft skin