Fordelene ved oppstrammende fuktighetskrem

Over tid kan huden miste sin fasthet og elastisitet hvis den ikke tas godt nok vare på. Finn ut hvordan du kan få myk, smidig hud med disse livsstilstipsene og fuktighetskremer.

Bli kjent med huden din med oppstrammende fuktighetskrem

Når vi blir eldre, endres huden vår. Finn ut hvordan du skal tilpasse hudpleierutinen din og hvordan du kan forme huden din for å beholde den myk og smidig.

Vitenskapen om aldring

Gjennom livet vil trolig hudtypen vår endres. Du kan gå fra kombinert hud i tyveårene til tørr hud i førtiårene.

Hva er det som gjør at huden blir tørrere når vi blir eldre? Kroppen vår produserer mindre naturlige oljer som gir fuktighet til huden vår.

Cellene fornyes saktere enn de gjorde da vi var yngre. Skader som følge av opphold i solen uten solkrem kan også ha en innvirkning på utseendet og fastheten til huden vår.

Men slaget er ikke tapt. Å tilpasse hudpleierutinen og produktene dine til tørr hud som trenger mer pleie kan utgjøre hele forskjellen. Intensive fuktighetskremer som NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus bidrar til å bevare huden myk og smidig.

hudpleie

Hva trenger aldrende hud?

Nøkkelen til en hud som ser sunn ut er fuktighet og fasthet. Når vi blir eldre begynner mengden koenzym Q10, ingrediensen i huden som bevarer den fast, å minske. Fuktighetskremer med Q10 gir huden din en hjelpende hånd ved å holde huden myk og smidig.
glad-kvinne-drikker-vann-i-sengen
Hvordan forme huden med 5 endringer i livsstilen din

Hydrering

Huden din har alltid godt av fuktighet, uansett om det er i form av en fuktighetskrem eller at du drikker vann for å pleie huden fra innsiden. Å velge vann fremfor koffeinholdige eller sukkerholdige drikker er bra for både midjemålet og hudhelsen din, da det gjør at den ser glattere ut.

moden-glad-kvinne-i-treningstoy
Hvordan forme huden med 5 endringer i livsstilen din

Mer trening

Trening handler ikke kun om å gå ned en størrelse eller å forme problemområdene. Inkludering av all type trening i hverdagen din vil øke kollagenproduksjonen og blodgjennomstrømningen. Begge disse bidrar til å forme huden og holde den glatt og strålende.
kvinne-brekker-sigarett-i-to
Hvordan forme huden med 5 endringer i livsstilen din

Stump røyken

Det er kanskje ikke så enkelt å slutte å røyke, men det vil få deg til å se flere år yngre ut. Røyking bryter ned elastinet i huden din, som er ansvarlig for å holde den på plass. Sigaretter fratar huden din oksygen og næringsstoffer som du trenger for å ha myk, smidig hud.
glad-kvinne-sykler-i-parken
Hvordan forme huden med 5 endringer i livsstilen din

Bruk solkrem

Hudskader som følge av soleksponering uten bruk av solkrem er en av de største årsakene til aldrende hud. Når huden din ikke har noen beskyttelse mot UV-stråler, brytes kroppens naturlige kollagen og elastin ned. Det er disse to elementene som holder huden din fast og tonet.
 
kvinne-som-holder-et-gront-eple-i-hendene-sine
Hvordan forme huden med 5 endringer i livsstilen din

Velg et sunt kosthold

Både trening og et sunt kosthold handler om mer enn å holde seg slank. Et sunt kosthold vises i ansiktet ditt og resulterer i myk, smidig hud. Sukkerholdig mat får insulinnivåene dine til å stige. Dette bryter ned kroppens kollagen og elastin, forårsaker rynker og pløsete hud.

Hvordan få smidig hud med oppstrammende fuktighetskrem

Selv med all trening i verden, trenger huden vår av og til en hjelpende hånd. Oppdag fordelene med en fuktighetskrem for aldrende hud.
vakker-kvinne-etter-bruk-av-fuktighetskrem

Hvordan få smidig hud

Når vi er yngre holder koenzymet Q10 huden smidig og formet. Med alderen faller nivået av disse enzymene, og det er vanskeligere for huden å fornye seg på egenhånd.

Takket være formelen med Q10 kan huden din fortsatt se naturlig fast og sunn ut, uavhengig av alder.

glad-kvinne-under-morgenrutinen-sin-pa-badet

Aldri så travel at du ikke har tid til å være vakker

Noen dager tenker du at du ikke har tid til fuktighetskrem. Med NIVEA In-Shower Q10 Firming Body Lotion får du alle fordelene fra en tradisjonell fuktighetskrem til en brøkdel av tiden.

Stig ut av dusjen og start dagen med myk, smidig hud.

Hva er så spesielt med NIVEAs Q10 Plus formul?

NIVEAs Q10 Plus formul jobber sammen med huden din for å bidra til å forbedre utseendet. NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus tar seg ikke bare av tørr hud i en enkel massasje, den bidrar også til å gjenopprette hudens naturlige fasthet.

Formelens nøkkelingredienser er karnitin, koenzym Q10 og kreatin.

Når vi blir eldre minsker vår naturlige tilførsel av karnitin. Denne formelen bidrar til å fylle opp kroppens naturlige nivå som holder det myke vevet fyldig og fast.

I mellomtiden bidrar formelen med kreatin til å forebygge og behandle aldring av huden ved å stimulere kroppens kollagenproduksjon.

background

Finn ut hvordan du kan få myk, smidig hud med NIVEA Body Lotions.