Poser under øynene behandling

Alt du trenger å vite om poser under øynene, hvordan du kan forebygge, behandle og overvinne dem

Poser under øynene: Hvordan fjerne poser under øynene, behandle og overvinne dem

Det er så mange årsaker til poser under øynene; sene utekvelder, kjærlighetssorg, for mye skjermtid, mangel på søvn, dårlig kosthold og dehydrering. Vi er her for å hjelpe med tips om poser under øynene behandling, og noen beroligende midler for når du bare ikke kan unnslippe dem.

POSER UNDER ØYNENE?

HVA FORÅRSAKER POSER UNDER ØYNENE?

Øyelokkene dine er laget av veldig tynn hud, og vevet under er løst og mykt. Den inneholder ikke mye olje, men har mange blodårer og lymfekar – og disse holder på væske. Mye væske beveger seg rundt her på et veldig lite område. Når du er frisk og godt uthvilt, er disse ikke merkbare. Men når du har vært ute, lider kroppen ikke bare av mangel på søvn, men også mangel på væske, oksygen og mineraler. Som et resultat holdes lymfevæske tilbake i vevet rundt øynene dine, noe som får dem til å virke hovne. I tillegg kan mangel på permeabilitet i karveggene, genetisk disposisjon og aldrende hud også bidra til regelmessig hevelse under øynene og tåresekkene.

MANGEL PÅ SØVN

Det er mange årsaker til mangel på søvn. Det kan være på grunn av en sen kveld ute, eller de kjente søvnløse nettene som følger med morsrollen. 
 
 Vi kan ikke hjelpe mye med mangel på søvn, men disse tipsene vil forberede deg på hvordan du kan bli kvitt poser under øynene og få deg tilbake til å se frisk og oppkvikket ut igjen morgenen etter kvelden før.
 
 Som nybakt mor er søvn viktig for dere begge. Prøv å sove når babyen din sover - men dette er lettere sagt enn gjort. 
  
 På kvelder kan du prøve å drikke minst ett glass vann til hver cocktail eller et glass vin. Dette holder kroppen fylt opp med væske og fortynner de dehydrerende effektene av alkohol.
 Morgenen etter, husk å drikke mer vann eller fersk juice for å holde kroppen godt hydrert.


Hva hjelper mot poser under øynene

HURTIGVIRKENDE REMEDIER FOR POSER UNDER ØYNENE

Resultatet av en utilstrekkelig natts søvn er poser under øynene og mørke ringer. Ikke bekymre deg, vi har noen gode tips for poser under øynene behandling for mørke ringer under øynene.
Nivea Q10 Plus øyekrem

HOLD DEG KJØLIG

En rask og beroligende løsning for poser under øynene er å påføre noe kaldt og beroligende på området. Unn øynene dine en kjølig agurkmaske – denne reduserer ikke bare hevelser, men frigjør samtidig fuktighet. Hvis du har liten tid om morgenen, eller du ikke har en agurk for hånden, sett et par kjølige dessertskjeer i fryseren over natten og bruk disse i noen minutter på hvert øye.
kvinne smilende

MASSER ØYNENE DINE

Litt massasje gjør underverker. Masser hevede områder forsiktig med en anti-rynkekrem. Påfør den med sirkulerende bevegelser fra utsiden og inn og klapp den lett inn om nødvendig. Q10 kjøler og frisker opp huden samtidig som den lar lymfevæsker renne sakte. Vær forsiktig, pass på øynene og ikke trykk for hardt!
 
Utforsk vårt utvalg av Q10 Energy for å bekjempe poser under øynene.
kvinne smilende

RESTITUER MED VANN

Hvis du har brukt opp mye energi kvelden før, sørg for å toppe nivåene på nytt. Drikk minst to liter vann, gjerne med intervaller gjennom dagen. Og etter en fest, før du legger deg, drikk et nytt stort glass vann. Dette skyller ikke bare nyrene dine, men kan også bidra til å lindre hodepine neste morgen.
Kvinne som sitter på sengen hennes

SOV DET AV DEG

Gjennom søvnen regenererer kroppen seg mest. En ideell varighet er syv timer, god tid for de poser under øynenene til å begynne å forsvinne. Søvn er enda mer gjenopprettende når romtemperaturen er riktig og sovestillingen din er behagelig, og holder stressnivået i kroppen din lavt. 

Temperaturen på soverommet ditt bør ikke være høyere enn 18 grader Celsius. Unn øynene dine litt hvile også i løpet av dagen. Det er nok å lukke øynene i noen minutter.


GÅ TIL SENGS MED ET RENT ANSIKT

Å FJERNE SMINKE GJØR DEG VAKKER

Ansiktet ditt som treffer den kalde puten med all sminken din fjernet er en følelse som er vanskelig å toppe. Dessuten er det den største skjønnhetssynden av alle å ha den på mens du sover. Rester av sminke tetter porene og kan gi kviser. Med bruksklare sminkefjerningsprodukter som sminkeservietter, er det raskt og enkelt å fjerne øyesminken. NIVEA Sminkeservietter har en duftfri sammensetning for å rense sensitiv hud spesielt skånsomt og grundig. De fjerner sminke og fjerner til og med den vannfaste mascaraen som er vanskelig å fjerne.


SMINKETIPS FOR POSER UNDER ØYNENE BEHANDLING

 1. Ikke prøv å dekke hevelser med concealer, da dette bare vil fremheve området.
 2. Ikke bruk en fargesterk øyenskygge, dette vil også fremheve hovne øyelokk.
 3. Påfør en liten mengde mascara på kantene av vippene og bruk en mørk eyeliner for å tegne en skrå linje oppover - dette vil bidra til at øynene ser større ut. 
 4. Legg til farge med litt leppestift.
 5. For bleke ansikter kan du også bruke en lett blush for å gi deg et friskere utseende.
 6. Bruk en øyekrem for å fjerne poser under øynene der det er nødvendig.

SKÅNSOM PLEIE FOR VAKRE ØYNE

ØYERYNKER

Poser under øynene kan føre til for tidlig aldring og forekomst av rynker.

ØYEKREMER

Huden rundt øynene er veldig tynn og følsom, så bruk av øyekremer som imøtekommer dette er viktig for å redusere hovne eller øyerynker.

Alternativt kan du legge agurkskiver over øynene og legge deg ned for å hvile. Noe som også kan bidra til å redusere poser under øynene.

Kvinne med lukkede øyne

HVORDAN FORHINDRE RYNKER RUNDT ØYNENE

 • Bruk solbriller for å unngå å myse når du er ute – dette kan føre til rynker under øynene.
 • Sov på ryggen – å sove på magen eller siden kan legge press på ansiktet og bidra til rynker rundt øynene.
 • Motstå trangen til å gni øynene gjennom dagen, selv om du er sliten.
 • Unngå å stramme øyelokket når du bruker eyeliner.
 • Ta regelmessige øyetester for å unngå å myse unødvendig.
 • Gi deg selv tid til å komme deg, når du først har festet kan det være fristende å fortsette. Tid og hvile vil la kroppen din komme seg for å redusere poser under øynene, mørke ringer og rynker rundt øynene.