Hvordan se yngre ut i ansiktet

Fra livsstilsendringer til endringer i hudpleierutinen, lær hvordan du kan se yngre ut i ansiktet og pleie huden din med NIVEA.

Hvordan se yngre ut

Aldringsprosessen er vakker, ettersom historien om livet ditt sakte setter spor på huden din i form av latterlinjer og smilrynker. Det er allikevel ingen skam dersom du ønsker å opprettholde din ungdommelige utstråling så lenge som mulig når du går inn i de mer modne årene. Med det i tankene har vi satt sammen en liste med 15 tips som hjelper deg med å se yngre ut.

1. Påfør SPF daglig

Når det gjelder hvordan du ser yngre ut i ansiktet, er det ikke noe bedre sted å starte enn å sørge for at det er beskyttet mot sollys. Solens UV-stråler er den største synderen av for tidlig aldring. Påføring av fuktighetskrem med SPF, som NIVEA Q10 Power Firming Day Cream, eller solkrem for ansiktet hver dag vil bidra til å opprettholde din ungdommelige utstråling.

 

2. Bruk polariserte solbriller med større linser

Bruk av polariserte solbriller vil bidra til å beskytte øynene dine mot solen og forhindre for tidlig aldring av øynene. De vil hjelpe deg å se yngre ut i ansiktet; jo større linser, jo større er beskyttelsen.

 

3. Ta i bruk en fuktighetskrem med brunende effekt

NIVEA Gradual Tan Q10 Body Lotion hjelper ikke bare til å feste, fukte og stramme huden for å se yngre ut, men den gir også en naturlig solkysset glød for huden din. Formularet er beriket med koenzym Q10, en påvist anti-aldrings ingrediens og antioksidant som hjelper til med å bekjempe skader forårsaket av frie radikaler og gir huden vital energi til å produsere kollagen og elastin for å opprettholde elastisiteten.

 

4. Pass på hendene

For å ha yngre hud er det viktig å gi næring til hendene, neglebåndene og neglene. NIVEA Hand Cream Repair & Care gir fuktighet til hendene intensivt mens det reparerer tegn på aldring, og etterlater hendene beskyttet og glatte.

 

5. Og føttene

Det er også viktig å behandle føttene og sikre at de får rikelig med fuktighet.  Å gi seg selv en pedikyr av og til er en svært god anledning til å nyte tid til seg selv, samtidig som en også pleier huden på føttene. Lær mer om hvordan behandle føttene.

woman-applying-face-scrub

6. Takle de mørke flekkene og hyperpigmenteringen for å se yngre ut i ansiktet

Et vanlig tegn på moden hud som er vanskelig å behandle er mørke flekker og hyperpigmentering. NIVEA Cellular Luminous630 Antispot Serum inneholder svært effektive ingredienser og anti-pigmentteknologi, som hemmer dannelsen av melanin for å redusere synligheten av mørke flekker.

 

7. Ha en grundig ansiktsrensingsrutine

Rensing er en viktig del av hvordan få et yngre utseende i ansiktet for enhver alder. Rensing om morgenen hjelper å fjerne døde hudceller som har bygd seg opp over natten samtidig som det også forbereder ansiktet på å absorbere serum og fuktighetsgivere. Rensing om kvelden er like viktig da det fjerner det som har bygd seg opp daglig av urenhet, sminke og forurensing fra miljøet som fester seg til ansiktet. Å ikke rense ansiktet ditt ordentlig kan føre til at det ser kjedelig og trøtt ut, som ikke hjelper deg å beholde et ungt utseende av huden.

 

8. Øk kollagennivåene dine

Kollagen er viktig for å opprettholde hudens struktur, styrke og elastisitet. Dessverre er det slik at når vi eldes, begynner våre naturlige nivåer å falle, noe som fører til hengende og svakere hud. En av de beste måtene å øke nivået av kollagen er å bruke en krem som støtter produksjonen. NIVEA Naturally Good Anti Age Day Cream med organisk borreplante ekstrakt inneholder 99% naturlig avledede ingredienser som hjelper til med å stimulere hudens naturlige kollagenproduksjon, synlig reduserer rynker og gir fuktighet 24 timer i døgnet.

Ikke glem en god nattkrem - NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Night Cream nærer huden dypt mens du sover mens du aktiverer celler for å produsere hyaluron, kollagen og elastin for å forbedre hudens styrke. Resultatet er forynget hud hver morgen og den synlige reduksjonen av fine linjer og rynker over tid. Lær mer om hvordan du gjenoppretter kollagen.

 

9. Bruk ukentlig ansiktsmasker for dypere behandling

Ansiktsmasker er en fantastisk måte å slappe av og gi huden ekstra pleie og boost av fuktighet for å se yngre ut i ansiktet. Vi har en rekke velvære ansiktsmasker som vil bidra til å gjøre at huden ser yngre ut, avhengig av individuelle hudbehov. For yngre hud vil vår NIVEA Q10 Plus C Sheet Mask gi huden et boost av antioksidanter for en glødende hudtone, samtidig som det reduserer tegn på utmattelse og tidlig aldring.

 

10. Spis sunt og ha et balansert kosthold

Huden vår er en refleksjon av hele kroppen vår; så det vi putter i kroppen vår vil dukke opp på huden. Det er ikke overraskende at usunn mat vil føre til usunn hud og omvendt. Spesielt inneholder bladgrønnsaker, fersk frukt og fet fisk som laks og makrell næringsstoffer som bidrar til å forbedre hudens tilstand. Å spise godt er spesielt viktig for hvordan du kan se yngre ut når vi blir eldre, og for å sikre at huden får støtte ved å tilføre nødvendige vitaminer og mineraler.

11. Juster sminkerutinen

Sørg for at sminken du bruker fremhever de beste egenskapene dine. Å justere sminken du bruker, vil hjelpe deg få å et yngre utseende, for eksempel ved å velge en mykere tonet leppestift, velge varmere toner av en rødme eller bytte til en øye-blyant over den flytende eyelineren, for et mykere og mer naturlig sminkeutseende. Oppdag hva som passer deg best og får deg til å føle deg mest selvsikker!

 

12. Pass på å få i deg antioksidanter

Antioksidanter bidrar til å lyse opp huden og holde den ungdommelig ved å bekjempe skader forårsaket av frie radikaler. Oksidativt stress fører til at kollagen brytes ned, noe som fører til utseende av aldrende hud - antioksidanter arbeider for å forhindre dette. Mange av hudpleieproduktene våre inneholder antioksidanter som vitamin A, C og E samt Q10. Bortsett fra hudpleieprodukter, kan du også få antioksidanter ved å sørge for at du spiser et sunt kosthold.

 

13. Tren jevnlig for å få yngre hud

Det er mange grunner til å trene regelmessig, og her er noen av dem! Trening kan bidra til å få deg til å se yngre og mer glødende ut av en rekke årsaker: fra å hjelpe deg med å sove bedre til å forbedre kroppsholdningen din, øke stoffskiftet til å bremse cellealdring og redusere stress. Det gir deg også en god og sunn følelse, som er det viktigste.

 

14. Bruk produkter som inneholder hyaluronsyre for å se yngre ut i ansiktet

Hyaluronsyre hjelper huden med å beholde fuktighet, men når vi eldes begynner huden vår å produsere mindre av den. Dette kan føre til tørrere hud som begynner å synke. Produkter som NIVEA Cellular Filler Elasticity Day Cream etterfyller nivåer av hyaluronsyre, reduserer rynker merkbart reduserer fine linjer og rynker og forbedrer hudens elastisitet mens de møter daglige fuktighetsbehov.

 

15. Få mer søvn!

Mens vi sover begynner huden vår å regenere og reparasjoner. Å ikke få nok søvn er en sikker måte å fremme at huden ser kjedelig og utmattet ut på, noe som knapt hjelper å få et yngre utseende! Påføring av en anti-aging nattkrem som hjelper til med å støtte regenerering av huden over natten er viktig for å våkne opp med uthvilt hud og for å se ung ut i ansiktet. NIVEA Naturally Good Anti Age Night Cream inneholder organisk borreplante-ekstrakt og organisk arganolje og pleier huden over natten når den er mest mottakelig, og støtter den naturlige foryngelsesprosessen.