Stram hud

Våre tips for strammere hud og de beste produktene å bruke

Hvordan få stram hud med Q10

Og hva kjennetegner den beste oppstrammende hudkremen?

Q10 er en antioksidant som finnes naturlig i kroppens celler og hjelper til med å beskytte huden. Det dannes av cellene selv og kan også tas opp fra matinntaket. Ikke bare dette, da noen av de beste hudoppstrammende kremer og hudpleieprodukter mot aldring også inneholder Q10, på grunn av dens evne til å bekjempe aldringstegnene og holde huden lykkelig og sunn.

Det finnes i mitokondriene i hver celle og er ansvarlig for metabolismen av alle cellene i kroppen. Den forsyner hudceller med energi, og holder den ser fast og stram ut ved å også forsterke kollagenreserver og hjelpe til med hudens elastisitet og stramming.

Q10 finnes i mange matvarer: kjøtt, fisk (spesielt i sardiner), egg, vegetabilsk olje, nøtter, mandler, soya, poteter, grønne grønnsaker som spinat og brokkoli og bælgfrukter, er spesielt rike på Q10

Stram hud i ansiktet

- Prøv på dagtid NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming Age Spot day Cream SPF30 for å gi deg glatt hud hele dagen. SPF30 beskytter også huden din mot UV-stråling for å bekjempe aldringstegn. Ettersom Q10 funnet i alle våre produkter er identisk med den som finnes i huden din, vil den etterfylle det som går tapt Når du eldes for å gi huden din en ny leieforhold.
- For det beste resultatet, bruk dagkremen I tandem med NIVEA Q10 Power Firming Night Cream som fungerer med å gi næring til huden dypt mens du sover

Stramme opp løs hud på kroppen din

- Prøv NIVEA Q10PlusC Rich Firming Body Lotion som forbedrer hudens elastisitet på bare 10 dager mens du gir dyp fuktighet for myk og glatt hud.
- Hvis du vil stivne og bli bronset, kan du prøve NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion, den eneste gradvis solbrun som også strammer opp.

DET BESTE HUDSTRAMMENDE ENERGIKREM-FORMULARET

NIVEA har laget det beste formularet for oppstrammende hudkrem som inneholder det spesielle 'energikomplekset' med koenzym Q10, L-karnitin og kreatin. Denne formelen hjelper til med stramming av huden og er mer effektiv til å ta vare på hud på cellenivå.

- Q10 produserer kroppens naturlige "drivstoff" og er avgjørende for energiproduksjon i cellene.
- Huden krever L-karnitin for å produsere metabolsk energi
- Kreatin fungerer derimot som et batteri, lagrer og avgir den genererte energien i cellene.

Resultatet? Energien i hudcellene kan økes, noe som påvirker regenerering, reparasjon og deling av celler. Kombinert med den beste hudoppstrammende krempleien, vil huden føles fastere, stramere og mykere.

BESTE HUDSTRAMMENDE KREM PLEIEPRODUKTET FOR DEG MED HUDENS EGET Q10

Ønsker du å forsøke å gi huden strammende krem med Q10? Gjør deg kjent med våre råd for å finne de beste hudstrammende kremende for deg:

 


HVA ANNET KAN DU GJØRE FOR Å STRAMME OPP HUDEN

Hastigheten som hudens aldres kan variere avhengig av hvor sunne livene våre er. Gi din daglige hudpleierutine et ekstra løft ved å bli aktiv. Med riktig kosthold, mye trening og en god natts søvn, sammen med å bruke den beste hudoppstrammende kremen for deg, kan du hjelpe med oppstramming av huden

TRENING STRAMMER OPP HUDEN

Få mye trening - helst i frisk luft. Vevet i huden din får bedre sirkulasjon, og blodet bærer oksygen og næringsstoffer mens du frakter frie radikaler som kan skade kollagenet ditt. Dette betyr at den har gode hudforsterkende egenskaper som hjelper til med å stramme huden. I tillegg kan trening bidra til å redusere stress og redusere oljeproduksjon i huden din som kan tette porene dine. Hvis du trener ute i solen, må du huske å bruke solkrem eller bruke kremer med SPF for å legge til et ekstra lag beskyttelse til huden din.

SPIS ET SUNT KOSTHOLD

Med riktig kosthold, mye trening og en god natts søvn, kan du hjelpe huden din til å se yngre ut lenger. Vitaminer og mineraler er viktige for stramming i huden, og kostholdet ditt bør omfatte:

  • Frisk frukt og grønnsaker
  • Fisk og pulser
  • Mindre matvarer med transfett og mettet fett
  • Omega-3 fettsyrer - fisk som laks, tunfisk, sardiner, makrell og ørret inneholder dette. Omega-3 regulerer oljeproduksjon som hjelper til med å forhindre kviser og forsinker aldringsprosessen i huden.
  • Valnøtter, pistasjnøtter, mandler og pekannøtter er ypperlige for å senke kolesterolet, er rike på vitamin E og fulle av antioksidanter, noe som er flott for å forbedre din generelle helse.

FÅ MYE SØVN

Skjønnhetssøvn er noe som virkelig eksisterer. Når vi sover, starter kroppen vår regenereringsprogram når nytt kollagen lages, noe som betyr at huden blir plumper og jevnere og reduserer rynker. Søvn er også flott for huden rundt øynene dine, da med mindre søvn kan væske bygge seg opp under øynene for å forårsake puffiness mens blodkar og mørkt vev kan begynne å vises på grunn av utmattethet. Å tillate seg litt lukket øye betyr at du kan redusere belastningen på øynene og gi huden din lysere og mer strålende hudfarge. Så få 7-8 timer søvn om natten, og du vil bli belønnet med uthvilt og sunnere hud. Hvis du bruker en god natt fuktighetskrem i din hudpleierutine, vil huden gi deg et fornyende løft over natten.

HVA FORÅRSAKER EN MANGEL AV HUDENS EGEN Q10?

Alder kan være en stor faktor i nedgangen av Q10 i cellene dine, da den ikke blir regenererende i like raskt tempo som når du er ung.

Medisinske tilstander som hjertesykdommer kan også føre til at nivåer av Q10 i kroppen din synker.
Fysisk anstrengelse, sykdom, stress eller en usunn livsstil kan føre til at kroppen bruker flere næringsstoffer for å reparere seg selv, noe som betyr at den har et større behov for Q10.
Hvis du ikke konsumerer mat som inneholder Q10 eller supplerer tapene dine, kan dette ha effekter på huden din, for eksempel tap av fasthet og hudelastisitet.
UV-stråling påvirker også produksjonen av kollagen i huden din, da den dreper hudceller på overflaten, og etterlater langvarig skade på huden din.
Det er grunnen til at du bevisst må forsyne kroppen din med Q10 ved å bruke ting som hudoppstrammende krem for å hjelpe med å stramme huden. Du kan gjøre dette med kostholdet ditt eller med spesifikke kosttilskudd.