HVA ER VEGANSK HUDPLEIE?

Vegansk hudpleie er ikke bare bra for miljøet – det har fantastiske fordeler for huden din også! Les videre for å finne ut mer om vegansk hudpleie.

HVA ER VEGANSK HUDPLEIE?

Du tenker kanskje at all hudpleie er vegansk. Når alt kommer til alt, hvilke animalske produkter trenger du i det daglige renseproduktet ditt? Du kan imidlertid bli overrasket over hvor vanlig animalske produkter er i hudpleie, fra sjampo og tannkrem til kremer og ansiktmasker. Det er ikke alltid lett å unngå slike ting – spesielt hvis du ikke er klar over det.

HVA ER VEGANSK HUDPLEIE?

Vegansk hudpleie betyr at produkter er laget uten animalske ingredienser, deriblant animalske biprodukter. 

Ingredienser som honning, lanolin, kollagen, gelatin, bivoks, kolesterol, karmin, skvalen og stearinsyre finnes ikke i veganske skjønnhetsprodukter.

ER VEGANSK HUDPLEIE DYREVENNLIG?

Vegansk hudpleie er forskjellig fra hudpleieprodukter fremstilt uten testing på forsøksdyr, da et produkt kan lages uten å bli testet på dyr, men likevel inneholde ingredienser som melk eller honning.

FORDELER VED VEGANSK HUDPLEIE

Veganske hudpleieprodukter har mange fordeler:

De er bedre for dyr.

Det sier seg selv at veganske hudpleieprodukter er bedre for dyr, ettersom de ikke inneholder ingredienser fra dyr.

De er ofte skånsomme for huden.

Veganske hudpleieprodukter inneholder vanligvis færre ingredienser som sannsynligvis vil irritere eller forverre hudproblemer, inkludert sensitiv hud.

De inneholder ofte rike vitaminer og antioksidanter

Ingredienser hentet fra planter gir ofte mer vitamingodhet til veganske hudpleieprodukter, deriblant kraftige antioksidanter, som vil gjøre at huden din ser frisk og glødende ut lenger.

INGREDIENSER I VEGANSK HUDPLEIE

Noen ikke-veganske ingredienser kan vært skjulte spå ingredienslisten, så derfor bør du være nøye med å lese det som står på emballasjen. Hvis en av følgende ingredienser er nevnt, er produktet ikke vegansk:
  1. Lanolin – Utvunnet fra fettstoffet som forekommer naturlig i saueull, og brukes vanligvis for sin enestående fuktighetsgivende og helbredende effekt.
  2. Karmin – Også kjent som cochenille-ekstrakt eller Red 4, et rødt pigment ekstrahert fra skarlagenlus etter å ha blitt soltørket, knust og deretter blandet med karminsyre.
  3. Honning – Det foregår en debatt her, men hvis du er en streng veganer, unngår du honning i hudpleieproduktene dine, selv om det er mye brukt i mange naturlige skjønnhetsprodukter for sine fuktighetsgivende og antialdrende egenskaper.

Kraftige plantebaserte ingredienser som aloe vera, grønn te eller sheasmør er veldig populære i vegansk hudpleie – oppdag fordelene med våre NIVEA Naturally Good veganske hudpleieprodukter her.

NIVEA VEGANSK HUDPLEIE

 

 

 

Prøv NIVEA MagicBar, vårt første ansiktsrensende såpestykke for alle hudtyper. Dets veganske formler inneholder kraftige ingredienser som blåbærekstrakt, rosekstrakt og aktivt kull for skånsom, men effektiv rensing og oppfriskning av huden. De veganske rensende såpestykkene våre er laget av naturlige ingredienser, de har 100 % plastfri emballasje, og er perfekte tilskudd til enhver hudpleierutine.


Utforsk NIVEA MagicBar:

NIVEA MagicBar Refreshing Face Cleansing Bar
NIVEA MagicBar Radiance Cleansing Bar
NIVEA MagicBar Exfoliating Cleansing Bar