Velge den mest effektive deodoranten

Det er en sammenheng mellom selvtillit og fysisk velvære. Gjør armhulene dine synlige med indre trygghet, og oppdag vitenskapen bak sterke deodoranter og antiperspiranter.

Alt du vil vite om de mest effektive deodorantene

Vi svarer på ofte stilte spørsmål om personlige hygieneprodukter for å hjelpe deg med å finne den rette for din livsstil.

Trenger du en annen deodorant til trening?

Det siste du ønsker når du trener er svetteringer eller vondt lukt. En sterk antiperspirant som for eksempel NIVEA Stress Protect Spray holder både lukt og fukt under kontroll. Den unike formelen hjelper deg selv i de mest stressende situasjoner.

Hva skiller deodorant fra antiperspirant?

  • Deodoranter reduserer bakterieveksten i armhulen
  • Antiperspiranter hemmer svetting og minsker også mengden bakterier som forårsaker svettelukten
  • Antiperspiranter minsker svette i sporene sine
  • Deodoranter beskytter mot lukt i et visst antall timer
  • Antiperspiranter beskytter mot svette i et visst antall timer

Hvordan virker deodoranter?

Før vi går inn på hvordan deodoranter fungerer, må vi finne ut hva som er årsaken til svette og vitenskapen bak.

Når omgivelsene, som varme, eller stress trigger svettekjertlene våre, skiller de ut vann og salt.

De fleste tenker at svette i seg selv er årsaken til vond lukt. Men lukten kommer fra bakteriene på huden som kommer i kontakt med svetten fra de apokrine kjertlene under armene dine.

For å forbedre komfort og trivsel, blokkerer deodorantsprayer bakteriene og ikke selve svettekjertlene.


Velge det mest effektive produktet

Finn ut hva som skjuler seg bak emballasjen for enklere å kunne velge en duft og formel som passer din hudtype og rutine.

Finn din signaturduft

Det ligger i NIVEAs natur å lage produkter som beskytter og pleier huden din. Derfor er alltid fokuset på formler som er milde, men effektive for alle livsstiler.

Dette betyr at du kan velge produkt for å matche humøret eller personligheten, og fortsatt være sikker på at den holder deg fresh hele dagen.

Tilhengere av utpregede feminine dufter vil elske de friske blomsternotene i NIVEA Fresh Flower Deodorant.

For de som foretrekker en mer elegant duft, finnes NIVEA Powder Touch Antiperspirant med sine pudderaktige dufter som får deg til å føle deg feminin hele dagen.

Hvis du elsker den unike og pleiende duften av NIVEA Creme, bør du prøve NIVEA Protect & Care.

Kraftige produkter for treningen

Du har nok å tenke på når du konsentrerer deg på trening uten å måtte bekymre deg for hvordan du ser ut eller lukter i tillegg. NIVEA Dry Comfort inneholder en spesiell sinkblanding som hindrer fuktige armhuler og lukt i opp til 48 timer.
Utforskede deodoranter fra NIVEA

Spray

Nyt myke og vakre armhuler med NIVEA Pearl & Beauty Antiperspirant Spray. Ikke la deg lure av den lette duften. Formelen med verdifulle perleekstrakter kan virke mild, men er en sterk antiperspirant spray med pålitelig beskyttelse. 
Utforskede deodoranter fra NIVEA

Stift

Stifter som NIVEA Double Effect Violet Senses Antiperspirant Stick gir deg mild pleie på ømtålige områder som armhulene dine. Takket være deres praktiske format er de perfekte å ha med i vesken og kan påføres raskt og presist når du er på farten.
Utforskede deodoranter fra NIVEA

Antiperspiranter som reduserer flekker

NIVEA Invisible for Black & White Pure hjelper deg å beskytte klærne dine lenger og holder deg fresh i opp til 48 timer. Denne roll-on formelen beskytter mot hvite flekker på svarte klær og gul misfarging.