Oppdag solkrem som ikke er fet

Det siste du ønsker deg er å føle at det er et lag olje på huden din. Opplev fettfrie solkremer som vil gjøre at du føler deg forfrisket og som beskytter både huden din og klærne dine.

Vitenskapen om solkrem som ikke er fet

Bli med bak scenen for å lære alt om forskningen som inngår i NIVEA solpleie og funn ut hvordan du får solkrem ut av klærne dine.

Mangesidig UV-beskyttelse

For å sikre at huden din har den optimale beskyttelsen, inneholder alle NIVEA-formlene fysiske og minerale UV-filtre. De bidrar til å stoppe UVA- og UVB-stråler i å skade huden din. Filtrene har ulike virkemåter: de minerale reflekterer strålene, mens de fysiske filtrene absorberer dem.  

Hvordan få solkrem ut av klærne

  1. Vask plagget i kaldt vann i stedet for varmt, fordi dette alltid er den mest virkningsfulle metoden for å fjerne flekker.
  2. Påfør flytende såpe på flekken, gni inn og skyll av i kaldt vann.
  3. Ikke bruk klorin for å fjerne solkremflekker fra klærne, lintøy eller håndklær fordi dette kan skade fargene på stoffet.

Ekspertene på solpleie

NIVEA er eksperter på solpleie, med kjente produktnavn som du kjenner og stoler på.

Vi har år med forskning og erfaring bak oss – og vi fortsetter å arbeide hardt i laboratoriet for å sikre at våre solkremer er oppdatert til å være i henhold til den nyeste kunnskapen innenfor solbeskyttelse.

Produktene våre er i henhold til ulike standarder når det gjelder solkrem rundt om i verden, inkludert EU-krav som beskyttelse både fra UVB- og UVA-stråling.

Din sikkerhet er det viktigste for oss. Og derfor sørger de vannavstøtende solkremene våre for minst det som er påkrevd av EU, 50 % av den opprinnelige SPF-en etter to 20-minutters opphold i vann.

Hos NIVEA går forskning og hudpleie hånd i hånd.


Valg av en solkrem som ikke er fet, og som passer huden din

NIVEA solkremer er naturlig ikke fete, så valg av en solkrem blir et valg om å velge riktig format og formel for det du trenger.

Solkrem med en formel som ikke gir fet solkrem

Vi er stolte av formlene våre for solkremer som ikke er fete. I stedet for å gjøre at huden din føles klebrig, gir produktene våre skånsom pleie og beskytter huden din. I tillegg til å gjøre huden din myk, har NIVEA Protect & Refresh en avkjølende virkning på huden – perfekt for å holde deg avkjølt på sommerdagene.

Med formel som ikke kleber

Det er en misforståelse at alle solkremoljer etterlater huden med et klebrig belegg. Tvert om. Takket være spray-formatet gir NIVEA SUN Protect & Bronze Tan Activating Protecting Oil en øyeblikkelig beskyttelse uten å gjøre at huden din føles klebrig.

Ditt format, ditt valg

Velg solkremen etter det kroppen din trenger. Fra kjølende solkremer til lette solkrem-sprayer og pleiende solkremoljer, vi har det du trenger.

Alle solkremene våre, inkludert solkremer som NIVEA SUN Protect & Moisture Sun Lotion sikrer full dekning når de påføres riktig.

Roll-on solkremer, som NIVEA SUN Adults Protection Roll-On gjør det enkelt å bruke solbeskyttelse, og er rask og enkel i bruk når du er på farten.

For dem som ser etter noe avkjølende å smøre på når du er på stranden, forsøk NIVEA SUN Protect & Refresh Cooling Mist, som gir en deilig avkjølende virkning som gir en forfriskende følelse.

Avkjølende solkrem

På en av de stekende dagene på stranden når du ønsker at du hadde et kjøling håndkle eller en vifte for hånden, er NIVEA SUN Protect & Refresh Invisible Sun Spray der for å hjelpe. Denne solkremen, som ikke er fet, gir en øyeblikkelig kjølende følelse, som regulerer temperaturen din og roer ned huden din og gjør den mykere.

Ikke fet

Ingen ønsker et utslett eller kløende hud som ødelegger sommerferien. Solkrem-sprayer som NIVEA Protect & Sensitive Sun Spray er spesielt sammensatt for følsom hud. Formelen med aloe vera er lindrende og skånsom uten å være fet eller klebende.

Hva du gjør og ikke gjør når du smører deg inn med solkrem

Gjør slik

  • Påfør solkremen, enten i form av spray, krem eller olje før du går ut i sola.
  • Smør deg inn igjen hver 2. time og oftere hvis du svetter mye.
  • Husk å smøre på solkrem igjen når du kommer opp av vannet eller du tørker deg med håndkleet – selv om du bruker solkrem som tåler vann.

Ikke

  • glem å smøre solkrem på områder som er vanskelige å nå eller de plagsomme stedene vi ofte overser, som bak ørene og på nesen.
  • Tro at hudområdene under klærne dine er sikret mot sola. UV-stråler kan trenge gjennom tekstiler, så smør på solkrem selv om du har på en T-skjorte over bikinien på stranden.

HVILKEN FORM FOR SOLKREM FORETREKKER DU?

Bli med på stranden der vi skal introdusere fire solkrem i fire ulike formater. Ved hjelp av et UV-kamera kan vi se at solkrem i form av pumpespray, spruteflaske, lotion og sprayboks gir like god beskyttelse mot solen når solkremen påføres riktig.