Solkrem som ikke lager flekker

Velg en solkrem som ikke legger flekker på klærne og lær å fjerne solkremflekker fra klær med NIVEA.

Solkrem som ikke lager flekker

Det er viktig å bruke solkrem. Men, flekker av solkrem på klærne kan være svært upraktisk ettersom det kan være vanskelig å fjerne de. Unngå disse problemene, velg heller en solkrem som ikke lager flekker!

Hvorfor lager solkremen flekker på klærne dine?

Det er alltid viktig å ha solskjerm med en god SPF når du er ute for å beskytte huden din mot skadelige UV-stråler, men noen ganger kan solkrem dessverre etterlate flekker på klærne. Solkremflekker på klær er fettflekker som er forårsaket av å etterlate en stor mengde solkrem på klær over tid. Disse flekkene kan se ut som fett eller til og med bli brune hvis de ligger ubehandlet en stund. Hvis du vasker det med en gang, bør solkremflekkene fjernes relativt enkelt fra klær.

Hva forårsaker solkremflekker på klær?

Solkremflekker på klær er forårsaket av den kjemiske forbindelsen avobenzon, den viktigste ingrediensen i solkremer. Når avobenzon blandes med mineralene som finnes i vann, kan det føre til gule merker. Den gode nyheten er at det ikke er vanskelig å fjerne solkremflekker på klær.

Hvordan fjerne solkremflekker fra klede

  1. Påfør bikarbonatbrus og la stå i 30 minutter for å absorbere overflødig olje fra flekkene
  2. Bruk et vaskemiddel som passer til olje- og fettflekker
  3. Sørg for ikke å vaske klærne i varmt vann, da varm temperatur kan føre til at oljen setter seg i stoffet
  4. Hvis du vasker hvite klær, sprut sitronsaft på solkremflekkene på klærne og heng dem til tørk i solen. Sitronsaft og sollyset er ypperlig til naturlig bleking av fargede hvite klær
  5. For spesielt vanskelige solkremflekker på klær, kan det hende du må gjenta disse trinnene

Velg en solkrem som ikke setter flekker med NIVEA

Vi bruker alle mer tid i solen når det er varmere ute, og det er veldig viktig å huske å bruke solkrem for å beskytte huden din mot solforbrenning og for tidlig aldring. NIVEA solkremer holder huden beskyttet, fuktig og myk. Ikke bekymre deg for å få litt solkrem på klær - det nye innovative NIVEA-antiflekkformularet beskytter klær mot flekker! NIVEA Sun gir pålitelig beskyttelse mot solskader for hele familien - et bredt spekter av solkremer er egnet for alle hudtyper, inkludert en fuktighetsgivende SPF 30 solkrem eller SPF 50 solkrem. Hvis du leter etter en solkrem til barn som ikke flekker på klær, velger du NIVEA Sensitive Immediate Protect Soothing Spray SPF 50+.